Arkadaşlar 'ciddi' kız konusu var yardııım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar 'ciddi' kız konusu var yardııım :(
Arkadaşlar ben bu işleri beceremediğimi
belirterek başlıyorum.
Kızın hiçbişeyini bilmiyorum ama sadece
sınıfını biliyorum. Kıza açılmanın yollarını
kafamda tasarladım durdum. En son aklıma
film işi yapmak geldi. Yazın film çekmek için aynı gün hazırlıklara başladım.
Konu film olunca kimse oynamak düşünmedi
bu yüzden kadro hariç her kısım tamam. 2 tane hd kameramız bile var Kadro eksikliği bahanesiyle; kızı da filmde
oynatmak istiyorum.
1.- Sizce nasıl bir fikir?
2.- Bu mümkün olabilir mi?
3.- Kendi kendime ütopyalar mı kuruyorum
film işi hayal mi olur? Lütfen 3 soruma da cevap bekliyorum, özelimi
açtım yani.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
1) fena fikir değil
2)eğer becerebilirsen mümkün
3)eğer aklında güzel bi film senaryosu varsa bi dene. Oldu oldu. Olmassada ne yapalım. Başka yol denemek zorundasın

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
1) fena fikir değil
2)eğer becerebilirsen mümkün
3)eğer aklında güzel bi film senaryosu varsa bi dene. Oldu oldu. Olmassada ne yapalım. Başka yol denemek zorundasın

Uzun vadeli olması beni 'ya kaybedersem de emeklerime ne olacak' korkusuna sarıyor

symbian.forever

symbian.forever

Üye
orasını bilemem ama bi şansını denemelisin. Boş boş oturmaktan iyidir değil mi ? :hmmm

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
orasını bilemem ama bi şansını denemelisin. Boş boş oturmaktan iyidir değil mi ? :hmmm

Evet panpa. Şansımı deniycem de onu gördükçe kilitleniyorum güvenlik kodu istiyorum . Vücudum reg kodu istiyor. Antivirüsün engelleyemediği trojanlar ondan bana geliyor içime kaçıyor. Kaspersky bile kursam engelleyemiyorum. Görev yöneticim açılmıyor... Explorer.exe m kapanıyor... Rundll32.exe başlamıyor... winlogon.exe siliniyor... Anlamıyorsunuz...

ismail

ismail

Üye
Bak genç ben o durumu en son 100 hafta önce yaşadım sonra içime attım içime attım ve kendi içimde milyonlarca füsyon tepkimesi oluştu çünkü başkasına gitti. Şansını zorla bence ;):P

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Bak genç ben o durumu en son 100 hafta önce yaşadım sonra içime attım içime attım ve kendi içimde milyonlarca füsyon tepkimesi oluştu çünkü başkasına gitti. Şansını zorla bence ;):P

Arkadaşım kanayan yaraya kezzap dökmek istemiyorum

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Güzel fikir. Kızı managerin yap. :naughty: Resmi resmi yayınla. Köşeyi dönersin bak. Sonra düğününüzü yaparız :halay2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt