Amaru Shady
Üye
Kullandığınız uygulamalar
Sıkça kullandığınız ya da yararlı bulduğunuz programları bu başlık altında toplarsak diğer üyelere de faydalı olacağı düşüncesindeyim.
Not: yazdığınız uygulamarın ne işe yaradığını da yazarsanız iyi olur
ben birkaç tane yazarak başlyorum:
Advanced Task Killer - Açık uygulamarı kapatarak RAM'inizi yüksek tutabilirsiniz.
Blackmart - Marketteki uygulamaları ücretsiz olarak bulabilirsiniz. (uzun süredir kulanmıyorum
)
Cartoon Camera - Karikatür çizmiş gibi fotoğraf elde edebilmenize yarayan bir program. Çok eğlenceli
Flash Player - Android için olmazsa olmaz şeylerin başında geliyor. Bilgisayardaki gibi sorunsuz şekilde flash içerikli sitelerde dolaşabilir ve video izleyebilirsiniz.
Barkod Tarayıcı - Uygulamayı açıp barkodu okuttuğunuzda gösterilen uygulamayı markette ya da web browser ile önünüze seriyor.
Dolphin Tarayıcı HD - Hızlı bir web tarayıcısı. Eklentili ve eğlenceli.
MX Video Player - Codecleri yüklerseniz açamayacağınız video kalmayacaktır.
Tape-a-Talk - Ses kaydı yapmanıza yarayan güzel bir program.
TV İzle - Bence en başarılı Türk yapımı TV programı.
SPB TV - Görebileceğiniz en iyi TV uygulaması. Türkiye'den fazla kanal olmasa da yabancı kanallar var. Gayet güzel çalışıyor.
Tapatalk - Forumlar için yapılmış bir uygulama. Maxicep'i de bulabilirsiniz. Fazla kullanmasam da sizin işinize yarayacaktır.
( Konu tamamen bana aittir, yeni uygulama denedikçe ekleyeceğim. )
Not: yazdığınız uygulamarın ne işe yaradığını da yazarsanız iyi olur

ben birkaç tane yazarak başlyorum:
Advanced Task Killer - Açık uygulamarı kapatarak RAM'inizi yüksek tutabilirsiniz.
Blackmart - Marketteki uygulamaları ücretsiz olarak bulabilirsiniz. (uzun süredir kulanmıyorum
)Cartoon Camera - Karikatür çizmiş gibi fotoğraf elde edebilmenize yarayan bir program. Çok eğlenceli

Flash Player - Android için olmazsa olmaz şeylerin başında geliyor. Bilgisayardaki gibi sorunsuz şekilde flash içerikli sitelerde dolaşabilir ve video izleyebilirsiniz.
Barkod Tarayıcı - Uygulamayı açıp barkodu okuttuğunuzda gösterilen uygulamayı markette ya da web browser ile önünüze seriyor.
Dolphin Tarayıcı HD - Hızlı bir web tarayıcısı. Eklentili ve eğlenceli.
MX Video Player - Codecleri yüklerseniz açamayacağınız video kalmayacaktır.
Tape-a-Talk - Ses kaydı yapmanıza yarayan güzel bir program.
TV İzle - Bence en başarılı Türk yapımı TV programı.
SPB TV - Görebileceğiniz en iyi TV uygulaması. Türkiye'den fazla kanal olmasa da yabancı kanallar var. Gayet güzel çalışıyor.
Tapatalk - Forumlar için yapılmış bir uygulama. Maxicep'i de bulabilirsiniz. Fazla kullanmasam da sizin işinize yarayacaktır.

( Konu tamamen bana aittir, yeni uygulama denedikçe ekleyeceğim. )