cep telefonu tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacker_236

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonu tavsiyesi
arkadaşlar ben cep telefonu almak istiyorum ama karar kılamadım.Ücret aralığı 3000 tl ye kadar olabilir bana tavsiye edebileceğiniz cep telefonları ve neden tavsiye ediyorsunuz yazabilir misiniz...

Febris

Febris

Üye
s^3 olarak mı ? En kralı 701 symbian dda

hacker_236

Üye
    Konu Sahibi
s3 yada android kardeş

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Iphone 4S

TheMadness

TheMadness

Üye
Symbian alırsan parana yazık. iOS ya da Androidli telefonlara bakman daha iyi olur. Symbian devri bitti artık. Ne oyun çıkıyor ne güncelleme. Bıktık.

----------Eklendi @ 17:44:54 ---------- Yazıldı @ 17:44:30 ----------

Galaxy Note bak derim.

831

Üye
3310 al onu beraber yavaş yavaş ama emin adımlarla N8 yaparız.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Galaxy Note bence piyasanın en iyi telefonu.Tabi cebine sığdırırsan.Özellikle içinde bulunan kalemi ile çok rahat oyun oynayabilir, çizim yapabilir, yazı yazabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
DxTR90

DxTR90

Üye
arkadaşlar ben de sony ericsson xperia neo v ye gecmeyi düşünüyorum özellikle android olması ve 1 GHz islemci beni cezbediyor C6-01 den gecersem hata etmem değilmi?kalitesi filan nasıldır acaba yeni konu acmak istemedim buarada...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
arkadaşlar ben de sony ericsson xperia neo v ye gecmeyi düşünüyorum özellikle android olması ve 1 GHz islemci beni cezbediyor C6-01 den gecersem hata etmem değilmi?kalitesi filan nasıldır acaba yeni konu acmak istemedim buarada...

yok kardeşim hata yapmassın herşeyiyle üstün c6 01 den :oke:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ıphone yada samsung almanı tavsiye ederim

m542tf

m542tf

Üye
nokia lumia 900

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

peki N8 ile karsılastırırsak??aklımda o da var..

N8'den kamera dışında her konuda üstün.701 ile karşılaştırırsın anca.Orda da android - belle (carla) arasında seçim sana kalır.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Alacaksanız atrix alın fiyatı 900 Tl süper birşey.

cyber

cyber

Üye
n9 olabilir

Ritchie88

Ritchie88

Üye
o kadar paraya symbian alma sakın android al.

hacker_236

Üye
    Konu Sahibi
bana çoğu kişi samsung galaxy SII tavsiye ediyor ama note mu alsam SII mi alsam karar veremedim

SuaT6027

SuaT6027

Üye
htc al kardes.. samsungdan daha kalıtelı.. ve destegı saglam..

Dimi3

Dimi3

Üye
HTC Sensetion XL öneririm. Xperialara da bakabilirsin. Para açısından sıkıntın da yok nasıl olsa, Symbianla kendini üzmeye gerek yok bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt