Zamanı geldi ... !

Sponsorlu Bağlantılar

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
n8 ve c6-01 var bende arasındaki tek fark kamera ve 600 tl kazığı yedim aklım olsa b tek c6 alırdım ama müptela olduk nokiaya

TheMadness

TheMadness

Üye
Nokia'nın son çırpınışları

fatih54102

fatih54102

Üye
bak yine bilmeyenlee uyduruyor.
Bakın arm işlemcide x86 yani bildiğimiz 32 bit programları çalıştıramassınız. Buda bilgisayar exelerini çalıştıramayacağınız anlamına gelir. Zaten arm nin assemblysi farklı kendi exe lerini açat.

----------Eklendi @ 23:27:54 ---------- Yazıldı @ 23:27:10 ----------

bak yine bilmeyenler uyduruyor.
Bakın arm işlemcide x86 yani bildiğimiz 32 bit programları çalıştıramassınız. Buda bilgisayar exelerini çalıştıramayacağınız anlamına gelir. Zaten arm nin assemblysi farklı kendi exe lerini açat.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Mimarlık okuyorum. Zamanında autocad programını baştan yazmıştık :d: Olamaz diye birşey yok. Olur ama zor...[/SIZE][/COLOR]

TheMadness

TheMadness

Üye
bak yine bilmeyenlee uyduruyor.

----------Eklendi @ 23:27:54 ---------- Yazıldı @ 23:27:10 ----------

bak yine bilmeyenler uyduruyor.

aynen nasıl 32 bitte 64 bit çalıştıramıyoruz öyle :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ajandayı gün görünumune al işlem kaydını 1 gün yap ve mesajlaşmada oturum kullanıyorsan annadakı gibi gelen giden klasörlerını kullan

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
makina dili sorun değil fatih windows mobile olan cihazlarda x86 ve x64 yani 32 veya 64 bit değil ama exe açıyor olay desteklemekte

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki zor bunlar bebe işi değil web tasarımcısıyım 3 yıldan beri uğrasiyorum

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
Eğer işlemciye fazla 1101100 assembly kod yollarsa yakar

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
resim yarın 2 güne atarım şu an köyde Annemin yanındayım hastalandı ona bakıyorum prime.

pRime.

pRime.

Üye
makina dili sorun değil fatih windows mobile olan cihazlarda x86 ve x64 yani 32 veya 64 bit değil ama exe açıyor olay desteklemekte

Onlarin kullandigi exe dosyayalriyla normal windowsunkinin ayni oldugunu nerden cikardiniz?

----------Eklendi @ 00:52:21 ---------- Yazıldı @ 00:49:37 ----------

resim yarın 2 güne atarım şu an köyde Annemin yanındayım hastalandı ona bakıyorum prime.

Bekliyorum
Dunyada bunca kisi yapamadi, siz basarirsaniz helal olsun diycem.

Castiel91

Üye
cidden bişeyler yapıcaksanız ben de dahil olmak istiyorum.. İngilizce biliyorum araştırır bulurum ne lazımsa yazarım bilinmeyen problemlerin çözülmesine yardım ederim

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
windows programları değil amaç nalet olası nokiamın mesela diğer telefon yapıları android apk ve mobile exe gibi desteğe kavuşturmak başarılırsa çok iyi olucak taş koymayın bi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Umarım gerçekleştirebilirsin, iyi şanslar.:oke:

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
programcılığa ilgim var diyen sms atsın
----- isim verin ben ararım maksat bi ekip kurmak birlikten güç doğar bildiğim ne varsa öğreticem geçenlerde Amerikaya gittim ufacık çocuklar program yazıp satıolar ana dilleri ama biz neden yapamıyalım

Dimi3

Dimi3

Üye
Kolay gelsin, bu tip projeleri destekliyorum. Umarım öncekiler gibi kestirip atılmaz :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt