YkPkY Belle E6_RM-609_FW-111.130.625_Son Nokta (GÜNCELLEME-07.04.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Cane®

Cane®

Üye
valla sureklı olarak takıp etmek gerekıyo dogru soyluyosun ama burdakınden daha sıcak bı ortam olacagına ınanıyorum.nitekim n8 grubumuz oyle :) ama yinede tabiki sen bilirsin.

bişe daha soracaktım yemek yicem die unuttum :)

chaos239

Üye
abi iskandinavya olayını bilmiyordum saol sayende öğrendim de peki bu belleyi mi bekleyeyim yoksa annaya döneyim mi? Demek istediğim bu belle çıkınca direk kurabilecekmiyiz annaya dönmemin bi anlamı kalacak mı kafam bayağı karıştı.Bu belle şuanda yüklenebiliyor mu bende belle yüklü flashla kurdum ama orjinal belle

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
abi iskandinavya olayını bilmiyordum saol sayende öğrendim de peki bu belleyi mi bekleyeyim yoksa annaya döneyim mi? Demek istediğim bu belle çıkınca direk kurabilecekmiyiz annaya dönmemin bi anlamı kalacak mı kafam bayağı karıştı.Bu belle şuanda yüklenebiliyor mu bende belle yüklü flashla kurdum ama orjinal belle

bunu indirip kurabilirsin üstüne.sadece farklı bi görünüm daha yapıyorum.flash atmakdan sıkılmam dersen paylaşacağım yeni menü görünümlü dosyayıda indirip elindeki rofs2 ile değiştirip flashlayabilirsin.hangisini beğenirsen onu kullanırsın.iscandinavya downgrade yapmana gerek kalmaz

----------Eklendi @ 19:11:10 ---------- Yazıldı @ 19:05:55 ----------

valla sureklı olarak takıp etmek gerekıyo dogru soyluyosun ama burdakınden daha sıcak bı ortam olacagına ınanıyorum.nitekim n8 grubumuz oyle :) ama yinede tabiki sen bilirsin.

bişe daha soracaktım yemek yicem die unuttum :)
:)
karnın doydukdan sonra aklına gelir

chaos239

Üye
Biliyorum sinirleniyorsun abi ama şuanda ben hangi dosyayı indireceğimi bilmiyorum bu belle için rof2 felan diyorsun ya o ne oluyo onu bilmiyorum mesela neyle neyin yerini değiştireceğim amma zahmetli iş oldu ya lanet ettim nokıaya bellesinede annasınada

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorum sinirleniyorsun abi ama şuanda ben hangi dosyayı indireceğimi bilmiyorum bu belle için rof2 felan diyorsun ya o ne oluyo onu bilmiyorum mesela neyle neyin yerini değiştireceğim amma zahmetli iş oldu ya lanet ettim nokıaya bellesinede annasınada

:d:
yok ne sinirleneceğim abim.orjinal font adlı dosya dışında diğer bütün dosyaları indir.henüz bişey değiştirmeyeceksin çünkü daha çalışmam bitmedi.üzerinde çalıştığım dosyayı bitirip yayınladığım zaman resim eklerim.onu beğenirsen onu indirip yer değiştireceksin sadece.
ee bu nokianın yazılımı böyle.

chaos239

Üye
abi o rardan çıkan dosyaları nokıa/phoenix teki rm klasörünün içine mi kopyalayacağım yoksa phoenix ayarlarından mı değiştireceğim son takıldığım yer bu diğer herşeyi anladım şimdi sorun yok

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
abi o rardan çıkan dosyaları nokıa/phoenix teki rm klasörünün içine mi kopyalayacağım yoksa phoenix ayarlarından mı değiştireceğim son takıldığım yer bu diğer herşeyi anladım şimdi sorun yok

nokia/phoenix/product/rm-609
hepsini içine at.eski dosya kalmasın orada.sonrada çak flashı.10 tane dosya olacak toplamında.

chaos239

Üye
....

chaos239

Üye
abi herşey tamam son bir sorum var benim e6 siyah ama rm klasörünün gördüğü turkey_white sorun olur mu kurarsam :S

Cane®

Cane®

Üye
kardeşim anca girebildim. Nimbuzz kullanıyomusun. Kullanıyosan ekleyelim birbirimizi. Muhabbet falan olur :) yada whatsapp falan. Bide face uygulaması olarak hangisini kullanıyosun. Su vidgetli olan son sürüm e6 da uyumsuzluk yapıyo.widgetleri cok hosuma gitmişti. Ben fmobi ve facinate kullanıyom. Fmobi kullanıyosan bi sorum daha olacak. Birde bu ekran koruyucu ayarlıyom. Tus kitlendikten sonra 1dk gecmeden ekran koruyucuda iptal oluyo... Biraz kafa agrıtan bi messages oldu sanırsam :)

----------Eklendi @ 00:54:49 ---------- Yazıldı @ 00:53:18 ----------

abi herşey tamam son bir sorum var benim e6 siyah ama rm klasörünün gördüğü turkey_white sorun olur mu kurarsam :S

hiç bişeycik olmaz kardeşim. Hepsi aynı. Benımkıde siyah bende bunu kullanıyorum.

chaos239

Üye
Abi msn felan vereyimde benden emmc dosyası eksik diyor onu istiyor painte attım fotoyu gönderebilirim eğer istersen ama varsa yapılacak birşey beklemedeyim sabah işe gitcem inat ettim hala uyumuyorum :)

Cane®

Cane®

Üye
Abi msn felan vereyimde benden emmc dosyası eksik diyor onu istiyor painte attım fotoyu gönderebilirim eğer istersen ama varsa yapılacak birşey beklemedeyim sabah işe gitcem inat ettim hala uyumuyorum :)

kardeşim telden giriyorum. Eksik dediği dosyayı sil öyle flash at bişey olmaz. Rebush e basmadan önce asagıda options dan gir kırmızı yazılı olanı sil. Sonra flasa devam. Tekrar bakamayabilirim. Sıkıntı olursa yarın hallederiz kardeş. Sabah 7de bende işe gidecem

----------Eklendi @ 01:28:06 ---------- Yazıldı @ 01:18:03 ----------

sanırım hallettin. Bende yatıyorum kardeşim. Yarın takıldıgın yer olursa hallederiz.

