Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lütfen yardim lütfen!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emptyokan
Üye
Konu Sahibi
Lütfen yardim lütfen!
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok lazım pc görünümlü webbrowser varmı bolt hariç varsa linki varsa elinizde verir misiniz
rapperboy09
Üye
Pc görünümlü derken ne demek istedin?
mostbadboy
Üye
opera mobile'in en güncel sürümünü indir ayarlara gir en altta gelişmiş olucak ordan çıkan ilk seçenek olması gerek desktop yazar. Bu kadar. m.opera.com burdan indirebilirsin
seven yürek
Üye
Ucweb i kullan derim... Onda pc görünüm ayarı var ...Face yi bile pc görünümlü açıyor
rapperboy09
Üye
Opera miniyi indir
yunus5055
Üye
Opera mini ve ucbrowserde bu özellik var .. Ama faceyi ne hikmetse bazen mobil görünümde açıyorlar bazen pc görünümde .. Anlamadım yani
seven yürek
Üye
M.Facebook yerine giriş adresine
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazarsan pc olur. garanti olsun dersen önceden bir profilde yer imi al ona www. olarak giriş yaptır.. Not = facebook anasayfasını her zaman cep görünümde acar diğer yerlerini pc görünümünde
ışte ucwebin dili ıngilizce olunca anlayamıyorum ayrıca nasıl yapılıyo ayarlar
yunus5055
Üye
Ben bayadir pc görünümünde açtıramadim .. Gerekli ayarlamalarıda yapıyorum www. Dan giriyorum ama olmuyo ne hikmetse .. Operamini 6.1 ve 6.5 , ucbrowser 7.8 tr ve 7.9 var ..