Samsung U600 Için Biribirinden Güzel Oyunların Olduğu Bir Sayfa !..

Sponsorlu Bağlantılar

The_Punisher

The_Punisher

Üye
paylaşım için zaolasın dostum :spr :cool

alperulucay

Üye
bu oyunları nasıl atıcaz telefona ???

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bluetooth Kizilotesi Veya Datakablosu Yardimiyla Telefona Atabilirsin.

Ozan

Ozan

Admin
Tesekkurler güzel biryer

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
çok güzel bir site saol alper

sefa66

Üye
Kardeş sadece jar dosyası var jad dosyası yok nasıl yüklüyeceğiz anlatırmısın.Böyle atnca Kabul etmiyo..?

arkadas4600

Üye
çok saol kardeşim

serdar1976

Üye
Jar dosyalarını bende de kabul etmiyor. Jad dosyalarını nereden bulabilirim :( ??????

nazsu

Üye
Ben Verdiğiniz Siteye Tikladim. Karşima Winrar Dosyasi çikiyor Onu Yüklüyorum. Içine Bakip Dediğiniz Dosyalari Ariyorum. Yok öyle Dosyalar Jar Ve Jad Dosyalari Yok Başka Bi Sürü Dosya Var. Nasil Yükleyeceğiz. Burda Harika Oyunlar Var Biri Bana Yardim Etsin

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşım çektiğin dosyayı açmayacaksın direk telefona göndereceksin anlatılanı yapacaksın ...

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
paylaşım için saolasın alperen arkadaşlar U600 nasıl bir telefon şarjı kaç gün gidiyor?

korelli

Üye
YA ARKADAŞLAR NE DENEDİYSEM OLMUYOR U600 OYUN YÜKLENMİYOR BİLEN BANA MAİL ATSIN [email protected]

Ozan

Ozan

Admin
paylaşım için saolasın alperen arkadaşlar U600 nasıl bir telefon şarjı kaç gün gidiyor?
Şarjı 2 gün gidiyor bende konusursan gün boyu. Mp3 ve radyo dinlemiyorum uzun zamandır ama onlar da fazla farkettirmiyor konuşmanın yarısı kadar şarj yer son ses ve bass modunda vs.

Birde tus takımı aydınlatması gündüz gereksiz bir aydınlatma telefonun gelismis ayarları var gündüz saat 8:00 ile 18:00 arası kapalı dersen tus takımı aydınlatmasına şarjı uzar + parlaklıgı azaltabilirsin alternatifler mevcut. Ama zaten telefon 1.5 saatte full şarj oluyor.

YA ARKADAŞLAR NE DENEDİYSEM OLMUYOR U600 OYUN YÜKLENMİYOR BİLEN BANA MAİL ATSIN

Dostum dedigimiz gibi ana ekranda numara çevirir gibi yukarda belirtilen *, # li numarayı gir etkinlestirildi diyecek ondan sonra java dosyalarını diğer klasörüne atıp, telefonda dosya yöneticisi ile diğer dosyalar klasörüne gidin, sol üst menü tusuna basın dosya üstündeyken yüklensin mi diye soracak, joystick in ortasına falan basarsanız yükle seçenegi çıkmaz bilginize..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Şarjı 2 gün gidiyor bende konusursan gün boyu. Mp3 ve radyo dinlemiyorum uzun zamandır ama onlar da fazla farkettirmiyor konuşmanın yarısı kadar şarj yer son ses ve bass modunda vs.

Birde tus takımı aydınlatması gündüz gereksiz bir aydınlatma telefonun gelismis ayarları var gündüz saat 8:00 ile 18:00 arası kapalı dersen tus takımı aydınlatmasına şarjı uzar + parlaklıgı azaltabilirsin alternatifler mevcut. Ama zaten telefon 1.5 saatte full şarj oluyor.

Dostum dedigimiz gibi ana ekranda numara çevirir gibi yukarda belirtilen *, # li numarayı gir etkinlestirildi diyecek ondan sonra java dosyalarını diğer klasörüne atıp, telefonda dosya yöneticisi ile diğer dosyalar klasörüne gidin, sol üst menü tusuna basın dosya üstündeyken yüklensin mi diye soracak, joystick in ortasına falan basarsanız yükle seçenegi çıkmaz bilginize..

Güzel Açıklamalar İçin Saol Nega :oke:

:maxicep:

The_Punisher

The_Punisher

Üye
hmmm açıklayıcı olmuş :spr :cool

Ozan

Ozan

Admin
U600 konusunda bilgi almak isteyen yeni bir baslık açabilir samsung ana forumunda, elimden geldiginde yardımcı olur ve açıklarım, bu konu oyun dagitim konusu çünkü .

nocty

Üye
jad dosyasi olmadan uygulama yüklemiyo sanirim. ama jar dosyalarindan jad yapan bir program var google'a "jad maker" yazarsanız bulursunuz kolayca.

mhrvet

Üye
ya bn oyun yuklerken yazmıssınız ki dosya yonetıcısı dıe ama bn o dosya yonetıcısını bulamadm yardımcı olur musun ltfff

Üst Alt