Lütfen yardim lütfen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen yardim lütfen!
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok lazım pc görünümlü webbrowser varmı bolt hariç varsa linki varsa elinizde verir misiniz

rapperboy09

Üye
Pc görünümlü derken ne demek istedin?

mostbadboy

mostbadboy

Üye
opera mobile'in en güncel sürümünü indir ayarlara gir en altta gelişmiş olucak ordan çıkan ilk seçenek olması gerek desktop yazar. Bu kadar. m.opera.com burdan indirebilirsin

seven yürek

Üye
Ucweb i kullan derim... Onda pc görünüm ayarı var ...Face yi bile pc görünümlü açıyor

rapperboy09

Üye
Opera miniyi indir

yunus5055

yunus5055

Üye
Opera mini ve ucbrowserde bu özellik var .. Ama faceyi ne hikmetse bazen mobil görünümde açıyorlar bazen pc görünümde :D .. Anlamadım yani

seven yürek

Üye
M.Facebook yerine giriş adresine yazarsan pc olur. garanti olsun dersen önceden bir profilde yer imi al ona www. olarak giriş yaptır.. Not = facebook anasayfasını her zaman cep görünümde acar diğer yerlerini pc görünümünde

akdenizahmet

akdenizahmet

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım edin çok lazım pc görünümlü webbrowser varmı bolt hariç varsa linki varsa elinizde verir misiniz

Opera Mini için ufak bir hatırlatma yapmak isterim. Ayarlardan 'Tek sütun görünümü' > Kapalı olmalı aksi takdirde başına www de yazsanız girmez.

emptyokan

Üye
    Konu Sahibi
Çok saolun arkadaşlar çözdüm sorunu:)

----------Eklendi @ 00:26:17 ---------- Yazıldı @ 00:24:16 ----------

Ucweb i kullan derim... Onda pc görünüm ayarı var ...Face yi bile pc görünümlü açıyor

ışte ucwebin dili ıngilizce olunca anlayamıyorum ayrıca nasıl yapılıyo ayarlar

yunus5055

yunus5055

Üye
Ben bayadir pc görünümünde açtıramadim .. Gerekli ayarlamalarıda yapıyorum www. Dan giriyorum ama olmuyo ne hikmetse .. Operamini 6.1 ve 6.5 , ucbrowser 7.8 tr ve 7.9 var ..

seven yürek

Üye
Pc görünümün de hangi siteyi açmak istiyorsun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt