Youtube dan Video İzleyemiyorum (6700 Slide)

Sponsorlu Bağlantılar

technocu1

Üye
    Konu Sahibi
Youtube dan Video İzleyemiyorum (6700 Slide)
Arkadaşlar yeni 6700 slide aldım.Youtube daki videoları site üzerinden izleyemiyorum.Ancak real player üzerinden izleyebiliyorum.En son FLASH LİTE 3.1 yükledim oda işe yaramıyor.Diğer sürümleride yüklerken dahili bileşen hatası veriyor.Ne yapmam gerekli.
Birde bu hack olayı nedir.Örneğin ben bu telefonu hackleyince bana ne faydası olacak.

djlkr

djlkr

Üye
Vallaha bende aynı dertten muzdaribim,Facebook üzerinden video izleyemiyorum,indirip player'da açabiliyorum nasıl yapılır bilen varsa çok bana çok faydası olur :bye2:

celibar

celibar

Üye
bolt browserla youtube ve facebook izleniyormuş.bunun dışında başka alternatif yok.

technocu1

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bolt browser ile sorun çözüldü

hotlock

hotlock

Üye
Youtube de video izlemek istiyosanız dns ayarlarına girip dns yi 4.2.1.1 yapın ikincil dns yide 4.2.2.2 yapın sorun çözülmüştür ;)

technocu1

Üye
    Konu Sahibi
dns ayarlarını bulamadım nereden giriliyor acaba ?

mstf_l

mstf_l

Üye
ayarlar/baglantı/erisim noktaları/birini sec/duzenle/gelismis ayarlar/dns adresi

technocu1

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ancak olmuyor sadece bolt browser ile oluyor.saygılar.

Devriм

Üye
Selamlar
N95 8GB kullanıyorum. Ben de aynı dertten muzdaribim
2 hafta öncesine kadar takır takır youtube videoları izlerken, birden videolarda sıkıntı oldu.
Siteye giriş yapabiliyorum, fakat video oynatıcı çalışmıyor.

Önerisi / bilgisi olan var mı ? N yapılabilinir ?

mstf_l

mstf_l

Üye
youtube dan video izlemek icin rgoogle dan resmi youtube uygulamasını kullanabilirsiniz. Real player dan cok daha iyidir

• Beğen
Tepkiler: Devriм

Devriм

Üye
youtube dan video izlemek icin rgoogle dan resmi youtube uygulamasını kullanabilirsiniz. Real player dan cok daha iyidir

video akışı sunucusuna bağlanamadı (could not connect to video streaming server) uyarısı veriyor ve videoları görüntülemiyor yine

mstf_l

mstf_l

Üye
Devriм;3780646' Alıntı:
video akışı sunucusuna bağlanamadı (could not connect to video streaming server) uyarısı veriyor ve videoları görüntülemiyor yine
O zaman senin telefonda yada internette bir sorun var kardesim

kember_iso

Üye
kardeşim bende de 6700 slide var you tube giriyom yalnız videoyu açacağı zaman önce varsayılan erişim noktasını tanımlayınız diyor ve video açılmıyor ne yaptıysam bu sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Ben paylaştım.

place3461

place3461

Üye
kardeşim bende de 6700 slide var you tube giriyom yalnız videoyu açacağı zaman önce varsayılan erişim noktasını tanımlayınız diyor ve video açılmıyor ne yaptıysam bu sorunu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim

çok basit real playere gideceksin ayarlar/bağlantı bölümünü açıp internet erişimi için kullandığın bağlantıyı seçeceksin :oke:

----------Eklendi @ 12:34:23 ---------- Yazıldı @ 12:28:36 ----------

Arkadaşlar yeni 6700 slide aldım.Youtube daki videoları site üzerinden izleyemiyorum.Ancak real player üzerinden izleyebiliyorum.En son FLASH LİTE 3.1 yükledim oda işe yaramıyor.Diğer sürümleride yüklerken dahili bileşen hatası veriyor.Ne yapmam gerekli.
Birde bu hack olayı nedir.Örneğin ben bu telefonu hackleyince bana ne faydası olacak.

eğer burda sitede bulunan 3.1 flash liteye yüklemişsen swf dosyalarını açamazsin:) burdaki flash litelerde sorun var... Senin sorunun bence bağlantıyla alakalı.. Real player bağlantı ayarlarını da kontrol et..

----------Eklendi @ 12:38:12 ---------- Yazıldı @ 12:34:23 ----------

işte bu flash liteyi yükle...hiçbir zaman sorun çıkarmaz..senin sorunun flash ile ilgili olmayabilir bağlantılarda sorunun var birde handler kullanıyorsan izleyemezsin

Üst Alt