• Beğen
Tepkiler: lprmrtkck
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim anca girebildim. Nimbuzz kullanıyomusun. Kullanıyosan ekleyelim birbirimizi. Muhabbet falan olur :) yada whatsapp falan. Bide face uygulaması olarak hangisini kullanıyosun. Su vidgetli olan son sürüm e6 da uyumsuzluk yapıyo.widgetleri cok hosuma gitmişti. Ben fmobi ve facinate kullanıyom. Fmobi kullanıyosan bi sorum daha olacak. Birde bu ekran koruyucu ayarlıyom. Tus kitlendikten sonra 1dk gecmeden ekran koruyucuda iptal oluyo... Biraz kafa agrıtan bi messages oldu sanırsam :)

----------Eklendi @ 00:54:49 ---------- Yazıldı @ 00:53:18 ----------

hiç bişeycik olmaz kardeşim. Hepsi aynı. Benımkıde siyah bende bunu kullanıyorum.

vallaha adamım o dediğin sosyal paylaşım uygulamalarının hiçbirini kullanmıyorum.çoğunluk tarayıcıdan giriyorum.arada birde kendi orjinal sosyal ağ uygulamasını.yazılım üzerindede devamlı çalıştığım için tele günde 20den fazla flash attığım için telde genelde bişey olmuyor.o yüzden bu konuda yardımcı olamıycam :)
ekran koruyucuda öyle olmak zorunda yoksa şarj dayandıramazsın

----------Eklendi @ 01:34:15 ---------- Yazıldı @ 01:32:19 ----------

optionstan sil arkadaşın dediği gibi.kırmızı renkli olacak

• Beğen
Tepkiler: Cane®

chaos239

Üye
Üstadlarım optionstan o kırmızı dosyayıda sildim ama yine aynı yazı çıkıyo ingilizce yazıyor ama benden emmc dosyasını istiyor onun olmadığını bildiriyor program hala yapamadm ne lanet birşeymiş bu ya :)

----------Eklendi @ 09:40:05 ---------- Yazıldı @ 08:30:08 ----------

Bana yardımcı olan kaya abim ve caner beye sonsuz tşklerimi gönderiyorum nihayet başarılı birşekilde flashımı atabildim yayında ve yapımda emeği geçen herkesin eline koluna sağlık özellikle kaya abi Kingsin :)

• Beğen
Tepkiler: Cane®
Cane®

Cane®

Üye
Üstadlarım optionstan o kırmızı dosyayıda sildim ama yine aynı yazı çıkıyo ingilizce yazıyor ama benden emmc dosyasını istiyor onun olmadığını bildiriyor program hala yapamadm ne lanet birşeymiş bu ya :)

----------Eklendi @ 09:40:05 ---------- Yazıldı @ 08:30:08 ----------

Bana yardımcı olan kaya abim ve caner beye sonsuz tşklerimi gönderiyorum nihayet başarılı birşekilde flashımı atabildim yayında ve yapımda emeği geçen herkesin eline koluna sağlık özellikle kaya abi Kingsin :)

bey ne daa :) nasıl hallettin? dosyayı silerek demi?

chaos239

Üye
aynen dosyayı sildim 2011 phoenix le hallettim mükemmel oldu emeğinize bilgilerinize sağlık çok çok tşkler :)

Cane®

Cane®

Üye
aynen dosyayı sildim 2011 phoenix le hallettim mükemmel oldu emeğinize bilgilerinize sağlık çok çok tşkler :)

emegin büyüğü kaya.77 ye ait. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

chaos239

Üye
Gerçekten telefon şimdi kullanılır hale geldi ve mükemmel oldu.Nokıanın bellesi 5 para etmez bunu herkese tavsiye ediyorum kurun asla pişman olmayacaksınız emeği geçen herkese çok tşk ediyorum özellikle Kaya abiye :)

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim arkadaşlar.yeni görünüme az kaldı.yoğunluğum yüzünden pek ilgilenemedim.

Cane®

Cane®

Üye
ben teşekkür ederim arkadaşlar.yeni görünüme az kaldı.yoğunluğum yüzünden pek ilgilenemedim.

düşünmen dahi yetiyor kardeşim.Allah razı olsun. Sana birşey danışacaktım. Annadaki gibi bildirimleri sol tarafa almamız mümkün mü acaba? Ekran zaten küçük mesaj gelince duman ediyor :) yada yukarda bildirim cubuguna ayarlanamazmı ki ? Fazla bilgim yok bu konularda.kolay degildir elbet. Ama bi fikir sunmak istedim. Birde şeyi soracaktım bu belledeki sanal menü tuşu acaba tuş kilitleme görevine dönüşemez mi? Biyerde görmüştüm ama basarılı olmadı sonuc. Zaten bizlerde menu tusu var. Sanal mennu gereksiz gibi oluyor.

Üst Alt