Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

tayo01

tayo01

Üye
Kendim Cfw Yaptım Hata Dolu Bu işi bırakıyorum seninkileri kullancam .D

anılbaran

anılbaran

Üye
en iyisi

central2000

Üye
Rambo hocam; 5800 e bu Cfw yükledim fakat internete girdiğimde bir tane sayfa açıkken bile, "Hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın" uyarısı veriyor. tamama basıyorum sonra internetten atıyor. bunun bi çözümü varmı?

anılbaran

anılbaran

Üye
cfw attıktan sonra karta telefona hard format atın . Girdiginiz sitete göre degişir. Arka planda açık bişi bırakmayın.:hmmm

central2000

Üye
hard format attım ama yine aynı sorunu yaşıyorum. yükleme aynı söylediğiniz gibi yapıyorum. orijinalinde bişey olmuyor. anlamadım. yinede teşekkürler.

virus19

virus19

Üye
birşey soracağım msj geldiğinde msjı açınca mesaj kutusu yerine sohbeti otomatik açamaz mıyız acaba?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
müzik kütüphanesı yenilenmiyor

esqalsiz

esqalsiz

Üye
sohbeti otmatk acmyr acsa cok super olurdu :) en azndan acaba önceki msj da ne attm die dusunmyn orda gösteryo :)

WuP

Üye
Teşekkürler, bu fw atmayı öğrenmek çok işime yaradı :)

hakan_52

Üye
Teşekkürler Arkadaşım Yardımın İçin...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şarkı sözlerini görmek için hatalı versiyon sizlere sunmak istemedik. Çözümünü bilende yok. İngilizce forumlarda duyurdum ses çıkmadı.

Quick office'i kurabilirsin.

virus19

virus19

Üye
sohbet konusunda bir msj yazmıştim o konuda bilgilendirirsen sevinirim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
birşey soracağım msj geldiğinde msjı açınca mesaj kutusu yerine sohbeti otomatik açamaz mıyız acaba?

Sohbet uygulaması 3. parti bir uygulama. Sistemin bir parçası değil. O yüzden olmuyor.

virus19

virus19

Üye
anladım peki kısayola ekleyemez miyiz daha kolay açmak için

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
virus19

virus19

Üye
Baktım kısayollara eklenmiyor. Sanırım programın dışardan çalışmasını engellemişler :hmmm

Çalışsa iyi olurdu aslında :) neyse teşekkürler cevap için

----------Eklendi @ 14:53:35 ---------- Yazıldı @ 13:02:08 ----------

peki bir soru daha soracağım alttaki seçenekler,rehber yazan çubuğu şeffaf yapabilir miyiz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tema editlemem gerekiyor. Tema editörlüğünü çok beceremiyorum. Başka şeffaf temalar kullanabilirsin.

virus19

virus19

Üye
temayla olabiliyor yani :) anladım teşekkür ederim tekrardan

Üst Alt