beyler noldu 10dk içinde, lütfen bi düzelin yahu
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: beyler noldu 10dk içinde, lütfen bi düzelin yahu Genişletmek için tıkla ... Bende seninle konuşuyor diye seviyeli biri sandım bunu
- SerkeŞ -' Alıntı: beyler noldu 10dk içinde, lütfen bi düzelin yahu Genişletmek için tıkla ... Bende seninle konuşuyor diye seviyeli biri sandım bunu
-efşan Üye Dostum bende seni seviyeli sanmış idim. Lâkin... etmezsin ----------Eklendi @ 02:22:49 ---------- Yazıldı @ 02:21:46 ---------- Yakışmayan bir kişi var Metin. O da gidecekmiş zaten şimdi
Dostum bende seni seviyeli sanmış idim. Lâkin... etmezsin ----------Eklendi @ 02:22:49 ---------- Yazıldı @ 02:21:46 ---------- Yakışmayan bir kişi var Metin. O da gidecekmiş zaten şimdi
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: ben gelmeden öncede konuşuyordunuz noldu birden anlamadım yakışmıyor ikinizede Genişletmek için tıkla ... evet bana yakışmıyor baksana hala uzatıyor ----------Eklendi @ 04:24:16 ---------- Yazıldı @ 04:23:48 ---------- TheM-CK' Alıntı: Dostum bende seni seviyeli sanmış idim. Lâkin... etmezsin ----------Eklendi @ 02:22:49 ---------- Yazıldı @ 02:21:46 ---------- Yakışmayan bir kişi var Metin. O da gidecekmiş zaten şimdi Genişletmek için tıkla ... e git artık
- SerkeŞ -' Alıntı: ben gelmeden öncede konuşuyordunuz noldu birden anlamadım yakışmıyor ikinizede Genişletmek için tıkla ... evet bana yakışmıyor baksana hala uzatıyor ----------Eklendi @ 04:24:16 ---------- Yazıldı @ 04:23:48 ---------- TheM-CK' Alıntı: Dostum bende seni seviyeli sanmış idim. Lâkin... etmezsin ----------Eklendi @ 02:22:49 ---------- Yazıldı @ 02:21:46 ---------- Yakışmayan bir kişi var Metin. O da gidecekmiş zaten şimdi Genişletmek için tıkla ... e git artık
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Uzatan sensin. Kısa kes artık. Genişletmek için tıkla ... cümlelerim kısadır
OttomaN TigeR Üye Belki forumda bir ilke imza attık ama bu bir şakaydı Metin. Inşallah bize kızmazsın. ----------Eklendi @ 04:30:01 ---------- Yazıldı @ 04:29:15 ---------- Metin burda mısın kardeşim.
Belki forumda bir ilke imza attık ama bu bir şakaydı Metin. Inşallah bize kızmazsın. ----------Eklendi @ 04:30:01 ---------- Yazıldı @ 04:29:15 ---------- Metin burda mısın kardeşim.
SHS Üye Blackhawk1111' Alıntı: Belki forumda bir ilke imza attık ama bu bir şakaydı Metin. Inşallah bize kızmazsın. ----------Eklendi @ 04:30:01 ---------- Yazıldı @ 04:29:15 ---------- Metin burda mısın kardeşim. Genişletmek için tıkla ... vay vay vay şaka ha
Blackhawk1111' Alıntı: Belki forumda bir ilke imza attık ama bu bir şakaydı Metin. Inşallah bize kızmazsın. ----------Eklendi @ 04:30:01 ---------- Yazıldı @ 04:29:15 ---------- Metin burda mısın kardeşim. Genişletmek için tıkla ... vay vay vay şaka ha
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: bende başka konulara bakıp çıkıcaktım Genişletmek için tıkla ... Can sıkıntısı işte.
- SerkeŞ -' Alıntı: bende başka konulara bakıp çıkıcaktım Genişletmek için tıkla ... Can sıkıntısı işte.