Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
selamün aleyküm hayırlı geceler

• Beğen
Tepkiler: -efşan
AHMED...

AHMED...

Üye
aleykum selam abi nasılsın

BrainFree

BrainFree

Üye
ccc gececi tayfa ccc

aaaaqwz

Üye
slm arkadaşlar. Geçeci olmak zor iş :( sanırım tarz meselesi filan değil :) işsizlik. Canlı chat olsa idi slm ben mert gız varmı:) olmayanlarla tabibe:) erkek hem 27yaşında hem işsiz hem yalnız olmuyo yaw tüketti beni geceler:) ne ağladım be:)

m542tf

m542tf

Üye
slm arkadaşlar. Geçeci olmak zor iş :( sanırım tarz meselesi filan değil :) işsizlik. Canlı chat olsa idi slm ben mert gız varmı:) olmayanlarla tabibe:) erkek hem 27yaşında hem işsiz hem yalnız olmuyo yaw tüketti beni geceler:) ne ağladım be:)

hoşgeldin Mert eğlenceli ve iyi vakit geçiyo burda işsizlik değil örneğin ben işten yeni çıktım eve gidiyorum

----------Eklendi @ 00:25:20 ---------- Yazıldı @ 00:24:28 ----------

ccc gececi tayfa ccc

hoşgeldin

-efşan

-efşan

Üye
uykum kaçtı..
Selamın Aleyküm.

aaaaqwz

Üye

-efşan

-efşan

Üye
Hoş gördük Mustafa..

aaaaqwz

Üye
sayfayı yenile deyince ayni şeyi tekrar yükledi :) sory çok hoş ya ne güzel işten eve dönüyorsun özendim vallahi :) bi kahve yaparsın şimdi oh keyif sende :) bak benim kahvem var da ne oluyo insanın yapası gelmiyo :)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
selamünaleyküm. yine ve ben ve yine nöbet :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Cümleten selamünaleyküm .:)

-efşan

-efşan

Üye
Aleyküm Selam.

m542tf

m542tf

Üye
sayfayı yenile deyince ayni şeyi tekrar yükledi :) sory çok hoş ya ne güzel işten eve dönüyorsun özendim vallahi :) bi kahve yaparsın şimdi oh keyif sende :) bak benim kahvem var da ne oluyo insanın yapası gelmiyo :)

sende dönersin işten kahve dedin canım çekti aşkıma söyleyimde yapsın anca varırım eve

----------Eklendi @ 00:38:47 ---------- Yazıldı @ 00:37:34 ----------

Cümleten selamünaleyküm .:)

Aleykümselam Ali hoşgeldin nasılsın Furkan nerelerde

Üst Alt