nokia e6 ısınma ve sarj

Sponsorlu Bağlantılar

sidneh

Üye
E6'yı 2 haftadır kullanıyorum ben, sürekli mesajlaşan, her gün 1,5 saat civarı telde konuşan ve sürekli internete giren, oyun oynayan, müzik dinleyen biriyim. Telefonda hiç ısınma yok, şarjı da rahat 3 gün gidiyor. Daha önce de C6 kullanıyordum, 2 gün dayanıyordu o da.

M.Uzun

M.Uzun

Üye
bende aldım e6 2 hafta oluyor neredeyse opera mini ve whatsapp kurulu telefonda bazen youtubeden video izliyorum facebookda takılıyorum birşeyler bakıyorum, whatsapp ile mesajlaşıyorum baya ve 200 300 mesajlaşma yapıyorum aramada yapıyorum 15 20 dk max: 1 saat, telefonun şarjı 1 gün gidiyor ancak gece uyurken güç tasarrufuna aldığım halde ama fazla şarj beklememek gerek anna kullanmadan direk belle kurdum o yüzden sistemden olduğu hakkında net fikrim yok belki güncelleme çıkarda düzeltirler önceki telefonum c3 dü ilk zamanlar çok şarj yiyiyordu ama son güncellemeler ile şarja takmaz oluyuordum :) baya gitmişti o yüzden beklemek gerektiğini düşünüyorum + akıllı telefonların çoğunda şarj sorunu bu şekilde zaten.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Belle güncellemesinden sonra bekleme ve kullanım süresi düşmüştü. Navifirm ve Phoenix ile firmware attım canavar gibi şarjı akşamları kapatıyorum 1 hafta gidiyor. Isınma sorunum yok.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
telefonu kaç kere değiştirdim konunun durmasına gerek yok :locked:

Soldier_842

Üye
Belle güncellemesinden sonra bekleme ve kullanım süresi düşmüştü. Navifirm ve Phoenix ile firmware attım canavar gibi şarjı akşamları kapatıyorum 1 hafta gidiyor. Isınma sorunum yok.

Tekrardan belle'mi yükledin yoksa anna'ya gerimi döndün ayrıca hangi fw'yi yükledin bendede aynı problem var kafayı yıyorum kaç kez yoldayken bitti ortada bıraktı

sekdoldur

Üye
arkadaşlar e 6 nın bu şarj sorununu halledebileceğimiz bir yolu yok mu? lütfen yardımcı olurmusunuz? gps ayarlarını kapatmaktan da bahseden oldu ama hiçbir şey anlayamadım.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Tekrardan belle'mi yükledin yoksa anna'ya gerimi döndün ayrıca hangi fw'yi yükledin bendede aynı problem var kafayı yıyorum kaç kez yoldayken bitti ortada bıraktı

Oldukça geç cevap yazdığım için özür dilerim. Navifirm den en son sürümü(Belle) indir. Ben onu kullanıyorum.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar e 6 nın bu şarj sorununu halledebileceğimiz bir yolu yok mu? lütfen yardımcı olurmusunuz? gps ayarlarını kapatmaktan da bahseden oldu ama hiçbir şey anlayamadım.

kaya77 üstadımıza bir sor.;)

hkn48

Üye
Merhabalar Arkadaşlar,

Bende e6 kullanıcısıyım yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Ne cok menunum ne de memnun deilmin.

Belle güncellemesini yaptım ve pişman oldum desem yeridir

- Telefon yavaşadı uygulama yok denecek kadar az hatta telefonun haıza kartına kuruyorum ugulamaları. E depo hafızası bomboş C de baya boş yer var ama yinede yavaş

- msjların içindeyken arama tusuna bastıgımda o kişiyi aramıyor bu durum anna sürümünde de aynımıydı bilmiyorum

- arada telefon açılıp kapanıo ısınıyor 2 3 defa yeniden güncelledim telefonu yine sorun devam ediyor

- tema bulamıyorum orjinal telefonda olan silver temasından baska tema yok

- şarj olurken yanında yanan o ısık cok rahatsız edici

-tekrar anna sürümünü yüklemek istiyorum garanti dışına cıkmadan nasıl yapabilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
konu sahibinin isteği üzerine :locked: