Arkadaşlar kız konusunda yardım edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kız konusunda yardım edin :(
Arkadaşlar ben bu işleri beceremediğimi belirterek başlıyorum.
Kızın hiçbişeyini bilmiyorum ama sadece sınıfını biliyorum. Kıza açılmanın yollarını kafamda tasarladım durdum. En son aklıma film işi yapmak geldi. Yazın film çekmek için aynı gün hazırlıklara başladım.
Konu film olunca kimse oynamak düşünmedi bu yüzden kadro hariç her kısım tamam. 2 tane hd kameramız bile var :)
Kadro eksikliği bahanesiyle; kızı da filmde oynatmak istiyorum.
1.- Sizce nasıl bir fikir?
2.- Bu mümkün olabilir mi?
3.- Kendi kendime ütopyalar mı kuruyorum film işi hayal mi olur?
Lütfen 3 soruma da cevap bekliyorum, özelimi açtım yani.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence film işi az hayal kızla yakınlık kur çok kanka gibi olma ve kız hissetsin hoşlandığını

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
bence film işi az hayal kızla yakınlık kur çok kanka gibi olma ve kız hissetsin hoşlandığını

Özgüvensizllkten merhaba demek bile dağı delmek kadar zor oluyor :(

----------Eklendi @ 21:51:56 ---------- Yazıldı @ 21:51:22 ----------

Çok zor konuşuyorum ifşa olmayacam şimdi ama.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ah o özgüvensizlik var ya bu sana tavsiye veren abin bile bu sorunla uğraşıyo :(

eRDiiL

eRDiiL

Üye
filmde oynamayı teklif etmek için konuşabiliyorsan, normal şekilde de iletişim kurabilirsin

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir kız tavlamak için film çekmek mi :kop2:

Kız işlerinden hiç anlamam :ehe

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
filmde oynamayı teklif etmek için konuşabiliyorsan, normal şekilde de iletişim kurabilirsin

İşte tekliften başka bir iş konuşamıyorum o da çok zor oldu.
Bişey söylicem de ifşa olmaktan korkuyorum

----------Eklendi @ 22:01:03 ---------- Yazıldı @ 22:00:14 ----------

Bir kız tavlamak için film çekmek mi :kop2:

Kız işlerinden hiç anlamam :ehe

Belli ediyosun zaten :) güldürmeyin beni sıkıntımız var :(

----------Eklendi @ 22:02:20 ---------- Yazıldı @ 22:01:03 ----------

evet kendimi kastetmiştim :D

Şimdl ne yapmalıyım tüyo +rep atcam 'nick6

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
boşver kızı valla insanın hayatını altüst ediyo yapmam gereken çoğu şeyi hayal kurmaktan yapmaz olmuştum azcık toparlandım en iyisi derslerine konsantre ol :oke: AŞK KARIN DOYURMUYO

• Beğen
Tepkiler: enkazcı
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
boşver kızı valla insanın hayatını altüst ediyo yapmam gereken çoğu şeyi hayal kurmaktan yapmaz olmuştum azcık toparlandım en iyisi derslerine konsantre ol :oke: AŞK KARIN DOYURMUYO

Ben de öyle düşünüyorum da beyinden başka bir organ muhalefet yapıyor unutmama

nub

nub

Üye
Git faceden ekle.Durumlarını beğen yorum falan yap.Slm yaz , konuş yakınlaş :D

Symbianize

Symbianize

Üye

Aynen katılıyorum 15 yaşındayım derslere asılmış durumdayım kız dersen 3 4 tane arkadaşım var sevgili değil onlarla konusuyorum öyle gidiyo salla kızları

tempestshine

tempestshine

Üye
Film işini boşver.Özgüveninde yokmuş.O zaman mektup yaz.Akrostik şiir yaz.Kızlar şiire bayılır :ehe

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Of ya gülmeye mi geldik sorun çözmeye mi :( ya ben de sizin gibi düşünüyom da bu muhalefet çok kuvvetli

----------Eklendi @ 22:20:58 ---------- Yazıldı @ 22:19:49 ----------

Aynen katılıyorum 15 yaşındayım derslere asılmış durumdayım kız dersen 3 4 tane arkadaşım var sevgili değil onlarla konusuyorum öyle gidiyo salla kızları

