futbol123
Üye
ya hasan gta 4 ü kurdum çok kasıyor crak patch kurdum yine kasıyor sinir oldum
ya hasan gta 4 ü kurdum çok kasıyor crak patch kurdum yine kasıyor sinir oldum
herşeyi yaptım olmuyor ne lanet bi oyundur buya keske baska oyun indirseydim oyunun kendisi sorunlu
berke valla gta 4 le hıııc ısım olmadı yuklemedım ben..... Sıstemı temızle. Asc 5 ıle. Acık programları kapat. Oyun modunu aç... Elımden baska bısı gelmıyo
buluşuruz kardeşim aynen teknoloji marketlerine giderizberke senle yazın birgün buluşalım kardeşim bol bol sohbet edip teknoloji marketlerini gezelim tam benim kafamdansın kardeşim ya![]()
tabi sınıfta kalmassam 
tabi sınıfta kalmassam
[/QUOTE]
şuan riskliyim valla 2 tane 0 5tane 1 var bunları kurtaramassam yaz sınavlarına girerimSınıfta kalmazsın merak etme teknoloji marketlerinde şu bilgisayar iyi bu telefon kötü diye derin teknolojik tartışmalara dalarız hep sen haklı çıkarsın falan![]()
Geçersem dolaşırız teknoloji yerlerini 
Tehlike ";4473808][COLOR="DarkRed' Alıntı:
şuan riskliyim valla 2 tane 0 5tane 1 var bunları kurtaramassam yaz sınavlarına girerimGeçersem dolaşırız teknoloji yerlerini
![]()
[/COLOR]çalışıyorum olmuyor hasan einstein da böyleymiş okuldan atılmış düşünberke bırak su pc yı bıraz ders calıs
benım bıle derslerım ıyı.![]()
ilk dönem hep böyle oluyor 2.döneme toparlarımBenim notlar gene seninki gibi değil Allah'tan benim 2 tane 3,4 tane 4,diğerleri 5![]()

Tehlike ";4473855][COLOR=DarkRed][SIZE=3] çalışıyorum olmuyor hasan einstein da böyleymiş okuldan atılmış düşün [IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR101.gif[/IMG][/SIZE][/COLOR][COLOR="Silver' Alıntı:----------Eklendi @ 20:17:16 ---------- Yazıldı @ 20:15:48 ----------
Tehlike ";4473855][COLOR=DarkRed][SIZE=3] çalışıyorum olmuyor hasan einstein da böyleymiş okuldan atılmış düşün [IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR101.gif[/IMG][/SIZE][/COLOR][COLOR="Silver' Alıntı:
ilk dönem hep böyle oluyor 2.döneme toparlarım![]()
[/COLOR]çalışmadığımı nerden biliyorsun
ama einstein atıldıkdan sonrada eli boş durmamış gene çalışmış![]()

Tehlike ";4473873][COLOR="DarkRed' Alıntı:
çalışmadığımı nerden biliyorsun![]()
[/COLOR]Einstein'e 14 yaşındayken geri zek*lı diyorlarmış sonra adam atomu parçalamış belki berke de ilerde bilgisayarın ekranındaki pixeli parçalar![]()

lannn anıl vururum seni bana gerizekamı diyonEinstein'e 14 yaşındayken geri zek*lı diyorlarmış sonra adam atomu parçalamış belki berke de ilerde bilgisayarın ekranındaki pixeli parçalar![]()

bilmiyorum tahmin ediyorum
----------Eklendi @ 20:22:45 ---------- Yazıldı @ 20:22:00 ----------
![]()
![]()
aferinYok ne haddime hani notların düşük ya o yüzden öyle dedim alınma