Samsung cep telefonun seri numarasını değiştirmek mümkün mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

cormile

Üye
    Konu Sahibi
Samsung cep telefonun seri numarasını değiştirmek mümkün mü ?
Samsung cep telefonun seri numarasını değiştirmek mümkün mü ? Arkdaşlar rus pazarından bi tane telefon aldım arkdaslarla falan muahbbeti geçti sen bunun seri nosunu email kodunu falan değiştir dedi sonucta faturasız tel sonra basım ağrısın istemiyorum eğr mümkünse bana bana biri yardımcı olabilir mi ?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
seri no derken imei mi ne amaçla değiştireceksın ki

cormile

Üye
    Konu Sahibi
seri no derken imei mi ne amaçla değiştireceksın ki
imei evet değiştirmek istiyorum . faturam falan yok sonradan başım ağrısın istemiyorum yardımcı olabilirmisin ?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
anlamam o işden ama bildiğim kadarıla değiştirsen bile saa pek bi faydası olmaz hani 3310 nun imesini yükledin diyelim o zamn o telden internete giremezsin telekominasyon 3310 olarak görüyo

cormile

Üye
    Konu Sahibi
Anlayan varsa bana bi yardım edebilir mi ?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım imei numarası değiştirebilir. Ve hangi modelin imei numarasını atarsan at telin tüm özelliklerini kullanabilirsin ama eğer şu an telin kapanmamışsa kullanılırsa seri numarasını değiştirmenin bir anlamı ve faydası olmaz sana. Sadece boşuna paran gider benden söylemesi :oke:

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ımeı numarasını değiştirisin ama biraz zor benım arkadşım 20 tl vermıstı ve 1 ay telefncuyla papaz olmustu ben pek anlamm ama sakat bi iş

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Samsung tellere imei atmak diğer tellere göre çok daha rahat ve sorunsuz oluyor. yanlış hatırlamıyorsam samsung cihazlara imei atmak ortalama 15-25 dakka sürüyor :oke:

mekhacker7

mekhacker7

Üye
Samsung tellere imei atmak diğer tellere göre çok daha rahat ve sorunsuz oluyor. yanlış hatırlamıyorsam samsung cihazlara imei atmak ortalama 15-25 dakka sürüyor :oke:

En baba rom bile 5 dakka surmuyor yuklerken :)

Imei icin ozelden ulasin aksama yardim ederim..

Mert045

Mert045

Üye
En fazla 5 dk sürüyor. Hatta sürmüyor bile.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
En fazla 5 dk sürüyor. Hatta sürmüyor bile.

olabilir. sonuçta işin ustası daha iyi bilir :oke:
bizim arkadaş telini verdi imei atmak için adam gidin yarım saat sonra gelip alın. demekki adam başka işleri de varmış ondan öyle demiş ya da işini garantiye almak için. ben de ona bakarak o süreyi dedim yoksa bu işlerle ilgim yok anlamam bile sadece fikirlerimi yazdım :oke:

06kubilay06

06kubilay06

Üye
imei değiştirmek yasal değil ama mümkün 5 -6 dk içinde programlarla değiştirbilme olanagın var ama yanls bır seyde telefonu kullanılmaz hale getirsin

mehter03

Üye
En baba rom bile 5 dakka surmuyor yuklerken :)

Imei icin ozelden ulasin aksama yardim ederim..

hocam nasil atildigini anlatabilirseniz cok sevinirim.ben s3e atmak istiyorum.birde iphone lara yapilabiliyormu onu ogrenmek istiyorum.

Üst Alt