lenovo =toshiba nolur bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zankos

zankos

Üye
    Konu Sahibi
lenovo =toshiba nolur bakın
http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-319821-z570-core-i7-2670qm-220ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58158 (2000 tl ye bumu alınır yoksa bu fiyata daha geri özelliklerde toshiba mı)

foreverthe

foreverthe

Üye
Bence biraz daha para koyup monster alınır :oke:

zankos

zankos

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş bu olurmu yoksa geri özellikli aynı fiyata toshibamı alayım bide teknosadan mı alayım vatan computerdan mı tanıdığın varsa sor ben trabzondayım forum da vatan c. Var diyorlar ama bulamadım

foreverthe

foreverthe

Üye
İllaha toshiba mı olucak ?

zankos

zankos

Üye
    Konu Sahibi
yok ya teknosada onu öneriyorlar lenovodan ne farkı vardır lenovo alsam daha mı iyidir

foreverthe

foreverthe

Üye
Toshiba bence ççoook pahalı. Lenovo pek iyi mi bilmiyorum bilen arkadaşlar yardıma gelir. Ama benim tavsiyem biraz daha koyup monster alman. Sonuçta bu 2.249 TL Monster 2.500 civarlarında olması lazım.

zankos

zankos

Üye
    Konu Sahibi
çok saol teknosadan alınırmı peki

foreverthe

foreverthe

Üye
Rica ederim. Teknosadan alma bence pahalıya satıyor gibi geliyor bana. En iyisi bimeks, vatan filan. :)

zankos

zankos

Üye
    Konu Sahibi
nasıl ekran kartıda 2gb paylasımsız 540m

foreverthe

foreverthe

Üye
Öbürküsü daha iyi. Yani vatanda ki :) Ama dahada pahalı :D

lolaman

lolaman

Üye
Ram 6gb olması kötü ama diğer özellikleri iyidir çünkü ram arttırmak istesen 4+4 olması lazım 6+4 olmuyor bildiğim kadarıyla.Ama diğer özellikleri iyi tavsiyem MediaMarkt varsa oralarda oradan almandır..

adanalı1

adanalı1

Üye
yazdığın ozelliklerde darty'de toshıbanın bir modelı var. 1500 tl ye.bir bak istersen.

zankos

zankos

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş cevap yazdığın için şimdi ben bi tek kalite iyi servis ve oyun oynarmı ve ısınma bunlara bakıyorum 2gb 540m iyi değilmi 2000 tl lenovo bakabilirmisin ben mobilim bide lenovo toshiba ne kadar kalite farkı vardır

----------Eklendi @ 23:54:03 ---------- Yazıldı @ 22:39:26 ----------

en iyisi bu heralde

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
sony alırım yda asus bn olsam

alpharry

alpharry

Üye
oyun oynayacaksan lenovayı yada biraz daha paran varsa asusu al derim.Çünkü oyunda işlemcinin yüzde 30 u anca kullanılıyor.İleriye dönük düşünüyorsan lenova al.Ama oyun oynamam film internet için alıyorum dersen düşük özellikli toshiba veya sony al derim.

----------Eklendi @ 14:12:37 ---------- Yazıldı @ 14:08:01 ----------

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-319821-z570-core-i7-2670qm-220ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=58158 (2000 tl ye bumu alınır yoksa bu fiyata daha geri özelliklerde toshiba mı)
%25 indirimli 1770 oluyor hem i7 hem de gt550m bunu da düşün derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...