Zombiewood J2ME

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Zombiewood J2ME
deneyimli bir üniversite öğrencisi canlı rağmen! Şimdi kaos içinde kayboldu onun kız arkadaşı bulmak için zamanı geldi. Kaliforniya'da zombiler üzerinden gidin ve delice zombi büyük bir saldırı yaşıyor. 68 misyon ve eğlenceli sezgisel Oyun sıkılmayacaksınız izin vermeyeceğim! Zombiewood muhtemelen kendi türü içinde en heyecan verici mobil oyunlardan biridir! Özellikler - çizgi film karakterleri ile komik bir yolculuğa - dinamit büyük bir cephanelik, bir alev, pompalı tüfek, makineli tüfek ve çok daha fazlası - 13 kart ve 68 iş yaya ve çeşitli tekniklerle yapılabilir - Ve çok daha fazlası.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: memedizeka, CanKartaL ve StigmatA

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: najanaja

StigmatA

Üye
tşkler paylaşım için. emeğine sağlık.

• Beğen
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
dostum oyunu başka biryerden bulup yüklemiştim ve çok beğendim bugün konusunu açıp paylaşacaktım ama sen açmışsın çoktan :D
ek azından bilgi vereyim
oyun java ancak görüntüleri çok güzel ve çok akıcı, bir java oyunun böyle olacağını pek sanmazdım ama gerçekten iyi iş çıkatmışlar
oyun içinden fotoğraf hatta video almaya çalışıcam alırsam buraya da yüklerim ;)

oyun şu adresteki oyunun S^3 versiyonu ;)

siteden örnek resimler ;)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
dostum oyunu başka biryerden bulup yüklemiştim ve çok beğendim bugün konusunu açıp paylaşacaktım ama sen açmışsın çoktan :D
ek azından bilgi vereyim
oyun java ancak görüntüleri çok güzel ve çok akıcı, bir java oyunun böyle olacağını pek sanmazdım ama gerçekten iyi iş çıkatmışlar
oyun içinden fotoğraf hatta video almaya çalışıcam alırsam buraya da yüklerim ;)

oyun şu adresteki oyunun S^3 versiyonu ;)

siteden örnek resimler ;)
önizlemeler ve bilgi için teşekkürler. Walla açıkçası java diye denemedim ben ama merak ettim şimdi :) bende yükliyem.

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
walla bende denedim gerçekten güzelmiş oyun küçük boyutlu bi java oyun ama eğlenceli ve baya iyi bi oyun.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

seven1

Üye
teşekurler

• Beğen
"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Gameloft bu sefer harbi iyi oyun yapmış.Teşekkürler :spr

• Beğen
Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
:tşk:

• Beğen
u_cosar

u_cosar

Üye
Teşekkürler

• Beğen

yaman800

Üye
bir çok siteden indirdim fakat hepsindede alltta kılavye çıkıyor yani tam ekran değilde yarı ekranda oynuyorum yardımcı olun acil

rosedaled3

rosedaled3

Üye
:tşk:

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt