Oyun..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4473726]
ya hasan gta 4 ü kurdum çok kasıyor crak patch kurdum yine kasıyor sinir oldum
[/QUOTE]

berke valla gta 4 le hıııc ısım olmadı yuklemedım ben..... Sıstemı temızle. Asc 5 ıle. Acık programları kapat. Oyun modunu aç... Elımden baska bısı gelmıyo

lolaman

lolaman

Üye
berke senle yazın birgün buluşalım kardeşim bol bol sohbet edip teknoloji marketlerini gezelim tam benim kafamdansın kardeşim ya :D

futbol123

futbol123

Üye

berke valla gta 4 le hıııc ısım olmadı yuklemedım ben..... Sıstemı temızle. Asc 5 ıle. Acık programları kapat. Oyun modunu aç... Elımden baska bısı gelmıyo
herşeyi yaptım olmuyor ne lanet bi oyundur buya keske baska oyun indirseydim oyunun kendisi sorunlu
berke senle yazın birgün buluşalım kardeşim bol bol sohbet edip teknoloji marketlerini gezelim tam benim kafamdansın kardeşim ya :D
buluşuruz kardeşim aynen teknoloji marketlerine gideriz :D tabi sınıfta kalmassam :D

lolaman

lolaman

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4473786]
herşeyi yaptım olmuyor ne lanet bi oyundur buya keske baska oyun indirseydim oyunun kendisi sorunlu

buluşuruz kardeşim aynen teknoloji marketlerine gideriz :D tabi sınıfta kalmassam :D
[/QUOTE]
Sınıfta kalmazsın merak etme teknoloji marketlerinde şu bilgisayar iyi bu telefon kötü diye derin teknolojik tartışmalara dalarız hep sen haklı çıkarsın falan :D

futbol123

futbol123

Üye
Sınıfta kalmazsın merak etme teknoloji marketlerinde şu bilgisayar iyi bu telefon kötü diye derin teknolojik tartışmalara dalarız hep sen haklı çıkarsın falan :D
şuan riskliyim valla 2 tane 0 5tane 1 var bunları kurtaramassam yaz sınavlarına girerim :D Geçersem dolaşırız teknoloji yerlerini :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Tehlike ";4473808][COLOR="DarkRed' Alıntı:

şuan riskliyim valla 2 tane 0 5tane 1 var bunları kurtaramassam yaz sınavlarına girerim :D Geçersem dolaşırız teknoloji yerlerini :D

oha :aha:
[/COLOR]

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
berke bırak su pc yı bıraz ders calıs :ehe
benım bıle derslerım ıyı. :aha:

lolaman

lolaman

Üye
Benim notlar gene seninki gibi değil Allah'tan benim 2 tane 3,4 tane 4,diğerleri 5 :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Tehlike ";4473855][COLOR=DarkRed][SIZE=3] çalışıyorum olmuyor hasan einstein da böyleymiş okuldan atılmış düşün [IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR101.gif[/IMG][/SIZE][/COLOR][COLOR="Silver' Alıntı:
----------Eklendi @ 20:17:16 ---------- Yazıldı @ 20:15:48 ----------
Tehlike ";4473855][COLOR=DarkRed][SIZE=3] çalışıyorum olmuyor hasan einstein da böyleymiş okuldan atılmış düşün [IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR101.gif[/IMG][/SIZE][/COLOR][COLOR="Silver' Alıntı:

ilk dönem hep böyle oluyor 2.döneme toparlarım :D

ama einstein atıldıkdan sonrada eli boş durmamış gene çalışmış :ehe
[/COLOR]

lolaman

lolaman

Üye
Einstein'e 14 yaşındayken geri zek*lı diyorlarmış sonra adam atomu parçalamış belki berke de ilerde bilgisayarın ekranındaki pixeli parçalar :D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Tehlike ";4473873][COLOR="DarkRed' Alıntı:

çalışmadığımı nerden biliyorsun :D

bilmiyorum tahmin ediyorum :ehe
[/COLOR]

----------Eklendi @ 20:22:45 ---------- Yazıldı @ 20:22:00 ----------

Einstein'e 14 yaşındayken geri zek*lı diyorlarmış sonra adam atomu parçalamış belki berke de ilerde bilgisayarın ekranındaki pixeli parçalar :D

:kop: :kop2:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yavas konusun mobılım şurda..
:kop2:

lolaman

lolaman

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4473903]
lannn anıl vururum seni bana gerizekamı diyon :D

[/QUOTE]
Yok ne haddime hani notların düşük ya o yüzden öyle dedim alınma

lolaman

lolaman

Üye
Harçlık ver bana :emzik:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...