bi telefona 3000 verilir mi arkadaşımxperia s öneririm dehşet bi telefon vede özelliklerine göre fiyatı süper
![]()
tavsiyen için tşkleriki üç ay bekle iphone5 geliyo
2-3 ay sonra üretiminin başlayacağı ve 9-10 ay sonra dağıtılacağını okumuştum ki 2013 ten önce beklemiyorum çıkmasını
XE den iyi olabilir ama tipten kaybediyor bikere.. bence iyi olma şeyide budur ekran büyüklüğü.. ama dediğin gibi oda tablet misali yani.. ben XE alıcam..sadece piyasaya biraz daha yayılsında fiyatı düsün diye bakıyorum en azından 1500 lira oolsa.. 1800 lira çok tuzlu geliyor şuan içinBen galaxy note öneririm tablet gibi tabi cebine sığarsa.Bence galaxy note şuan sensation xeden daha iyi.XE ile sII karşılaştırılıyor ve hangisinin tipini seviyosan onu al çok yakın telefonlar deniliyor.Galaxy Note sIIden iyi olduğuna göre XEden de iyiditr.Ben Note derim.

evet ama piyasadaki en iyi TELEFONgalaxy note almak mantıklı değil çünkü sen telefon istiosun tablet değil bu kadar kolay (galaxy note tablet değil biliorum ama ekranı çok büyük olduğu için öle dedim). ben mesela telefonu en fazla 4.3''-4.5'' ekranlı alırım.
galaxy note almak mantıklı değil çünkü sen telefon istiosun tablet değil bu kadar kolay (galaxy note tablet değil biliorum ama ekranı çok büyük olduğu için öle dedim). ben mesela telefonu en fazla 4.3''-4.5'' ekranlı alırım.