Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben yeni Tema Efekti Yüklemek İstiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümran
Üye
Konu Sahibi
ben yeni Tema Efekti Yüklemek İstiyorum
ben yeni Tema Efekti Yüklemek İstiyorum E/ deki Effect klasörünü siliptemi yeni temayı atim yoksa Effekt klasörünün içinemi atim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bide Telefon hacklemek garanti dısına cıkıyomu ...
yusuf_bey
Üye
arkadaşım
1.hack yaparsan telefonun garanti dışına çıkar ama göndermeden önce tekrar orjinal fw atarsın tekrar garantiye dahil olur.
2.efekt klasörünü silip yerine içinde efektlere ait ".fxml" uzantılı dosyalar olan "effects" adlı klasörü direk "E:/" dizinine at telefonu kapat aç tamam.
3.bunları aşağıdaki linkten yararlanarak yapabilirsin
he he yanlış anlama lütfen ama bu işlerden fazla anlamadığın belli. İşin biraz zor walla ama aslında kolay sadece biraz kurcalaman lazım.
Neyse orjinal fw hiç modifiye ya da hack olmayan yazılıma denir. yani nokia nın indirime sunduğu ve kimse tarafından herhangi bir yerinin değiştirilmeden telefona yüklenmiş halidir.
Telefonuna uygun orjinal fw dosyalarına s^3 orjinal fw bölümünden bulabilirsin.
he he yanlış anlama lütfen ama bu işlerden fazla anlamadığın belli. İşin biraz zor walla ama aslında kolay sadece biraz kurcalaman lazım.
Neyse orjinal fw hiç modifiye ya da hack olmayan yazılıma denir. yani nokia nın indirime sunduğu ve kimse tarafından herhangi bir yerinin değiştirilmeden telefona yüklenmiş halidir.
Telefonuna uygun orjinal fw dosyalarına s^3 orjinal fw bölümünden bulabilirsin.
yok format atmak flash atmak değildir. Ama inan karışık ve zor görünsede aslında çok kolay. Telefonunun modeli ne sana yardımcı olayım flash attırayım telefonuna. Sadece orta düzeyde pc kullanabiliyorsan yaparsın inan bana.
yok format atmak flash atmak değildir. Ama inan karışık ve zor görünsede aslında çok kolay. Telefonunun modeli ne sana yardımcı olayım flash attırayım telefonuna. Sadece orta düzeyde pc kullanabiliyorsan yaparsın inan bana.
Çok saol yusuf kardeş Telefon C6-01 ben yeni tema efekti yüklemek istedim telefonu hackledim o kadarını başardım ama hala garantii warFakat bigün bisey olur diye bu dediğin fw yi öğrenmek istiyorm bide Yusuf kardeş telefonu hackledikten sonra Video yada fotoğraf cekerken dcim diye bi klasöre gidiyo hepsi ve görüntülerde Fotoğraf yada video bilgilerine baktığımda Yer yazmıyor bunu nasıl halletcez yardımcı olursan sevinirim Tekrar Teşekkür ederim
yusuf_bey
Üye
benim söylediğim orjinal fwyi de aynı şekilde telefona flash yapıyorsun. Aynı telefonu hack lerken nasıl flash atıyorsan aynı şekilde orjinal fw dosyalarını da o şekilde flashlıyorsun. Tek gereken orjinal dosyalar onu da http://www.maxicep.com/s-3-orjinal-...o-rapid-direk-indirme-604690.html#post4444868 buradan bulabilirsin telefonunun rengine göre tüm dosyaları indirip RM-718 adında klasöre atıp flashlayabilirsin. Orjinale dönmüş olursun.
Gelelim 2. Soruna
o video ya da fotoğrafların dcim adlı klasörde olmasının hack ıle bi alakası yok. Belle sürümünde bu böyle. Çektiğin foto ve videolar oraya kaydoluyor. Nokia böyle yapmış.(zten dijital foto makinelerinde de aynı şekilde dcım adlı klasöre kaydoluyor. Herhlde bu yüzden)
ve 3. Sorun
foto ve video bilgilerinin içinde çekildiği yerin bilgilerinin olmasını istiyorsan;
kamerayı aç ve ayarlara gir. Orada konum bilgilerini kaydet var onu açarsan video ve fotoğrafların çekildiği koordinatları yani yerini de kaydeder. Ama bunun için internet bağlantısı ve gps bağlantısı kurulur. eğer internet paketin yoksa açma boşa paran gider.
Başka sorun olursa pm atabilirsin yardımcı olmaya çalışırim. K.i.b