Zamanı geldi ... !

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
şu an cepten giriyorum size hayal olmadığını göstermek için küçük bir video yapıcam ufak bir değişiklik
videoyu bekliyorum. eğer gerekirse widget tasarlama, düzenleme, türkçeleştirme işlerine yardımcı olabilirim. ama öncelikle
ne yapılacağına nelerin eklenip nelerin çıkaraılacağına karar verilmeli bu işler hadi demeyle olmuyo

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
hakan sağolasın kardeşim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bugün milyar dolarlar fiyat bicilen sitelerin evlerin bodrumunda araba garajlarında ortaya cıktıgını unutmadan burda ugrasan arkadasların sevkini kırmayan mesajlar yazalım lütfen

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
---------hakan_710 mail at bana

----------Eklendi @ 23:46:48 ---------- Yazıldı @ 23:44:30 ----------

papakidoflu sağolasın olmazsa olmaz çok uğraşiyorum 3 yıldan beri ama gelişme var olmassa da widget ve tema yaparım emekli olup .d

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
öncelikle yolunuz açık olsun :) belle de iki temel sorun bence menüyü açınca aşağı kaydırdığımızda kasma sorunu bi de uygulama oyun yükleyince telefonun kısa bi süre kendine gelememesi. bi de flaşa çözüm bulursanız zaten başka bişeye gerek kalmayacaktır :) şimdiden kolay gelsin :)

TheMadness

TheMadness

Üye
öncelikle yolunuz açık olsun :) belle de iki temel sorun bence menüyü açınca aşağı kaydırdığımızda kasma sorunu bi de uygulama oyun yükleyince telefonun kısa bi süre kendine gelememesi. bi de flaşa çözüm bulursanız zaten başka bişeye gerek kalmayacaktır :) şimdiden kolay gelsin :)

kasmaması için klasörlemen lazım uygulamaları

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
ana menüdeki programları bi klasör aç ve oraya taşi mesela bende oyun ve uygulama die klasrler var paylastrdm geçici çözüm + haklısın flashlı web sayfaları çok kasıo.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ya klasörlemeyi biliyorum da belle demenin ne önemi kalıyor o zaman? bi özellik yapmışlar yükleyince hemen aşağıada olsun kolayca şak diye kaydırıp görelim gibisinden ama takıla takıla rezil bi hal alıyor. android de mesela böyle bişey yok... sonuçta geliştirmek istiyor konuyu açan kişi mesela bunu düzeltirse çok iyi olur :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında temel olarak bir iki saniye süren kasmalar çokta önemli degil bana göre ama flash destegi html5 interneti çok kullanan birisi olarak benim için önemli

TheMadness

TheMadness

Üye
ya klasörlemeyi biliyorum da belle demenin ne önemi kalıyor o zaman? bi özellik yapmışlar yükleyince hemen aşağıada olsun kolayca şak diye kaydırıp görelim gibisinden ama takıla takıla rezil bi hal alıyor. android de mesela böyle bişey yok... sonuçta geliştirmek istiyor konuyu açan kişi mesela bunu düzeltirse çok iyi olur :)

bende kasmıyor madness+ 1.1 kurulu

----------Eklendi @ 23:13:27 ---------- Yazıldı @ 23:12:20 ----------

aslında temel olarak bir iki saniye süren kasmalar çokta önemli degil bana göre ama flash destegi html5 interneti çok kullanan birisi olarak benim için önemli

flash lite bile nasıl kasıyor. Html5 dersen opera kullan.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ne kurulu anlamadım da :) bence o sorun şundan kaynaklanıyor. menüye giriyorsun ilkte kasma var çıktın girdin yok. belli bi süre sonra girdiğinde yeniden kasma oluyor.yani arka planda kapanıyor. hani açılışta rehber gibi uygulamalar sistemde açık geliyor hızlı erişim olsun diye geliştirme yapılırken bununda kapanmaması sağlanırsa sorunda kalkacaktır. çok ram yer şarj biter derseniz bence fazla bi etkisi olmayacaktır.

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
sorun bence işlemcide beyler nokia 500 var 1ghz ve kasma yok benim n8 kasıyor kahroluyorum.

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
deniyelim dediğini deniz yarın bi cevap alırsın fikrin doğru olması yüksek gibi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sorun bence işlemcide beyler nokia 500 var 1ghz ve kasma yok benim n8 kasıyor kahroluyorum.
işte sözde symbian işlemci ram kullanmayan bi işletim sistemi al kullanıyor istiyor :D:D

TheMadness

TheMadness

Üye
ne kurulu anlamadım da :) bence o sorun şundan kaynaklanıyor. menüye giriyorsun ilkte kasma var çıktın girdin yok. belli bi süre sonra girdiğinde yeniden kasma oluyor.yani arka planda kapanıyor. hani açılışta rehber gibi uygulamalar sistemde açık geliyor hızlı erişim olsun diye geliştirme yapılırken bununda kapanmaması sağlanırsa sorunda kalkacaktır. çok ram yer şarj biter derseniz bence fazla bi etkisi olmayacaktır.

benim cfw nin adı o :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
deniyelim dediğini deniz yarın bi cevap alırsın fikrin doğru olması yüksek gibi
teşekkürler hocam dikkate aldığınız için :) diğer dediğim sorun hakkında hiç bi fikrim yok ama 5800 var cfwli onda bile yok yüklüyorum tak tak hareket ediyor :) yani bu da yapılabilir diye düşünüyorum :)

----------Eklendi @ 23:22:52 ---------- Yazıldı @ 23:22:01 ----------

benim cfw nin adı o :D
malum telefonumu halen alamadım :D cfw falan bakmıyorum.. :) bide sizin ki n8 :D

oguz204

oguz204

Üye
    Konu Sahibi
illaki isteyecek oyun program kuruyoruz sonucunda bizde yükleniyoruz 1200 tl n8 alcağıma keşke samsung android alsaydım der oldum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
o zaman denizhanın fikrinden yola cıkarsak androidin akıcılıgı ve tabiki şarj düşmanı olmasıda bundan kaynaklanıyor android görev yöneticisinde bütün hersey kapalıyken ramin 4te3 dolu gözüküyor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
illaki isteyecek oyun program kuruyoruz sonucunda bizde yükleniyoruz 1200 tl n8 alcağıma keşke samsung android alsaydım der oldum.
hocam aklınız kaymasın :) bize lazımsınız :D

----------Eklendi @ 23:25:17 ---------- Yazıldı @ 23:24:16 ----------

o zaman denizhanın fikrinden yola cıkarsak androidin akıcılıgı ve tabiki şarj düşmanı olmasıda bundan kaynaklanıyor android görev yöneticisinde bütün hersey kapalıyken ramin 4te3 dolu gözüküyor
aynen bide sistem de olan efecktlerde çok akıcı bazı donmaları ve ya yavaş hareketleride efecktle kapatıyor bence android :D

Üst Alt