Camera Pro Vs. Orjinal Kamera Uygulaması???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

curse.

Üye
kamera modu nasıl açılıyor bu camera proda c7ye kurdum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şmdi netice olarak camerapro dahamı iyi bi de en iyi ayar nasıl boyutunun buyuk olması önemli degl net oluyormu

curse.

Üye
camera pro daha iyi fotoğraf çekiyor ama video modunu nasıl açacağımı hala bulamadım. C7

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
camera pro daha iyi fotoğraf çekiyor ama video modunu nasıl açacağımı hala bulamadım. C7
Videoyu normal kamerayla cek onun kalıtesi daha iyi oluyor camera pro da setting ten image quality yukselt biraz kucuk ben zor buldum :D

curse.

Üye
Videoyu normal kamerayla cek onun kalıtesi daha iyi oluyor camera pro da setting ten image quality yukselt biraz kucuk ben zor buldum :D

bu programın video moduna nasıl geçiliyor diğer ayarlarını yaptım ben zaten.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
bu programın video moduna nasıl geçiliyor diğer ayarlarını yaptım ben zaten.
Bakıyorum yazıcam buraya..

----------Eklendi @ 09:29:55 ---------- Yazıldı @ 09:27:41 ----------

şmdi netice olarak camerapro dahamı iyi bi de en iyi ayar nasıl boyutunun buyuk olması önemli degl net oluyormu

evett daha net cekiyor normal kamera uygulaması foto boyut u kb lerde dolaşırken camera prodan çekilen foto mblerle ölçülüyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bakıyorum yazıcam buraya..

----------Eklendi @ 09:29:55 ---------- Yazıldı @ 09:27:41 ----------

evett daha net cekiyor normal kamera uygulaması foto boyut u kb lerde dolaşırken camera prodan çekilen foto mblerle ölçülüyor

ama resimler cok kucuk duruyor nasıl ayarlancak

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
karşılaştırdım camerapro biraz daha iyi gibi ama gereksiz resim boyutunu cok büyütüyor galeriden bakma işkence oluyor yuvarlak dönüyor resmi açmak için o yüzden bence orjinal kamera ama yinede dursun bi köşede :)

JACKSON3549

JACKSON3549

Üye
orjinal kamera çekim modu en güzeli bence ;) hd ye al modunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt