ilk cfw çalışmanız olmasına ragmen mükemmel bir kaç eksiklik dışında
onların dışında gayet güzel gayet hızlı ve sorunsuz.şimdi gel gelelim eksilere 

skaptan ve ceycey alnınızdan gururla ve bütün içtenliğimle öpüyorumilk cfw çalışmanız olmasına ragmen mükemmel bir kaç eksiklik dışında
onların dışında gayet güzel gayet hızlı ve sorunsuz.şimdi gel gelelim eksilere
1-polaris office de not defteri dosyası açmaya çalıştım açmadı ve artık polaris hiç açılmıyor
2-music hub bu ülkede desteklenmiyor hatası veriyor
3-kamerası 1.2 ye göre vasat gibi neden bilmiyorum tüm ayarlar en iyi konumda ama 1.2 ye göre kalitesiz ve cansız resimler
4-bildirim paneli donukluk yapıyor
açamıyorum 

asphalt 6 yı indirdim yarış tam başlayacakken oyun kapanıyor.fw den mi ki
5. 6. ve 7. sorunlarada bi yorum ve çözüm bulabilirsek iyi olur.bunlar önemli çünkü
Merhabalar,
Birkaç sorum olacaktı.
1- Bu firmware ile neden güncelleme yapılamıyor? Daha önce de multiloader ile yükleme yapmıştım. Kies'te güncellenebiliyordu.
2- Polaris office gibi Ndrive da yüklenemez mi?
3- Polaris office uygulamasını şuan hali hazırda kullandığımız eski Bada 2.0 firmware'imize nasıl ekleyebiliriz? (stune kullanarak mesela..)
4- Sizden ricam, StarChart uygulamasını kurup deneyebilir misiniz? Kasma vs var mı?
5- Bazı Java uygulamarında scrollbar kullanarak sayfada ilerleyince yavaşlık oluyor. Bunu da denediniz mi?
dün gece indirdim ve kurdum yönergeleri harfiyen uyguladım. bu cfw bayağı iyi olmuş. sadece 2 sorunum var 1. ne cevabı daha önce vermişsiniz (açılış ekranı sorunu, bunu bekleyeceğim) 2. cpu yu ne yaptımsa 1ghz olmuyor hep 800mhz en fazla bende görünen. ayrıca kontrol ettiğimde (menü,ayarlar,genel vs) orada işlemci sabit olmuyor birtürlü (800 mhz de denedim).
evet dediğni gibi biran sabit oluyor bu yeterlimi? ama sizin ilk sayfadaki eklediğiniz en alttaki ekran görüntüsünde 1ghz var bende niye olmuyor olabilir? yoksa bu durum çok önemli değilmi?
mutlaka olması lazım tekrar dene ayrıca ayarkar genel kısmında gördügün işlemi yaptıktan sonra bir an sabit durması lazım sonra sabit olmuyor zaten ama 800 mhz var onu seçtiysen işlem tamam
mutlaka olması lazım tekrar dene ayrıca ayarkar genel kısmında gördügün işlemi yaptıktan sonra bir an sabit durması lazım sonra sabit olmuyor zaten ama 800 mhz var onu seçtiysen işlem tamam
Bende de 1Ghz oluyor ama herhangi bir uygulama açıp kapatınca veya telefonu açıp kapatınca eski haline dönüyor. Sizde de öyle mi? Kontrol ettiniz mi? Netten arattım. Böyle deniyor ama yanlış okumadıysam siz sabitlendiğinden bahsetmişsiniz ilk sayfada ?

Polaris office de sorun yaşayanlar
-Stuneyi açsınlar (yoksa aşağıdan indirin)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Telefonu kies modunda bilgisayara bağlayın
-Auto connete basın
-Yukardan 'Browser' a Basın
- Sırasıyla OSP/Applications/06cm35xl2f/Data kısmına çift tıklayın ve sağdaki yere alttaki dosyayı sürükleyerek bırakın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu işlemden sonra çalışmaya başlayacaktır
Bu işlemi yaptıktan sonra telefonu kapatıp açın
(Bu işlemi birden çok yapmak zorunda kalabilirsiniz)
kontrol edlim bakalım öylemi oluyor![]()
Sonuç? Bi bende mi eski haline dönüyor? Bir de önceden bahsettiğim gibi Ndrive 11 de polaris gibi önceden kurulabilir mi? (Extra apps kısmına ekleyip mesela?)