Nokia 808 PureView Tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
kusura bakmayın anlatamadım galiba n8de ekrana sıgdırmış sayfayı onu soruyorum nasıl oluyor diye

arkadasım sitenin mıbil sürümü varsa tarayıcı siteye girerken direk mobil sürümü açar normal bir siteyi açtıgında mesela bir makale okurken elle sayfayı gezmen gerekir

kelooo

Üye

arkadasım sitenin mıbil sürümü varsa tarayıcı siteye girerken direk mobil sürümü açar normal bir siteyi açtıgında mesela bir makale okurken elle sayfayı gezmen gerekir

iyide abiciğim n8in açtığı mobil site değilki 808 gibi sayfayı ekrana sığdırmış o olayı kavrayamadım ben neyse bi güncelleme gelsin bakalım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

tabiki 808 ona şüphe yok

----------Eklendi @ 12:44:38 ---------- Yazıldı @ 12:43:10 ----------

wp7.5 mango basarılı tangodan sonra rakipsiz olur wp8 apollo baska bir dünya zaten karsılastırması bile hakaret sayılır
Abi tarayıcısı iyiyse kırpıntılarda yani bizde neden olmasın onu anlamadım ?

papakudioflu

papakudioflu

Admin

Abi tarayıcısı iyiyse kırpıntılarda yani bizde neden olmasın onu anlamadım ?

belle fp1 güncellemesini 1. Nesil s^3lere kırparak vercekler ya inşallah o kırpılan bölümlerde tarayıcı olmaz demek istedim dostum

sonerrap

sonerrap

Üye
bu yeni gelicek güncellemeden umutluydum baya ama 1.3 ghz ve yeni tarayıcı olmasına ragmen pek tatmin oldum diyemiycem ama inceleme baya yanlış sadece acma hızları önemli değilki sayfayı yaknlştrp uzaklaştırırkenki takılmalar halen mevcutmu benim için o daha önemli nese gelince görücez bakalım insan wpnin tarayıcısını bize portlar be nokia :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
wpnin tarayıcısı biraz zor önce microsofttan izin alması lazım gerçi microsoftun symbiana uygulama destegi verecegiyle ilgili bir haber vardı ama tam hatırlamıyorum

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

belle fp1 güncellemesini 1. Nesil s^3lere kırparak vercekler ya inşallah o kırpılan bölümlerde tarayıcı olmaz demek istedim dostum
Kusura bakma anlamamıştım . :D Ama kırpacaklarını sanmıyorum .

ahmetdemircim

Üye
Browser marknetestinden n8 24600 puan alıyor 808 38600 . Siteye göre s2 nin tarayıcısı ilehemen hemen aynı puanı alıyor. Ayrıca yükleme hızı ölçüt olamaz. Çünkü çoğu zaman evimdeki 5800 n8den daha hızlı yüklüyor sayfayı. V60 sürümüyle

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
ben birsey diyeyim ben dosyalarini cektim flas attim acilista sorun yok yalniz ekran gorunmuyor :ehe
Ne bileyim topladim sanirim ekran cozunurluk farki n8 begenmedi :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

ahmetdemircim

Üye
ben birsey diyeyim ben dosyalarini cektim flas attim acilista sorun yok yalniz ekran gorunmuyor :ehe

808'in ekranı büyük olsada çözünürlükleri aynı değilmi? bence başka bir sorun vardır.

Parimli

Parimli

Üye
Kardeşim bırakta olsun ama demi hem 1.3 ghz işlemcisi var hem de 14.2 mbps tarayıcı hızı var :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yani bırakta olsun okadr

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Çektiğiniz dosyaları pm ile atarmısınız?(web browser)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt