nokia 5800 facebook video sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arnazar

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 facebook video sorunu acil yardım
nokia 5800ile facebook video izleyemiyorum. Yaptığım işlemler haddini geçti. Opera 10 yükledim olmuyor. Skyfire yükledim sertifika hatası veriyor. Flash lite 3.1 yükledim yine olmadı. Birde real player var tl da. Videolari tıkladığım da otomatik olarak download etmeye başlıyor. Ve sadece ses geliyor indirilen dosyadan. Görüntü olmuyor. Ayrıca facebookta yorum yap ve beğen butonlarım var ama paylaş yok. Acil yardım edin lütfen . . .

bybilal

bybilal

Üye
skyfre artık çalışmıyoar kardeş ondan başka vidyo oynatan tarayıcı yok bi o vardı oda kapandı. Yotubenin tarayıcı var kendine ait onunla vdiyo izleyebilrsin. ayrıca bağlandığın inernetten telefonun ayarlarıdan DNS ayarlını
208.67.220.220
208.67.222.222
yapıcaksın bunlarla yotubeye girebilrisn ancak..

arnazar

Üye
    Konu Sahibi
tsk ederim ama ben youtube yi kullanmıyorum. Sorulardan biri okey facebookta video izleyemiyorum anladım. Peki neden real player videolari sadece ses olarak indiriyor ve neden benim PAYLAŞ linkim yok facebookta . !

dedereis123

dedereis123

Üye
800 kutu içeriklerin mağazadan mağazaya değişiyor mu gold dan alan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim ve de kalem i kesin veriyorlar dimi kulaklık sarj fln

celibar

celibar

Üye
başka video izleyebileceğin tarayıcı yok.facebook videolarını indirip izleyeceksin.telefonda izleyebilmek için ya video programı yüklüyecen ya da videoyu uygun formata dönüştürecen.

SilentOne

SilentOne

Üye
facebookta bazı videoları açıyor bazılarını açmıyor bnde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt