3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

Ali Emre Çirik

Üye
photobrowser dahili bileşen hatası veriyor mu ?

agun35

Üye
ses komutları için teşekkürler ilk sayfadaki idirmelinklerindeki c6 v41 yazıyo 42 olarak değiştirilirse iyi olur yanlışmı indiriyom endişesi olmaz

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
ses komutları için teşekkürler ilk sayfadaki idirmelinklerindeki c6 v41 yazıyo 42 olarak değiştirilirse iyi olur yanlışmı indiriyom endişesi olmaz
tşk ler en son ki güncellemede farketmemişim

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
v41 e göre bunun stabilliği ve dokunmatikliği nasıl ?

optimus33

Üye
ya rompatcera girdim uyarı verdi ve attı. bu arada cfw den sonra hafıza kartı ve tele format attım.birde yatay menüde sağdaki sürükleme çubuğu bug u var

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
ya rompatcera girdim uyarı verdi ve attı. bu arada cfw den sonra hafıza kartı ve tele format attım.birde yatay menüde sağdaki sürükleme çubuğu bug u var
rompatcher ın atmasının sebebi hafıza kartında Patches adında bir klasörün ve içinde patch lerin olmaması,o bug u da yeni farkettim eğer güncellersem düzeltirim

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
thank you

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
emeğine sağlık güzel :)

ima_m14

Üye
hocam selam bu yazılım indikten sonra nasıl yüklenir

neron 1

Üye
ustad bunların c5 dokun ac tus kilitlisini yaparsan seviniriz

yanlizsevdali

Üye
Mrb çevrimiçi paylasım uygulamasını yüklemiyor facebook resim veya video yükleme programı yani

mirageman

Üye
teşekkürler

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
yazılım güncellendi arkadaşlar

erdi_s

erdi_s

Üye
Üstad on numara adamsın. Artık 5800 kullanmamana rağmen güncellemeye devam ediyorsun. Nokia yanında halt yemiş. Emeğine yüreğine sağlık. Sırf denemesine baska yazılımlar denedim ama bunun tadını vermedi hiç. En kısa sürede güncellicem ;)

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Üstad on numara adamsın. Artık 5800 kullanmamana rağmen güncellemeye devam ediyorsun. Nokia yanında halt yemiş. Emeğine yüreğine sağlık. Sırf denemesine baska yazılımlar denedim ama bunun tadını vermedi hiç. En kısa sürede güncellicem ;)
:) 5800 ı 2.telefon olarak kullanıyorum fırsat oldukça güncellemeye devam ederim,iyi günlerde kullan kardeş

Üst Alt