Zamanı geldi ... !

Sponsorlu Bağlantılar

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
olur kardeşim ama zevk vermez okulda havan olur emulatörü açarsın ark ların windows yükledin sanır merak etme program gibi birşey

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Öncelıkle yazılımsal kodlara baglı vurısı düşünmeyın gerekırse tum exe dosyalrını upluad edersenız bende kaspersky 2012 var hepsi taratır size geri upluad ederim. Mıcrsoft hic bir halt yiyemez korkmayın 2 yıldır bedevaya w7 ultımate kullanıoyrum bırde sorun olursa ıpımızı başka şehirde gösterirz degişen bırşey olmaz korkmayın

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
başarırsak windowsta nokida çalışırız korkma bana özelden mesaj at moonLife beraber çalısalım numaramı vereyim sana

cardanadam

cardanadam

Üye
okul! ben emilatör derken exe dosyalarını çalıştıra bilen bir emilatörden bahsediyorum pytohon gibi

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Symbian sonunu tahmin edemiyoruz değil mi..
Artık el atmanın tam zamanı eğer c# ve c++ biliyorsanız kendi işletim sistemimizi yazalım derim yeni birşey ortaya koymasakta symbianı yeniden tasarlıyacağız tek başına altından kalkamam ekip kuralım derim ve yakında e71 vs 320x240 non touch telefonlar için belle tasarlamam bitecek.Bana birkaç yazılımcı gerek :)
kardeşim benim bu konu ile ilgili hiçbir bilgim yok fakat iyi bi anlatımla profösörü olurum yeterki iyi anlatılsın elimden geleni yaparım

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
bahsettiğim windows emulatörü telefonda exeyi zaten sanal olarak açıyor

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
zazum ulaş bana seni yazılım uzmanı yapıcam yeterki öğrendiklerinden zevk al ve yaratıcı ol ---------mail at haberleşelim

• Beğen
Tepkiler: deLudoLu
hakan_710

hakan_710

Üye
aranızda epoc32 hakkında bilgisi olan var mi size gerekli olan o kişi. Sistemdeki exe dosyaları epoc üzerine kurulu.

_ardaa

_ardaa

Üye
Symbian da exe çalışıyor ama her exe farklıdır, yanlış anlama ama yaş kaç merak ettim

SilentOne

SilentOne

Üye
ya allah rızası için işletim sistemini kurdunuz driverler nolucak

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
yaş 23 ve 15 yaşından beri yazılım hayatındayım izmirde web tasarımcısı olarak ekmeğimi kazanıyorum

----------Eklendi @ 23:19:34 ---------- Yazıldı @ 23:16:54 ----------

yeniden sistem yapamayız varsayılan sistemi adam edicez sadece geliştiricez

papakudioflu

papakudioflu

Admin
ya allah rızası için işletim sistemini kurdunuz driverler nolucak
dostum cok meshur bir laf var her kusu öptük sıra leylege geldi onada boyumuz yetmiyor diye hele bir sıra leylege gelsin bosver driverları

punisher123

punisher123

Üye
Güzel Hayaller bunlar ama,Ne bilim Realistik olalım,Çokta kolay değil bu..

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
geliştirmede driver sorun olmaz yeni sistem yapsak haklı ama zaten yeni işletim sistemi yapabilsek zengin olurduk.

SilentOne

SilentOne

Üye

dostum cok meshur bir laf var her kusu öptük sıra leylege geldi onada boyumuz yetmiyor diye hele bir sıra leylege gelsin bosver driverları
wall artık bilemeyecem bole projeler çok atıldı zamanında ama sonuç yok

cardanadam

cardanadam

Üye
ben bu işlerden anlamam ama olursa var ya süper bir şey olur yatar kalkar dua eder size maxicep üyeleri

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
şu an cepten giriyorum size hayal olmadığını göstermek için küçük bir video yapıcam ufak bir değişiklik

cardanadam

cardanadam

Üye
bekliyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
C++ bilmiyorum ancak böyle bir şeyin düşünülmesi ve denenmesi bile takdire şayan.
Başarılar diliyorum.
:good:

Takipçi Satın Al

Üst Alt