cep telefonu tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gogis

gogis

Üye
bi telefona 3000 verilir mi arkadaşım :D xperia s öneririm dehşet bi telefon vede özelliklerine göre fiyatı süper :)

hacker_236

Üye
    Konu Sahibi
bi telefona 3000 verilir mi arkadaşım :D xperia s öneririm dehşet bi telefon vede özelliklerine göre fiyatı süper :)

telefon ve pc hastalığım var elden bi şey gelmiyor:d: tavsiyen için tşkler

avianca

Üye
Apple iphone4s

keys1903

keys1903

Üye
iphone 4s uygulama oyun en kralı

papakudioflu

papakudioflu

Admin
iki üç ay bekle iphone5 geliyo

AsaRTy

AsaRTy

Üye
HTC den başka bir şey alma derim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
2-3 ay sonra üretiminin başlayacağı ve 9-10 ay sonra dağıtılacağını okumuştum ki 2013 ten önce beklemiyorum çıkmasını

mart ayında duyurulcak ve akabinde tüm dünyada aynı anda dagıtımına baslanıcak diye hatırlıyorum lansmandan sonnra 9 10ay beklemezler cünkü 4s i kimse almaz herkes onu bekler o zaman

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Bence Nokiadan şaşma Kaliteli olsun gerisi boş kardeş samsung telefonu elinden düştümü Sakat kalır nokia ya ise kurşun sık tınlamaz bu kadar basit :D

İncİnat

İncİnat

Üye
sensation xe öneririm harika telefon 1.5 ghz işlemci android 4.0 8 mp çift led flaşlı af kamera insan daha ne ister

atakan25

atakan25

Üye
s2 veya 4s al nasıl olsa apple nokia gibi kullanıcılarını yarı yolda bırakmıypr

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben galaxy note öneririm tablet gibi tabi cebine sığarsa.Bence galaxy note şuan sensation xeden daha iyi.XE ile sII karşılaştırılıyor ve hangisinin tipini seviyosan onu al çok yakın telefonlar deniliyor.Galaxy Note sIIden iyi olduğuna göre XEden de iyiditr.Ben Note derim.

n000k

n000k

Üye
Ben galaxy note öneririm tablet gibi tabi cebine sığarsa.Bence galaxy note şuan sensation xeden daha iyi.XE ile sII karşılaştırılıyor ve hangisinin tipini seviyosan onu al çok yakın telefonlar deniliyor.Galaxy Note sIIden iyi olduğuna göre XEden de iyiditr.Ben Note derim.
XE den iyi olabilir ama tipten kaybediyor bikere.. bence iyi olma şeyide budur ekran büyüklüğü.. ama dediğin gibi oda tablet misali yani.. ben XE alıcam..sadece piyasaya biraz daha yayılsında fiyatı düsün diye bakıyorum en azından 1500 lira oolsa.. 1800 lira çok tuzlu geliyor şuan için :(

ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
Galaxy Note :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Fiyatı sorun olmayacaksa Note almak en mantıklısı olur.

man20

man20

Üye
galaxy note almak mantıklı değil çünkü sen telefon istiosun tablet değil bu kadar kolay (galaxy note tablet değil biliorum ama ekranı çok büyük olduğu için öle dedim). ben mesela telefonu en fazla 4.3''-4.5'' ekranlı alırım.

PriZm

PriZm

Üye
galaxy note almak mantıklı değil çünkü sen telefon istiosun tablet değil bu kadar kolay (galaxy note tablet değil biliorum ama ekranı çok büyük olduğu için öle dedim). ben mesela telefonu en fazla 4.3''-4.5'' ekranlı alırım.
evet ama piyasadaki en iyi TELEFON ;)

pRime.

pRime.

Üye
iphone 4s.

Emil_Ceferli

Üye
HTC one X...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Sen öyle düşünüyorsun.Galaxy Note kullanabilecek cep varsa gayet mantıklı oluyor.Ayrıca bana göre One X v.s 1-2 özellik olarak Galaxy Note'den iyi olabilir aynı şekilde galaxy S III'te ama Note'deki o kullanım rahatlığını daha büyüğü gelene kadar hiç bir telefon vermez...Ayrıca sana göre rahat olmaması telefonun iyi olmadığı anlamına gelmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt