Ebeye Sövmek 'Hafif Hakaret'miş!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Ebeye Sövmek 'Hafif Hakaret'miş!
Arkadaşlar bi arkadaş bana özelden ... dedi. ben de şikayet ettim.
Sonra arkadaşın ban nedenine baktım. Hafif hakaret sayılmış. :)
Ben şimdi burdan ana avrat sövsem hafif hakaret olacakmış yani ! :):D

Ozan

Ozan

Admin
Gördüğüm kadarıyla Ebe ye sövülme gibi birşey yok bilmem napayım denmemis, hakaret sayılabilecek birşey söylemiş bir yanlıslık yok, söverseniz ne olacağını da test etmis olabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: minoo ve -efşan
cardanadam

cardanadam

Üye
konu açmıştım buraya ama yayınlanmadı buradan sorayım bende oha kelimesi sizce iyi bir şeymi kimi arkadaşlar çok sık kullanıyor bazen tartışmalar çıkmasına bile sebep olabiliyor af edersiniz ama biri bana oha dediğinde kızıyorum ama karşımdakini kırmamak için tatlı dille uyarıyorum ama herkez benim gibi olmayabilir bence oha kelimesi karşısındaki insanı hayvan yerine koymak gibi bir şey

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
konu açmıştım buraya ama yayınlanmadı buradan sorayım bende oha kelimesi sizce iyi bir şeymi kimi arkadaşlar çok sık kullanıyor bazen tartışmalar çıkmasına bile sebep olabiliyor af edersiniz ama biri bana oha dediğinde kızıyorum ama karşımdakini kırmamak için tatlı dille uyarıyorum ama herkez benim gibi olmayabilir bence oha kelimesi karşısındaki insanı hayvan yerine koymak gibi bir şey

aynen arkadasım ama bunu için yönetim de müdahele edemez ki arkadaslarımızın da bşraz bilinçlenmesi lazım aslında onlar oha kelimesini şaşırma ünlemi olarak kullanıyorlar ama nasıl gelirse öyle gider demişler bir türk gencinin agzına yakıştıramıyorum bende yardımcı olup düzeltmek lazım gerekirse sabırla tek tek tatlı dille uyarıp dogruyu ögretmek lazım kardeşim

cardanadam

cardanadam

Üye

aynen arkadasım ama bunu için yönetim de müdahele edemez ki arkadaslarımızın da bşraz bilinçlenmesi lazım aslında onlar oha kelimesini şaşırma ünlemi olarak kullanıyorlar ama nasıl gelirse öyle gider demişler bir türk gencinin agzına yakıştıramıyorum bende yardımcı olup düzeltmek lazım gerekirse sabırla tek tek tatlı dille uyarıp dogruyu ögretmek lazım kardeşim

yukarıdada yazdığım gibi ben tatlı dille uyarıyorum ama bir başkası ne yapar bilemiyorum mesela örnek vereyim birinci kişi: oha olurmu hiç ikinci kişi: düzgün konuş birinci kişi: sanane nasıl konuşcağımı sendenmi öğrenecem falan filan uzayıp gider bu tartışmalar sonunda olan konuya ve konuyu açana olur

'h716043'

'h716043'

Üye
:oha:

----------Eklendi @ 20:12:26 ---------- Yazıldı @ 20:11:23 ----------

smiley lerde oha var yani normal bişey

'h716043'

'h716043'

Üye
:ohannes:

----------Eklendi @ 22:48:30 ---------- Yazıldı @ 22:48:04 ----------

pc ye geçince buldum

anılbaran

anılbaran

Üye
maxicep ten sagolsun bazı bilinçsiz üyeler yüzünden bol bol küfür yedim. Hiç şikayet etmedim . Onun yerine karşıda şahısa beklemedigi bir cevap veriyorum . Piskolojik baskı gibi bişi. Ama bundan sonra o butonu kullanıcam

asigsasi

asigsasi

Üye
bu forumun daha iyi hale gelmesi için herkez butonu kullansın :oke:

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
-efşan

-efşan

Üye
Küfretmek gibi hayasız bir davranışta bulunanların aramızdan kaybolması gerekir.
Gerek banlanarak..
Gerekse kendi hayasızlığını anlayınca utancından toplumu terk ederek.
Daha fazla açıklamaya değinirdim lakin hayasızca davranışı anlatmak içinde az buçuk hayasız olabiliyor insan bazı...
Keyifli Forumlar.

anılbaran

anılbaran

Üye
şimdi bişi dicem ama olmayacak biliyorum olsun yinede :) diyorum ki forumda çok emek harcamış kişileri, hiç uyarı cezası almamış ,ve forumdaki çevresi ile ilişkileri düzgün , ufacık bi küfür yazdıgı için direk sınırsız ban verilmesi pek dogru degil sanırsam. ONUN yerine 2 ay hadi diyelim 3 ceza verin. Ama sınırsız yapmayın. Bunu demiştim ama yönetimden şu tür bi cevap gelmişti: Bizim için üyeler eşittir. Bu forumda ister symbiana ister androide isterse ios bölümü çok katkısı olsun yada başka bölüme çok katkısı olan biri bile bile aynı hatayı yapsa direk sınırsız ban veririz . Bu küfür konusu böyle herkes eşittir demişlerdi. Kısaca askeriye dsiplini gibi :) kurallar eşit olmalı tabi siz de haklısınız :)

• Beğen
Tepkiler: -efşan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu kadar çok üyesi olan bir forumda kurallar katı ve kerkese eşit olarak uygulanmak zorunda arkadaslar yoksa bir standart tutturmanız imkansızlaşır. Küfür bilgisizligin verdigi çaresizlikten çıkış yolu gibidir cahil insan için.
Ne demiş atalarımız;
bir insan bilgili ve calışkan ise takdir et
bilgisiz ve çalışkan ise nasihat et
hem bilgisiz hem tembel ise DEF ET gitsin

cardanadam

cardanadam

Üye
Aynen öyle yoksa smileylerde koymazdık :)

afedersiniz ama ben normal karşılamıyorum oha kelimesi bizde ineklere söylenir onun için o simleyi kullanmıyorumda yazmıyorumda bana yazılmasındanda hoşlanmıyorum

-efşan

-efşan

Üye
bana mı bu sitem Anıl?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yuh yani

anılbaran

anılbaran

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
Tamam Anıl. Kusura bakma oluyor arada yanlış anlamalar..

BrainFree

BrainFree

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş bana bitarafı yazıp göndermiş sınırsız ban yemesi gerekliydi burda yazdıklarınıza bakılırsa? Neden 7 gün? Bu adam geri geldiğinde bana yeniden küfretmeyecek mi yani garantisini verin bana!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt