Hack nedir? Nasıl Yapılır? Telefon garanti dışı kalır mı? Zararlı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Hack nedir? Nasıl Yapılır? Telefon garanti dışı kalır mı? Zararlı mı?
Selam arkadaşlar. Herkesin korktuğu / Cesaret edemediği Hack konusuna bu konuda açıklık getireceğim.Eğer hack konusunu bilmiyor iseniz bu konuyu baştan sona düzgün bir biçimde anlar iseniz hackın acayip bir işlem olmadığını göreceksiniz.

Başlamadan önce hack yaptıkdan sonra neler yapabilirsiniz bir göz atalım :

- Sertifikaya gerek kalmadan Tüm unsigned uygulamaları kurabileceksiniz. Zaten artık sertifika diye birşey kalmadı. Hack işleminden başka türlü unsigned uygulamaları kuramazsınız.Olsun yinede hack yapmayacağım derseniz yükleyeceğiniz herhangi uygulamayı satın alırsınız.

- Telefonunuzu dahada özelleştirebilirsiniz.Daha önce telefonunuza katmadığınız tüm özellikleri katabilirsiniz. Tam hakimiyet elinizde olur.

- Widget - Saat ve Diğer mod ları kurabilirsiniz. Örneğin 4x4 menü yapımı gibi. Bu konudan bakabilirsiniz :
Symbian^3 Widget - MaxiCep

Hack Nedir ?

Hack Telefonunuza zarar vermeden "private - sys" dosyalarına yani Telefonunuzun sistem klasörlerinize erişiminizi sağlar. Hack için bunu bilmeniz gereklidir. :)

Hack nasıl yapılır ?

Hack işlemi için :

- http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

- http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html

Konularını inceleyerek hack yapabilirsiniz. Fazla acayip birşey yok. :)

Hack yapsam,Telefonum Garanti dışı kalır mı ?

Evet.Telefonunuz garanti dışı kalır. Ancak servise götüreceğiniz zaman yazılımı tekrar yükler iseniz hiçbir problem kalmaz.

Çoğu servis dikkat etmiyor.Ama ben buna garanti veremem. Ne olur ne olmaz Siz yazılımı tekrar yükleyin.

Hack işlemi,Telefonuma zarar verir mi ?

Hack işlemi telefonunuza hiçbir şekilde zarar vermez. Aksi şekilde telefonunuz hızlanır. En başta yazdığım gibi telefonunuza ++ katarsınız.

Hackli sürümler çıkıyor, Bu ne demek ?

Telefonunuzun dosyası editleniyor. Ve hackli sürüm oluyor.Sizde telefonunuza hacklenen dosyaları flashlıyorsunuz. Ve hack işlemi yapmadan hackli sürümün tadını çıkarıyorsunuz.

Not : Hackli sürüm her zaman iyidir. :oke:

Hack yaptım. Ama Tekrar Orjinale dönmek istiyorum ?

Hiçbir zaman dönmenizi tavsiye etmem. En başta yazdıklarımı yapamayacaksınız. :)

Olsun yinede anlatayım, 2 türlü dönme şansınız var.

1- Ovi Suite Telefonunuzu bağlar,Yazılım güncelleme butonundan "Yazılımı tekrar yükle" seçeneği ile orjinal olan en son sürüme dönebilirsiniz.

2- Telefonunuzun en son dosyalarını navifirm'den indirir.Telefonunuza flashlayıp yine bu yöntemle kurtulabilirsiniz.

Güncelleme geldiği zaman Oviden güncelleme yapabilecekmiyim ?

Evet. Yapabilirsiniz. Sorun olmaz.

Hackli sürüm yükledim. Oviden günceleme yapabilirmiyim ?

Evet yine güncelleme yapabilirsiniz. Eğer güncelleme yaparken dosya ile ilgili hata verirse ÖNCE yazılımı tekrar yükleyin SONRA orjinali yükleyin. :oke:

-----------------------------------------------------------
Fazla söze gerek yok. Hack işlemi bu konudan ibarettir.Fazla ekşın bi durum değil. Yanlış yazdığım, Unuttuğum veya yazmadığım bir durum varsa veya eklememi istediğiniz bir başka yazıyı bana özelden atarsanız eklerim :)

• Beğen
Tepkiler: Kutluk_Han, serecans ve keys1903

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Eline sağlık işe yarar bu konu.Gözü korkanlar okusun ve sonra kararını versin.

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy
atakan25

atakan25

Üye
eline sağlık

• Beğen
keys1903

keys1903

Üye
peki guncelleme cıkınca hacklı telımıxı ovı suıt guncellıyebılırmı

• Beğen
omeren313

omeren313

Üye
evet bende ayni seyi merak edyrum ovi den guncelleme yapablcezmi

• Beğen
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Evet oviden güncelleme yapabilirsiniz. Sorun olmaz.

sincarezindan

sincarezindan

Üye
guzel paylasim tsk

tolunay378

Üye
forumda bazı yerlerde garanti kapsamına çıkmaz diyor burada çıkar diyor bunun doğrusu ne?

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
forumda bazı yerlerde garanti kapsamına çıkmaz diyor burada çıkar diyor bunun doğrusu ne?

Aslında çıkmaz. Servis ne yapıp ne edip hackli diye garanti kapsamı dışına çıkarıyor. Bu servisden servise göre değişiyor.

hakan_710

hakan_710

Üye

Aslında çıkmaz. Servis ne yapıp ne edip hackli diye garanti kapsamı dışına çıkarıyor. Bu servisden servise göre değişiyor.
servise gidip ben hack yaptım deyip karşılarına geçerseniz çıkmayacağı varsa da çıkar. yoksa servis açıp sizin cihanızın içini kurcalayacak değil akşama kadar binlerce cihaz geliyo hangi birini kontrol etsinler

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Faydalı konu klavyene quwertine sağlık :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bakmıyorlar arkadaşlar kuruntu yapmayın boşuna ben hem anna'da hem belle'de nokia care götürdüm hacklıydı tel

bagerhk

Üye
Ben nokia c6-01 anna kullanıyorum. Telefonu nortonsymbianhack ile hackledim. Fakat telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Tarif edilen şekliyle sırasıyla yaptım. Unsigned 2-3 uygulama da yükledim. Fakat nerdeyse telefon elden gidiyordu. 9-10 adet mesaj yolladım konuyu açanlara, hiçbir cevap alamadım....

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Konuyu sabitleyin adminler adam baya ugraşmış emegıne saglık

tandogucem

tandogucem

Üye
nokia dan bağımsız olan yasal yapılmayan herşey telefona zarar verir benim kanatıma göre. ve yine önermiyorum hack işlemini :) bırakın herşey orjinaliyle kalsın.

bozkurt955

bozkurt955

Üye
sağol bilader

u_cosar

u_cosar

Üye
Paylaşım güzel hack ten korkan bunu okumalı bence

baran241995

baran241995

Üye
arayanlara öneriyorum konuyu bencede sabitlenmeli.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :)

Üst Alt