linkler upload ediliyor arkadaşlar hayırlı olsun herkese![]()

Teşekkürler arkadaşlar hayırlı olsun

ceycey demişsinki ilk iki satır 0 e gelene kadar şarjdan çıkarmayın ama 0 değil de 100 olmasın o?
ceycey demişsinki ilk iki satır 0 e gelene kadar şarjdan çıkarmayın ama 0 değil de 100 olmasın o?
evet bende o ilk 2 satır a takıldım.ilk iki satırda yaklaşık 75 li değerler var ve artıyor açıklama yapabilir misiniz acilen
Dün akşam başka bir fw kurmuş olmama rağmen üşenmiycem bunuda kurucam teşekkürler. Bu arada orjinal açılış ekranı için ML ekran görüntüsü koyma şansınız var mı acaba yanlış bişey yapmıyalım ...
ben yükledim şimdilik açılırken animasyon ekranında üst köşelercde bozulmalar oluyor acaba ben mi hatalı yükledim
şu an 85 oldu daha bekleyecek miyim yaa.
ve de orjinal açılış ekranını nasıl yüklicem ???

peki 8530 kullananların suçu ne?bize göre bişe yokmu buralarda bizde samsung wave bada kullanıcısı değilmiyiz hani ayrımcılık yokdu![]()

Asıl siz sağolun kardeşim. Emeklerinize sağlık. Bu arada daha önce duyduğum bir istatistik bu konu ile iyice pekişmiş oldu. Bir araştırma yazısında okumuştum; Türkler forumlarda birbiri ile yardımlaşma ve paylaşımda internetle geç tanışmasına rağmen dünya üzerinde lider konumundaymış bu istatistiğin oluşmasında sizin gibi kardeşlerimizin katkısı kaçınılmaz tabi.
Kardeşim konu ile çok da alakalı değil ama skaptan kardeşim bir yerde yeni spoff yöntemi üzerinde araştırma yaptığını söylemişti, o konuda bir ilerleme var mı? Skaptanla birlikte çalıştığınızı düşündüğüm için buradan sorayım dedim.
Bu arada tekrar![]()

peki bu orjinal açılış için işaretlememiz gereken seçenekler nelerdir hani lsi yada download falan ?
sadece orjinal açılış ekranını atıcaksanız(sadece rc2 yi) lsi yi seçin başka birşeyi seçmeyin yani downloadı falan seçmeyin hiçbir veriniz silinmez
BU İŞLEM FWYİ TELEFONA ATTIKTAN SONRA YAPILIR!