maxicep S8500XXLB2 özel edit maximum hız

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ellerinize saglik keske benim cihazlardan birine olsa :(
Hic dusunmezdim tuhbe Tesekkurler yinede

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
Saat dilimi bende gayet normal. Sıkıntı yok arkadaşlar.

baby_face_

baby_face_

Üye
saat diliminde bendede sıkıntı yok, herşey gayet sorunsuz ve stabil çalışıyor. youtubede falan reset atmıyor, genel anlamda sıkıntı yaşan arkadaşlar tekrar yükleme yapsın ve yükleme sonrası talimatları eksiksiz uygularlarsa bir sorun olacağını sanmıyorum, sonuçta fw ile ilgili bir sıkıntısı olsa tüm arkadaşlarda olurdu, dolayısıyla tekrar gözden geçirmekte fayda var.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar genel anlamda sorunolu olanları ve sorunsuz şekilde yükleyenlerin yorumlarını tek tek okudum sorun yaşayan arkadaşlar sizden ricam yazdıgım şeyleri tek tek okuyorak sırayla tekrar yükleme yapmanız lütfen kolay gelsin

rnytmz

Üye
skaptan ve ceycey alnınızdan gururla ve bütün içtenliğimle öpüyorum :) ilk cfw çalışmanız olmasına ragmen mükemmel bir kaç eksiklik dışında :) onların dışında gayet güzel gayet hızlı ve sorunsuz.şimdi gel gelelim eksilere :)
1-polaris office de not defteri dosyası açmaya çalıştım açmadı ve artık polaris hiç açılmıyor
2-music hub bu ülkede desteklenmiyor hatası veriyor
3-kamerası 1.2 ye göre vasat gibi neden bilmiyorum tüm ayarlar en iyi konumda ama 1.2 ye göre kalitesiz ve cansız resimler
4-bildirim paneli donukluk yapıyor
5-şarjı çabuk azalıyor
6-ayarlar/ekran/duvar kağıdı yada ekranı kilitle/galeri/ işte burada duvar kağıtları klasörünü seçtiğim zaman kilitleniyor telefon tepki vermiyor
7-m.facebook da şifre yazarken harf önizlemesi yok.harfe bastığımda önce harf sonra yıldız olmuor.direk yıldız oluyor haliyle yazdığım şifreyi göremiyor yanlış yazıyorum

benim izlenimlerim şimdilik bu kadar.herşeye rağmen ceycey ve skaptana çok teşekkür ediyor memnuniyetle sağladıkları bada 2.0 ı kullanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: ceycey111
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skaptan ve ceycey alnınızdan gururla ve bütün içtenliğimle öpüyorum :) ilk cfw çalışmanız olmasına ragmen mükemmel bir kaç eksiklik dışında :) onların dışında gayet güzel gayet hızlı ve sorunsuz.şimdi gel gelelim eksilere :)
1-polaris office de not defteri dosyası açmaya çalıştım açmadı ve artık polaris hiç açılmıyor
2-music hub bu ülkede desteklenmiyor hatası veriyor
3-kamerası 1.2 ye göre vasat gibi neden bilmiyorum tüm ayarlar en iyi konumda ama 1.2 ye göre kalitesiz ve cansız resimler
4-bildirim paneli donukluk yapıyor

ilğinize teşekkür ederim ve söyledikleriniz genel anlamda kontrol ettim

1-dediğiniz doğru güncel anlamda çalışıyor world uygulamalrını acıyor excell de powerpoint de fakat not defterini açmadı ve kitlendi bu sorunla ilğileneceğim teşekkürler
2-music hub bada 2 kies sürümünde bile bu ülkede desteklenmeyecek
3-kamera kalitesideki sistem dosyalarındaki bütün dosyalara girdim ve en iyiyi ayarlamaya çalıştım fakat özel bir dosyası var kilit dosyası onun içinde ne meyveler varda :) açamıyorum
4-en iyi yaptıgım bildirim paneli ve en hızlı olanı ben şu anda kontrol ediyorum gayet iyi içersinde müzik,epotalar,mesaj,ve kies indirmeleri oldugu halde yanı tam ekran oldugu halede gayet iyi

1 maddenin dışında bi sorun yok cfw yi tekrar yüklemeni tavsiye edecegim sana polaris office yi not defteri dışında kullan biz bu sorunu halledene kadar :)

vallahı ne diyeyim bu ilk çalışma kusuru kadı kısmınada bırakın acık yaw :)

afffurkan

Üye
asphalt 6 yı indirdim yarış tam başlayacakken oyun kapanıyor.fw den mi ki

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır dostum o bada 2 nin uyumsuzluğundan o oyunları filan ancak bada 2 nin offical sürümde kullanabilecegiz üzgünüm :(
bu benim hatam değil samsung un hatası

testmaxicep

Üye
Merhabalar,

Birkaç sorum olacaktı.

1- Bu firmware ile neden güncelleme yapılamıyor? Daha önce de multiloader ile yükleme yapmıştım. Kies'te güncellenebiliyordu.
2- Polaris office gibi Ndrive da yüklenemez mi?
3- Polaris office uygulamasını şuan hali hazırda kullandığımız eski Bada 2.0 firmware'imize nasıl ekleyebiliriz? (stune kullanarak mesela..)
4- Sizden ricam, StarChart uygulamasını kurup deneyebilir misiniz? Kasma vs var mı?
5- Bazı Java uygulamarında scrollbar kullanarak sayfada ilerleyince yavaşlık oluyor. Bunu da denediniz mi?

rnytmz

Üye
5. 6. ve 7. sorunlarada bi yorum ve çözüm bulabilirsek iyi olur.bunlar önemli çünkü :D

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5. 6. ve 7. sorunlarada bi yorum ve çözüm bulabilirsek iyi olur.bunlar önemli çünkü :D

elimizden geleni yapacagız teşekkürler

----------Eklendi @ 20:13:59 ---------- Yazıldı @ 20:13:02 ----------

Merhabalar,

Birkaç sorum olacaktı.

