5800 yazılım güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ariferd436436

Üye
    Konu Sahibi
5800 yazılım güncelleme sorunu
s.a arkadaşlar telefonu yeni garantiden aldım versiyon güncel ama yazılım güncelleme yerinde programlar gözükmüyor tüm programlar güncel diyor halbuki değil . Ovi maps gelmiyor .Nokia nin sitesine indirmek için girdiğimde üzgünüz bu öğe cihazınızda yüklenemez diyor ve indir amblemi sönük . Ne yapmam lazım sizce

thecentilmen

thecentilmen

Üye
telefona hard format atıp tekrar denedin mi??

ariferd436436

Üye
    Konu Sahibi
bu haritaların son sürümünde haritayı indirme var mi . Bi sürümde vardı ama şuan bende yüklü olanda yok . Bu güncel sürüm mu .

ariferd436436

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps in yeni sürümünü bu siteden buldum yüklendi. Ancak normalde ne ovi de ne de yazılım güncellede gözüküyor . Yazılım güncellede hiçbişey yok zaten güncel yazıyor . Müzik çalar güncellemesi felan hiç bişe yok. Yardım lütfen

thecentilmen

thecentilmen

Üye
son çare bilgisayara Nokia PC Suite indirip kuracaksın. ardından usb bağlantısı kurup telefondan ovi suite seçeneğini seçeceksin. zaten çıkan ekranda güncelle kısmı var ordan tıklayıp güncellemeye yardım edecek program da inecek. programı da çalıştırıp gerekli güncellemeleri yükleyebilirsin.. bizzat denedim ve bu şekilde de güncelleme yaptım.

ariferd436436

Üye
    Konu Sahibi
son çare bilgisayara Nokia PC Suite indirip kuracaksın. ardından usb bağlantısı kurup telefondan ovi suite seçeneğini seçeceksin. zaten çıkan ekranda güncelle kısmı var ordan tıklayıp güncellemeye yardım edecek program da inecek. programı da çalıştırıp gerekli güncellemeleri yükleyebilirsin.. bizzat denedim ve bu şekilde de güncelleme yaptım.

Denedim güncellemeleri yapmadı acaba product code değişsem sorun çözülür mü

hicsam

hicsam

Üye
flash at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt