YkPkY Belle E6_RM-609_FW-111.130.625_Son Nokta (GÜNCELLEME-07.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

chaos239

Üye
Kaya abi acaba şu facebook tweetter gibi paylaşım sayfalarının bildirimlerini yapabilme gibi bi olanağın varmıdır?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

düşünmen dahi yetiyor kardeşim.Allah razı olsun. Sana birşey danışacaktım. Annadaki gibi bildirimleri sol tarafa almamız mümkün mü acaba? Ekran zaten küçük mesaj gelince duman ediyor :) yada yukarda bildirim cubuguna ayarlanamazmı ki ? Fazla bilgim yok bu konularda.kolay degildir elbet. Ama bi fikir sunmak istedim. Birde şeyi soracaktım bu belledeki sanal menü tuşu acaba tuş kilitleme görevine dönüşemez mi? Biyerde görmüştüm ama basarılı olmadı sonuc. Zaten bizlerde menu tusu var. Sanal mennu gereksiz gibi oluyor.

dokunmatik tuşkilidi olayı başarısız oldu.daha önce bende üzerinde çalıştım
bidirimide bikereye mahsus görüyoruz zaten tuş kilidini açıp bakana dek yada iptal diyoruz,perdeden indirip bakıyoruz.çok gerekli görmüyorum.görsemde zaten ekran widgetlerle dolu.onun çıkacağı yer yok.ayrı bir bildirim vidgeti yapıp her ew ekranına koymak gerekiyor.oda görüntüyü bozar bence.mantıklı ama bellenin bi anlamı kalmıyor.

----------Eklendi @ 01:29:24 ---------- Yazıldı @ 01:27:32 ----------

Kaya abi acaba şu facebook tweetter gibi paylaşım sayfalarının bildirimlerini yapabilme gibi bi olanağın varmıdır?

widgetli sosyal ağ paylaşım uygulamaları var abim.nokianın orjinal olanları var mesela.denemedinmi

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Cane®

Cane®

Üye
çat diye cıkıncada ayar ediyo adamı :) haklısın bellenin anlamı kalmıyo ama ekran küçük oldugu için öyle bi fikir atmıstım.

MeSeUn

Üye
Abim Kurbanın Olayım Bana Bir Yardım Et. Telefonu Daha Dün Aldım. O Belle Midir Ne dir Onu Nokia Pc Suite İle Güncelledim. Ama Hiç Memnun Değilim. Telefonu İlk Aldığım Hale Getirmek İstiyorum. Her türlü Formatı attım Hard soft Ama İşe Yaramadı Ya :(

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
yazılımla çok oynayıp bozmak istemiyorum.ama bir bildirim vidgeti yapılabilir

----------Eklendi @ 18:30:15 ---------- Yazıldı @ 16:49:55 ----------

toplu menü dosyası eklenmiştir.dileyen istediğini kullanabilir.resim eklenecektir

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Cane®

Cane®

Üye
kardeşim java fix ler falan vardı. Farklı telefonlar için. Acaba java dosyalarını fixleyebİlirmiyiz ki.

chaos239

Üye
Abi yaparsan gerçekten harika olur ama N8 almayı düşünüyorum Kaya abi doğru bir tercihmidir acaba? Artık büyük ekranlara geçmek niyetindeyim vidgetler ekranı dolduruyor E6 yetersiz geliyo :)

Cane®

Cane®

Üye
Abi yaparsan gerçekten harika olur ama N8 almayı düşünüyorum Kaya abi doğru bir tercihmidir acaba? Artık büyük ekranlara geçmek niyetindeyim vidgetler ekranı dolduruyor E6 yetersiz geliyo :)

ben hem n8 hem e6 kullanıcısıyım. e6 mesaj internet konusunda yeterli n8den tek farkı kamera ve ekran büyüklüğü. cok resim cekerim diyosan kesinlikle al mükemmel bi telefon ama onun dısında ekran hariç bi fark yok. widget içinde para verme bekle yeni moelleri
bide bu saatten sonra sakın sıfır alma ama

----------Eklendi @ 11:14:35 ---------- Yazıldı @ 11:13:18 ----------

Abim Kurbanın Olayım Bana Bir Yardım Et. Telefonu Daha Dün Aldım. O Belle Midir Ne dir Onu Nokia Pc Suite İle Güncelledim. Ama Hiç Memnun Değilim. Telefonu İlk Aldığım Hale Getirmek İstiyorum. Her türlü Formatı attım Hard soft Ama İşe Yaramadı Ya :(

kardeş emin ol ilk gördügün annadan daha kullanıslı ve hızlı. ama illaki ben onu istiyorum diyorsanda forumda downgrade işlemleri anlatılıyor.ordan yardım alabilirsin.