Fazla konuşma sbs puanın kaçtı geçen sene :@

frk uzn

frk uzn

Üye
abi naptın ya facede ekle slm ver tanış

hatta böyle de seninle tanışmak için bi bahane bulmam gerekirmi :)

cevabına gore davranırsın

ELEFSANE

Üye
Kardeş film işi yaş bu filmden sonra kızla yakınlık kursan film ayak mıydı diye ters tepebilir.
Diğer yorumlara nacizane eleştirilerim olacak yorum yapan arkadaşlarında müsadesiyle...
Face işi olmaz face ayağı sağlam ayak değil. Elesen neden ekledi paylaştıklarını beğensen ne alaka yorum yapsan vs. vs. düşünceler zinciri oluşacak bu zincirin arasında da senden hoşlanma fikri asla oluşmayacaktır.

Kardeşim yapman gereken şu ya bir arkadaşın vasıyasıyla yada özgüvenini toplayarak kendin çık kızın karşısına bu herşeyden daha makbul olur.
İkinci seçenek kendin söylemen daha makbul olur. Hem ne kadar ciddi olduğunu anlar hemde ne kadar kararlı olduğunu...
Sen söylemeye karar verdikten sonra gerisi kolay mühim olan karar verebilmek.
Sen karar ver bana ulaş ben sana gidiş yolu bulurum ;)

Şimdiden bol şanslar ve başarılar....

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
abi naptın ya facede ekle slm ver tanış

hatta böyle de seninle tanışmak için bi bahane bulmam gerekirmi :)

cevabına gore davranırsın

Abi özgüven olsa kızla şuan maxicepten pm leşirdim ama yok olsa olurdu çok az var... Ram düşük değil ama yetmiyor...

----------Eklendi @ 22:31:40 ---------- Yazıldı @ 22:30:04 ----------

Kardeş film işi yaş bu filmden sonra kızla yakınlık kursan film ayak mıydı diye ters tepebilir.
Diğer yorumlara nacizane eleştirilerim olacak yorum yapan arkadaşlarında müsadesiyle...
Face işi olmaz face ayağı sağlam ayak değil. Elesen neden ekledi paylaştıklarını beğensen ne alaka yorum yapsan vs. vs. düşünceler zinciri oluşacak bu zincirin arasında da senden hoşlanma fikri asla oluşmayacaktır.

Kardeşim yapman gereken şu ya bir arkadaşın vasıyasıyla yada özgüvenini toplayarak kendin çık kızın karşısına bu herşeyden daha makbul olur.
İkinci seçenek kendin söylemen daha makbul olur. Hem ne kadar ciddi olduğunu anlar hemde ne kadar kararlı olduğunu...
Sen söylemeye karar verdikten sonra gerisi kolay mühim olan karar verebilmek.
Sen karar ver bana ulaş ben sana gidiş yolu bulurum ;)

Şimdiden bol şanslar ve başarılar....

Aradığım cevap bu .. özgüven lazım biraz. Ama araya iş koyma ihtiyacım var. özel bir durum. önceki olaylar var, ifşa edemem

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
sımdı sana tek dıyecegım...
Sakın Onu düşünme.
Ona nasıl acılırım
nasıl yakınlasırım. Gıbı seylere kapılma......

Akışına bırak normal bır kızmış gıbı davran en onemlısı onun yanında kendını degıstırme kısıtlama.... Tamamen dogal ol ve kendın gıbı davran.... Eger olacagı varsa kız bırseyler hıssettıgınde sen bunu fark edersın :oke:

yoksaaaaaa

baglanırsın kıza... Kapılır gıdersın.. Tabı bu arada ozguvenın olmadıgı ıcın kızın bundan haberı olmıcak...
Sen bır sure sonra sıkıntıya gıreceksın neden boyle neden acılamıyorum dıye... O zaman bır guven patlaması olacak kafana esecek ve gıdıp pat dıye kıza soyleyeceksın.... Kız afallayacak.. Haa hııı felan dıyecek :ehe sonuc olarak durum berbat bır hal alacak ve sen kendını cok kotu hıssedeceksın..
Bu son durum tecrubeyle sabıttır :)

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Yani film haricinde de bişey olabilir. Yada film işi olsun avatar 2 yi de ben çekerim fetih 2 yi de ben çekerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt