Nokia pc suite e yedeklediğim mesajlar pc nin neresinde? [ACİL]

Sponsorlu Bağlantılar

canas93

canas93

Üye
    Konu Sahibi
Nokia pc suite e yedeklediğim mesajlar pc nin neresinde? [ACİL]
Nokia pc suite e yedeklediğim mesajlar pc nin neresinde?
Bilgisayarıma format atıcam ama bilgisayarıma yedeklediğim 12000 sms var onların gitmesini istemiyorum.Telefondan silmiştim pcye yedekledim diye.o mesajları pc nin neresinde saklıyor pc suite?? yardım edin lütfen :|

uğur e

uğur e

Üye
valla kardş bilgisayar suit klasorune bk oraları kucala braz.zaten suite msaj bölümünde görünüyor .ama format atarsan dedğm gbi hepsi gder.suıtten çıkarablrsen çkar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
belgeler-ovi-yedeklemeler

canas93

canas93

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Arkadaşlar :)
Mesajların nerde saklandığınıda çözdüm arkadaşlarla paylaşayım :)
'C:\Users\Kullanıcıadı\AppData\Local\Nokia\Nokia Suite'
adresindeki herşeyi alın yeterli oluyor ama rehberi almıyor.Sadece mesajlar.

• Beğen
Tepkiler: prokain42

Hakan Ay

Üye
Bütün yedekleri Belgelerim klasörü içindeki Nokia Suit klasörü içinde.Klasörü yedekleyip format attıktan sonra yedeklediğin klasörü belgelerim içine kopyala.Sonra nokia suiti bilgisayarına kurduğunda yedekleri oradan otomatik bulur.

n000k

n000k

Üye
Bütün yedekleri Belgelerim klasörü içindeki Nokia Suit klasörü içinde.Klasörü yedekleyip format attıktan sonra yedeklediğin klasörü belgelerim içine kopyala.Sonra nokia suiti bilgisayarına kurduğunda yedekleri oradan otomatik bulur.
bulmuyor işte.. ovi suite yüklüyken yedeklediğim zaman oraya atıyordu ama nokia suite le yedeklemeye başladığımda bir türlü yedeklerimi geri yükle dediğimde bulmuyor.. o kadar mesajı yedekliyorum ama yok.. bulmuyor nokia suite :hmmm

Üst Alt