Belle multitasking show .))

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Rekor hala 67 :ehe

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
yeni rekor kırılmış beyler mangırlı abimiz abuzer abi 110 uyugulama açmış diyolar

benim 62 var n8kurtuluş40 kullananlar sayfasında

Beyler biz PrintScreen ile ekranı yakalamamıza rağmen insanları zor bela inandırıyoruz, sadece "söyleyerek" bunu yaptığınıza kimse inanmaz bence. Benden söylemesi... :)

Ha Serdar kardeşim, kızmıyorum rahat ol, benim telefon senin telefon. Resmi kendin yakalmış gibi rahatça yayınlayabilirsin dilediğin yerde. :ehe

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Beyler biz PrintScreen ile ekranı yakalamamıza rağmen insanları zor bela inandırıyoruz, sadece "söyleyerek" bunu yaptığınıza kimse inanmaz bence. Benden söylemesi... :)

Ha Serdar kardeşim, kızmıyorum rahat ol, benim telefon senin telefon. Resmi kendin yakalmış gibi rahatça yayınlayabilirsin dilediğin yerde. :ehe

Sağolasın. :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
beyler 67'yi kıran bildirsin hemen ama bellede :D

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
polluxea♪;4452331' Alıntı:
beyler 67'yi kıran bildirsin hemen ama bellede :D

Kurtuluş hocamın Belle'sinde 67 uygulama açmıştım, ancak şu an Reis'in Belle'sini kullanıyorum. En fazla 43 uygulama açabildim nedense. 44.uygulama açmayı denediğimde açmıyor, otomatik kapatıyor saniyeler içerisinde.

Yeni bir rekor denemesi için de flash atmak istemiyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
PriZm

PriZm

Üye
birisi şu rekoru kırsın artık :ehe

SalihByk

SalihByk

Üye
arkadaslar bende nokıa 700 var n8den daha ıyı ama ben 25 tane uygulama acınca hafıza dolu dıyor neden ?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
dostum deneme o zaman boşver iş açma başına :)

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
ben kırarım beyler bekleyin 2-3 saat sonra

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Özür dilerim prime multitasking konusunda haklısın.Yanlız 20 tane uygulamayı arkaplana atabiliyor.20den sonrakileri kapattığında multitasking menüsünde görünüyor ama uygulamayı tekrar açtığında baştan başlatıyor.Sonuçta 20 tane uygulama arkaplanda çalıştırabiliyor ben böyle tespit ettim.Oyunlar arka planda çalışıyor sadece home tuşuna basıtığında duruyor.Tekrar uygulamaya girince start veriyor.Neyse multitaskingi geçelim.Şuan benim cihazda iOS 5in jblisi var ve menü geçişlerinde takılmalar var.İlk yüklediğimde ios 5i yağ gibi kayıyordu menüler.Ama şuan jailbreak telefonun performansını düşürdü diyebiliriz menü geçişlerinde dahi takılma var.Sadece uygulamalarda takılmalar yok.Örneğin hızlıca menüleri sola doğru kaydırdığımda arama ekranından önce altta klavye açılıyor.İstersen sonra menü geçişleri hakkında video çekip koyarım buraya.

pRime.

pRime.

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4453376]Özür dilerim prime multitasking konusunda haklısın.Yanlız 20 tane uygulamayı arkaplana atabiliyor.20den sonrakileri kapattığında multitasking menüsünde görünüyor ama uygulamayı tekrar açtığında baştan başlatıyor.Sonuçta 20 tane uygulama arkaplanda çalıştırabiliyor ben böyle tespit ettim.Oyunlar arka planda çalışıyor sadece home tuşuna basıtığında duruyor.Tekrar uygulamaya girince start veriyor.Neyse multitaskingi geçelim.Şuan benim cihazda iOS 5in jblisi var ve menü geçişlerinde takılmalar var.İlk yüklediğimde ios 5i yağ gibi kayıyordu menüler.Ama şuan jailbreak telefonun performansını düşürdü diyebiliriz menü geçişlerinde dahi takılma var.Sadece uygulamalarda takılmalar yok.Örneğin hızlıca menüleri sola doğru kaydırdığımda arama ekranından önce altta klavye açılıyor.İstersen sonra menü geçişleri hakkında video çekip koyarım buraya.[/QUOTE]

20 tane uygulamayı arka planda çalıştırabildiğini gösteren bir video koy ozaman tamam diyeceğim. temiz jailbreaksiz iphone 3gs'te denedim ve en fazla 9'u gördüm ki bir süre sonra o uygulamaları da kendi kendine kapatıyor. oyun hiç denemedim çünkü arka planda en fazla 2 oyun tutabiliyo hiçbir şey açık değilken.
makineyi jailbreak değil, jailbreakten sonra yaptığın tweakler yavaşlatır. eğer cihazda bir sürü tweak varsa cihazda ram sorununa ve takılmalara yol açar. bende şu anda bir sürü tweak var ve takılmalar olabiliyor. jailbreak hiçbir şekilde cihazın performansını etkilemez. eğer öyle bir şey olsaydı kimse jailbreak yapmak için uğraşmazdı. zaten cydia tweaklerini yapıp yapmamak da size kalmış. tamamen sizin sorumluluğunuz.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
benim ki n8 kurtuluş belle kullananlarda bak

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
ßende o kadar uygulama yok. Gerekte yok :)

lolaman

lolaman

Üye
oyun açınca yer kalmaz zaten ama olsun gene iyi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt