Handler paylaşımı yapmayın artık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
Handler paylaşımı yapmayın artık
Ne yapacaksanız ya özelden ya facebook , ya msn den yapın ama Burdan yapmayın yeter artık:off:

Her paylaşanın ceza almasını istiyorum bu ne ya:@

ismail

ismail

Üye
tamam hasan sakin Olmaz bida kimse yapmaz artıkın ..

BrainFree

BrainFree

Üye
Ne yapacaksanız ya özelden ya facebook , ya msn den yapın ama Burdan yapmayın yeter artık:off:

www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/handlercilerin-sonu-d-614587.html#post4456856

spy ghost

spy ghost

Üye
Bıktık artık şahsın biri çıkıyor paylaşım yapıyor sonra tertemiz,paylaşım yapılmamış konu gidiyor

BrainFree

BrainFree

Üye
malesef provoke ediliyor handler konuları. Siz de açmamaya özen gösterin. Msn de konferans felan yapın da burda yaparsanız iyi olmaz.

Maxillaris

Maxillaris

Üye
Lafı bana

spy ghost

spy ghost

Üye
pardon demin yanlış alıntı yapmışım önceki mesajımda :vur @maxilaris sen gittin paylaşım yaptın hem de virüslü burda paylaşım yasak birde link veriyordun çalışmayan linkler felan onlarda milleti kandırmktan siliniyor onlara geçtim artık ta paylaşım neyin nesi ya bu forumda handler paylaşımı yasak

Maxillaris

Maxillaris

Üye
pardon demin yanlış alıntı yapmışım önceki mesajımda :vur @maxilaris sen gittin paylaşım yaptın hem de virüslü burda paylaşım yasak birde link veriyordun çalışmayan linkler felan onlarda milleti kandırmktan siliniyor onlara geçtim artık ta paylaşım neyin nesi ya bu forumda handler paylaşımı yasak

Tamam bende virüs gözükmüyordu. Özür dilerim

Maxillaris

Maxillaris

Üye
Handler kullanmıyorum zaten ben. Hakkındada fazla bilgim yok. Vodafone cepnet yetiyor bana.

BrainFree

BrainFree

Üye
Cepnete fena alıştık :(

spy ghost

spy ghost

Üye
Handler kullanmıyorum zaten ben. Hakkındada fazla bilgim yok. Vodafone cepnet yetiyor bana.
o zaman bırakın abi boşverr millettten laf yemeyeimesaj silinme sebebinin virüslü handler paylaşımı yazılmasına gerek yok

Symbianist

Symbianist

Üye

sakin ol hasan abi yine tansiyonun yükselecek demedi deme

tempestshine

tempestshine

Üye
Zaten biz bu olayları faceden yapıyoruz.:)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
handler ne ki?

ismail

ismail

Üye
handler beleş internet demek ama forum kurallarınca konuşulması ve paylaşılması yasak..

spy ghost

spy ghost

Üye
ya abi handler yasak ta şu URL işleri de mi yasak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt