konu açmıştım buraya ama yayınlanmadı buradan sorayım bende oha kelimesi sizce iyi bir şeymi kimi arkadaşlar çok sık kullanıyor bazen tartışmalar çıkmasına bile sebep olabiliyor af edersiniz ama biri bana oha dediğinde kızıyorum ama karşımdakini kırmamak için tatlı dille uyarıyorum ama herkez benim gibi olmayabilir bence oha kelimesi karşısındaki insanı hayvan yerine koymak gibi bir şey
aynen arkadasım ama bunu için yönetim de müdahele edemez ki arkadaslarımızın da bşraz bilinçlenmesi lazım aslında onlar oha kelimesini şaşırma ünlemi olarak kullanıyorlar ama nasıl gelirse öyle gider demişler bir türk gencinin agzına yakıştıramıyorum bende yardımcı olup düzeltmek lazım gerekirse sabırla tek tek tatlı dille uyarıp dogruyu ögretmek lazım kardeşim
Aynen öyle yoksa smileylerde koymazdık
----------Eklendi @ 20:12:26 ---------- Yazıldı @ 20:11:23 ----------
smiley lerde oha var yani normal bişey

diyorum ki forumda çok emek harcamış kişileri, hiç uyarı cezası almamış ,ve forumdaki çevresi ile ilişkileri düzgün , ufacık bi küfür yazdıgı için direk sınırsız ban verilmesi pek dogru degil sanırsam. ONUN yerine 2 ay hadi diyelim 3 ceza verin. Ama sınırsız yapmayın. Bunu demiştim ama yönetimden şu tür bi cevap gelmişti: Bizim için üyeler eşittir. Bu forumda ister symbiana ister androide isterse ios bölümü çok katkısı olsun yada başka bölüme çok katkısı olan biri bile bile aynı hatayı yapsa direk sınırsız ban veririz . Bu küfür konusu böyle herkes eşittir demişlerdi. Kısaca askeriye dsiplini gibi
kurallar eşit olmalı tabi siz de haklısınız 
[sıze="2"][ı][/ı][/sıze]
[sıze=1]----------eklendi @ 22:48:30 ---------- yazıldı @ 22:48:04 ----------[/sıze]
[sıze="2"][ı]pc ye geçince buldum[/ı][/sıze]
Aynen öyle yoksa smileylerde koymazdık![]()
bana mı bu sitem Anıl?
, Size yazmadım ki onu size yazsaydım alıntı ile cevaplardım
Gerçekten sizle bi alakası yok