Bilgi yarışması (katılım) (TL Ödüllü)

Sponsorlu Bağlantılar

55_BeRKaN_55

55_BeRKaN_55

Üye
ben katılabiliyor muyum acaba

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Yaz beni de :pro:

ağrılı_kral

ağrılı_kral

Üye
Benide yazarmısın

abcderhan

Üye
Ben de katılabilir miyim?

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
arkadaşlar önce yarışmaya uyup uymadığınıza bakın lütfen osmanı yormayalım.

Haluk.

Haluk.

Üye
ben de katılacm ama ne zaman

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler mert. Maxistar yarışması nasıl olacak.?
Üyelerin puan sistemiyle seçtiği üye maxistar oluyor. 10-8-6 şeklinde puan veriliyor. Rütbe, bloknot, tl hediyesi falan var. Önceki yarışmalara bakabilirsin. Konu dağılmasın.

Archonn

Archonn

Üye
Katılıyorum

Consul9

Consul9

Üye
Yarışmacı sayısı 20 olsun toplam 4 tane her biri 5er kişilik grup yapılsın rastgele.Sonra her grubun birincisi (4 kisi)yari final yapılsın(A vs B / C vs D)
Bunların da galibi final oynasın(mesela B ve D) ;)
Eleme sistemi
20
4
2
1

Consul9

Consul9

Üye
Ek olarak diyelim b ve d final oynayacak, a ve c aralarında üçüncülük macı yapacak.Bu durumda toplam 4 soru gurubu hazırlayacaksınız.Artik bilmiyorum 20ser den 80 mı olur 10 ardan 40 mı bilemem:)
Bu arada matematik de ekleyin branşlara :naughty:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ek olarak diyelim b ve d final oynayacak, a ve c aralarında üçüncülük macı yapacak.Bu durumda toplam 4 soru gurubu hazırlayacaksınız.Artik bilmiyorum 20ser den 80 mı olur 10 ardan 40 mı bilemem:)
Bu arada matematik de ekleyin branşlara :naughty:

matematik eklemeyeceğiz zaten 20 soru 1.5 dk. Matematik sorusunu çözene kadar... :oke:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Katılanlara başarılar bu arada yarışmayı düzenleyen ve katkıda bulunan arkadaşları gönülden kutluyorum yarışma kısmı baya durgunlaşmıştı bu aralar :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Katılanlara başarılar bu arada yarışmayı düzenleyen ve katkıda bulunan arkadaşları gönülden kutluyorum yarışma kısmı baya durgunlaşmıştı bu aralar :)

sağol dostum güzel bir yarışma olacak :oke:

Consul9

Consul9

Üye
Matematik sorusuna Google falan fayda etmez hem ek sure taninabilir neyse siz bilirsiniz.

klongs

klongs

Üye
ben de girerim

Üst Alt