viktoreznov
Üye
Of be. pazartesi benl bekle lan!
kavgaya mı gidiyon
sakin 
Of be. pazartesi benl bekle lan!
sakin 
kavgaya mı gidiyonsakin
![]()
pazartesi gününe dedim. Pazartesiyi lple çekiyom
Yok lanpazartesi gününe dedim. Pazartesiyi lple çekiyom
haa öööle desene

eğer aşıksan yanına bile yaklaşamazsın. çünkü bakışları keser adamı. her bakışında tokat yemiş gibi olursun. gerçi benim yaklaşamama gibi bi şansım yoktu zira arka arakaya otururduk. ama ben de konuşamazdım. tek kelime edemezdim karşısında. şimdi gelse şimdi de konuşamam... neyse sana önerim onunla senin ortak yanlarını bul. mesela biz ikimiz de kitap kurduyduk. kitap alır verirdik birbirimize. sen de bunun gibi bi şey bul. bulamazsan onun sevdiği şeyleri öğren onlara yönel.
----------Eklendi @ 19:23:25 ---------- Yazıldı @ 19:23:05 ----------
aşk uzadıkça zor oluyor işte![]()
Ahiret hayatına önem veriyorum ve pazartesi namaza başlıyorum 
anladımki kız işi boş işAhiret hayatına önem veriyorum ve pazartesi namaza başlıyorum
![]()
ben kılmıyor muyum yani onu mu diyosun 

ben de senin gibiydim. Ilkokul 4. Sınıftan beri bir kızı seviyordum. Ama açılamadım. Sonuç ne mi oldu. 7. Sınıf sbs'den 475 gibi bir puan alırken 8. Sınıfta 440 aldım. Şu an lise 3'teyim hala o kızı düşünüyorum. O kızı bana nasip etmesi için aklıma geldikçe Allah'a dua ediyorum.
ha pişman miyim açılamadığıma. Kesinlike hayır. Ama sen ne yap et açıl.![]()
7 yıl sıkıntı çekeceğine bi 10 dakka çekip açılsaydın o 10 dakka çok zor olsa bile![]()
Kendini belli etmeye çalış. Okulda tenefüslerde top falan oyna. Sonra üstünde okul kıyafeti harici bi giysi olsun . Bide yakışıklıysan farkeder seniSınıfındaki kızlardan samimi olduklarına söyle bu durumu. O zaman %90 yakınlaşırsınız
ben aldım götürdüm 3 kere makinede yıkattırdım
sonuç bu yani
işte ben ilgi çekmenin kötü bişey olduğunu nasıl anladım:
Okuldayız. Üzerimde okul hırkasından başka bişey var. M.yardımcısı geldi çıkar şunu dedi ben de çıkardım. Her gün giyiyodum (dikkat çekmek için).
Sonra bigün hoca sinirliymiş herhalde geldi hırkayı çıkarttırdı çöpe attıben aldım götürdüm 3 kere makinede yıkattırdım
sonuç bu yani
İlgi çekmek kötü.
Benimkini öyle yaparsa çok kötü şeyler olur
İlköğretimde yaparlar öyleBenimkini öyle yaparsa çok kötü şeyler olur
----------Eklendi @ 22:46:07 ---------- Yazıldı @ 22:41:22 ----------
Lise 2 kızlarının yanından geçerken , bu çocuğun ceketine hastayım falan diyorlar![]()

ama sonuc kiza gore degisir. bi arkadasim.kiza senden hoslaniyorum.galiba demisti kiz kolay.cikti bende dedi ben kendi.kiz arkadasima galiba desem kendimden emin degilim.diye demedigini birakmaz ama ayni ortama dusme sansin.azsa dedigimi yap baska turlu dert olur sadece. bide facebook ile olmasin bu.konusmabisey dicem kesinlikle ilgisini cekmek icin ozen gosterme komik durumlara dusersin. kizla sinifindaki herhangi biri gibi konusma ortami bulamiyosan veya bu ortamin olusma ihtimali azsa sakin.bi zamanda karsisina cikip konusman lazim. o kadar sene.nasil.cektin bilmem ama konusmaktan baska caren yok. gec kalmak da var bu seni daha cok.uzer okulda guvendigin ikinizide taniyan bi iki arkadasindan gorus ve taktik al ama kiza konusmak.icin baskasini.gonderme sakin. hala konusamam diyosan kendine kisa ve gereksiz suslerden arinmis bi konusma hazirla uygun zamanda sonucunu dusunmeden yanina gitmek icin.zorla sonra ister istemez bulbul.gibi otersinama sonuc kiza gore degisir. bi arkadasim.kiza senden hoslaniyorum.galiba demisti kiz kolay.cikti bende dedi ben kendi.kiz arkadasima galiba desem kendimden emin degilim.diye demedigini birakmaz ama ayni ortama dusme sansin.azsa dedigimi yap baska turlu dert olur sadece. bide facebook ile olmasin bu.konusma
ben de ilgi çekmemek istiyorum..
herkese teşekkür ederim çok sağolun yardımlarınız için. Pazartesi işe yarar hepsi. İnşallah 
iyi haberlerini bekliyorum