düşünmen dahi yetiyor kardeşim.Allah razı olsun. Sana birşey danışacaktım. Annadaki gibi bildirimleri sol tarafa almamız mümkün mü acaba? Ekran zaten küçük mesaj gelince duman ediyoryada yukarda bildirim cubuguna ayarlanamazmı ki ? Fazla bilgim yok bu konularda.kolay degildir elbet. Ama bi fikir sunmak istedim. Birde şeyi soracaktım bu belledeki sanal menü tuşu acaba tuş kilitleme görevine dönüşemez mi? Biyerde görmüştüm ama basarılı olmadı sonuc. Zaten bizlerde menu tusu var. Sanal mennu gereksiz gibi oluyor.
Kaya abi acaba şu facebook tweetter gibi paylaşım sayfalarının bildirimlerini yapabilme gibi bi olanağın varmıdır?
Abi yaparsan gerçekten harika olur ama N8 almayı düşünüyorum Kaya abi doğru bir tercihmidir acaba? Artık büyük ekranlara geçmek niyetindeyim vidgetler ekranı dolduruyor E6 yetersiz geliyo![]()
Abim Kurbanın Olayım Bana Bir Yardım Et. Telefonu Daha Dün Aldım. O Belle Midir Ne dir Onu Nokia Pc Suite İle Güncelledim. Ama Hiç Memnun Değilim. Telefonu İlk Aldığım Hale Getirmek İstiyorum. Her türlü Formatı attım Hard soft Ama İşe Yaramadı Ya![]()
kardeşim java fix ler falan vardı. Farklı telefonlar için. Acaba java dosyalarını fixleyebİlirmiyiz ki.

Hersey icin cok tesekkur ederim Yakup abi. O kadar ugrastin hakkini helal et.
çıktığından beri kullanıyordum ama orjinaline döndüm şimdi dün 16:00 da şarjdan çıkardım sabah pili bitmiş uyandığımda birde kendi kendine reset atıp duruyordu orjinale devam.bu sorunlar sadece bende olabilir herkese tavsiye ediyorum güzel bir cfw![]()
Abi yaparsan gerçekten harika olur ama N8 almayı düşünüyorum Kaya abi doğru bir tercihmidir acaba? Artık büyük ekranlara geçmek niyetindeyim vidgetler ekranı dolduruyor E6 yetersiz geliyo![]()
Peki abi hız konusunda aralarında bi fark yokmudur hiç çünkü menü akışı E6 da iyi değil tutukluluk yapar gibi kayıyor menü
ben hastasıyım n8in 
servise götür bence.donanımsal sorun var o zaman sende.
Büyük ekran istiyorum kaya abinin Belleyi kurunca efektleride açsan fark etmiyor gayet hızlı çalışıyor ama widgetler güzel gösteriyor telefonu ve E6 da iyi durmuyo alacağım karar verdim madem sende hastasısın vardır bi bildiğin