1- Bu firmware ile neden güncelleme yapılamıyor? Daha önce de multiloader ile yükleme yapmıştım. Kies'te güncellenebiliyordu.
2- Polaris office gibi Ndrive da yüklenemez mi?
3- Polaris office uygulamasını şuan hali hazırda kullandığımız eski Bada 2.0 firmware'imize nasıl ekleyebiliriz? (stune kullanarak mesela..)
4- Sizden ricam, StarChart uygulamasını kurup deneyebilir misiniz? Kasma vs var mı?
5- Bazı Java uygulamarında scrollbar kullanarak sayfada ilerleyince yavaşlık oluyor. Bunu da denediniz mi?

bunlarıda dikkate alacagım teşekkürler

fati144

fati144

Üye
dün gece indirdim ve kurdum yönergeleri harfiyen uyguladım. bu cfw bayağı iyi olmuş. sadece 2 sorunum var 1. ne cevabı daha önce vermişsiniz (açılış ekranı sorunu, bunu bekleyeceğim) 2. cpu yu ne yaptımsa 1ghz olmuyor hep 800mhz en fazla bende görünen. ayrıca kontrol ettiğimde (menü,ayarlar,genel vs) orada işlemci sabit olmuyor birtürlü (800 mhz de denedim).

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dün gece indirdim ve kurdum yönergeleri harfiyen uyguladım. bu cfw bayağı iyi olmuş. sadece 2 sorunum var 1. ne cevabı daha önce vermişsiniz (açılış ekranı sorunu, bunu bekleyeceğim) 2. cpu yu ne yaptımsa 1ghz olmuyor hep 800mhz en fazla bende görünen. ayrıca kontrol ettiğimde (menü,ayarlar,genel vs) orada işlemci sabit olmuyor birtürlü (800 mhz de denedim).

mutlaka olması lazım tekrar dene ayrıca ayarkar genel kısmında gördügün işlemi yaptıktan sonra bir an sabit durması lazım sonra sabit olmuyor zaten ama 800 mhz var onu seçtiysen işlem tamam

fati144

fati144

Üye

mutlaka olması lazım tekrar dene ayrıca ayarkar genel kısmında gördügün işlemi yaptıktan sonra bir an sabit durması lazım sonra sabit olmuyor zaten ama 800 mhz var onu seçtiysen işlem tamam
evet dediğni gibi biran sabit oluyor bu yeterlimi? ama sizin ilk sayfadaki eklediğiniz en alttaki ekran görüntüsünde 1ghz var bende niye olmuyor olabilir? yoksa bu durum çok önemli değilmi?

testmaxicep

Üye

Bende de 1Ghz oluyor ama herhangi bir uygulama açıp kapatınca veya telefonu açıp kapatınca eski haline dönüyor. Sizde de öyle mi? Kontrol ettiniz mi? Netten arattım. Böyle deniyor ama yanlış okumadıysam siz sabitlendiğinden bahsetmişsiniz ilk sayfada ?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende de 1Ghz oluyor ama herhangi bir uygulama açıp kapatınca veya telefonu açıp kapatınca eski haline dönüyor. Sizde de öyle mi? Kontrol ettiniz mi? Netten arattım. Böyle deniyor ama yanlış okumadıysam siz sabitlendiğinden bahsetmişsiniz ilk sayfada ?

kontrol edlim bakalım öylemi oluyor :)

ceycey111

ceycey111

Üye
Polaris office de sorun yaşayanlar
-Stuneyi açsınlar (yoksa aşağıdan indirin)

-Telefonu kies modunda bilgisayara bağlayın
-Auto connete basın
-Yukardan 'Browser' a Basın
- Sırasıyla OSP/Applications/06cm35xl2f/Data kısmına çift tıklayın ve sağdaki yere alttaki dosyayı sürükleyerek bırakın

Bu işlemden sonra çalışmaya başlayacaktır
Bu işlemi yaptıktan sonra telefonu kapatıp açın
(Bu işlemi birden çok yapmak zorunda kalabilirsiniz)

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Polaris office de sorun yaşayanlar
-Stuneyi açsınlar (yoksa aşağıdan indirin)

-Telefonu kies modunda bilgisayara bağlayın
-Auto connete basın
-Yukardan 'Browser' a Basın
- Sırasıyla OSP/Applications/06cm35xl2f/Data kısmına çift tıklayın ve sağdaki yere alttaki dosyayı sürükleyerek bırakın

Bu işlemden sonra çalışmaya başlayacaktır
Bu işlemi yaptıktan sonra telefonu kapatıp açın
(Bu işlemi birden çok yapmak zorunda kalabilirsiniz)

teşekkürler dostum konuya eklenmiştir

testmaxicep

Üye

kontrol edlim bakalım öylemi oluyor :)

:) Sonuç? Bi bende mi eski haline dönüyor? Bir de önceden bahsettiğim gibi Ndrive 11 de polaris gibi önceden kurulabilir mi? (Extra apps kısmına ekleyip mesela?)

Üst Alt