eisenhiem

Üye
Hersey icin cok tesekkur ederim Yakup abi. O kadar ugrastin hakkini helal et.

lprmrtkck

Üye
çıktığından beri kullanıyordum ama orjinaline döndüm şimdi dün 16:00 da şarjdan çıkardım sabah pili bitmiş uyandığımda birde kendi kendine reset atıp duruyordu orjinale devam.bu sorunlar sadece bende olabilir herkese tavsiye ediyorum güzel bir cfw :)

chaos239

Üye
Peki abi hız konusunda aralarında bi fark yokmudur hiç çünkü menü akışı E6 da iyi değil tutukluluk yapar gibi kayıyor menü

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim java fix ler falan vardı. Farklı telefonlar için. Acaba java dosyalarını fixleyebİlirmiyiz ki.

yazılımda jawa fixlendi zaten

----------Eklendi @ 17:38:24 ---------- Yazıldı @ 17:28:10 ----------

arkadaşlar bilgisayarımın işlemcisi cortu çekti akşam.bir süre servis dışıyım.sadece telefondan destek verebilirim.oda biyere kadar.kusura bakmayın.bilen arkadaşlar meseun arkadaşa bi yardımcı olsun msnden.
Hani nerede benim ekibim :D

----------Eklendi @ 17:39:41 ---------- Yazıldı @ 17:38:24 ----------

Hersey icin cok tesekkur ederim Yakup abi. O kadar ugrastin hakkini helal et.

helal olsun abim ne yaptıkki

----------Eklendi @ 17:42:04 ---------- Yazıldı @ 17:39:41 ----------

çıktığından beri kullanıyordum ama orjinaline döndüm şimdi dün 16:00 da şarjdan çıkardım sabah pili bitmiş uyandığımda birde kendi kendine reset atıp duruyordu orjinale devam.bu sorunlar sadece bende olabilir herkese tavsiye ediyorum güzel bir cfw :)

reset ve şarj sorunumu.eminmisin.kendim kullanıyorum.sorunlu olsa kesinlikle yayınlamam.şarj 4gün,no reset

----------Eklendi @ 17:43:49 ---------- Yazıldı @ 17:42:04 ----------

geriye hiçblr zaman dönmeyeceksin.daima ileri
bende e7ye dönecektim ama lumia 900ü görünce vazgeçtim.verilecek paraya yazık olur
][SIZE=

lprmrtkck

Üye
oından öyle dedim zaten sadece bende öyle olabilir tuş kilit ekranı çabuk tepki vermiyodu falan telefondan telefona değişiyor mesela benim telefonuma belle yükleyince tul kilidi tuşu bozuluyor

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
servise götür bence.donanımsal sorun var o zaman sende.

Cane®

Cane®

Üye
Peki abi hız konusunda aralarında bi fark yokmudur hiç çünkü menü akışı E6 da iyi değil tutukluluk yapar gibi kayıyor menü

illaki vardır ama sadece bunun için degmez almaya. Tema efektlerini kapatırsan sıkıntı kalmaz su gibi akar gecer. N8dede yasıyorum ben arada ekran tutukluluğunu. 1aylık bi telefon olsa n8 al derim ama artık birazda eskidi. Verdiğin paraya degmez su saatten sonra. Ama elinde olanlarda satmasın :) ben hastasıyım n8in :)

chaos239

Üye
abi E6 yı satıp alacağım zaten taş çatlasın üste bi 50 lira verir yolumu bulurum sahibinden saolsun :) Büyük ekran istiyorum kaya abinin Belleyi kurunca efektleride açsan fark etmiyor gayet hızlı çalışıyor ama widgetler güzel gösteriyor telefonu ve E6 da iyi durmuyo alacağım karar verdim madem sende hastasısın vardır bi bildiğin :):)

M.Uzun

M.Uzun

Üye
arkadaşlar pek kendime güvenemedim bu flaş atma konusunda detaylı video anlatımı olan bir konu var mı ? yada e6 ya uygulayan yardımcı olacak bir arkadaş video çekebilir mi?

lprmrtkck

Üye
kaya.77 neden banlandı! pff ozaman bende yok bizimle tek ilgilenen o zaten

M.Uzun

M.Uzun

Üye
Cannot load, the product "RM-609" is not recognised. hatası veriyor arkadşlar phoenix de

Üst Alt