Hard format

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrainFree

BrainFree

Üye
Bazı tellerde varmış ama benim E63 bundan yoksun .s.s

Bak buldum taktiği. Ben de e63 kullanıyorum. Eğer ayarlara dokunmadısan (uygulamanın ayarlarına) istediğin zaman multitasking tuşuna 3 kez art arda bas aramada olmasan da kayıt yapablliyorsun.

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Evt onu bende farkettim ama amacım bi konuşmada bana sormadan yada ben bi halt yemeden kaydetsin

mstf_l

mstf_l

Üye
yığınla programı var bu işin ama tavsiyem boldbeast c2m dir

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
tamamda o türkçe mi??

----------Eklendi @ 18:52:08 ---------- Yazıldı @ 18:48:54 ----------

Ahmet sen uğraşma istersen bi de sonra en son olmadı öyle bakalım

mstf_l

mstf_l

Üye
türkçe değil zaten çok fazla birşeyde yok

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Tamam onun çevirisini buldum biyerden bi bakalım nolcak

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne hız ;)

place3461

place3461

Üye
sitede vardı ses kayıt olayı..çokta gerekli olmadığını düşünüyorum çünkü arka fonda sürekli açık durması gerekiyor bu da ramden yemesi demek yani gereksiz telefona ağırlık:)

Symbianist

Symbianist

Üye
sitede vardı ses kayıt olayı..çokta gerekli olmadığını düşünüyorum çünkü arka fonda sürekli açık durması gerekiyor bu da ramden yemesi demek yani gereksiz telefona ağırlık:)

hepsi öyle değil. Arama tetikliyor bazılarıni yanı arka planda pasif dururken arama gelince çalışmaya başlıyor Bu da sürekli çalışmadıgi anlamina gelir

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Ama bence güzel her konuşman kaydoluyu bişey kanutlamak falan gerekse birebir ;)

----------Eklendi @ 20:12:50 ---------- Yazıldı @ 20:11:41 ----------

Aymbinaist abi sen biliyon mu peki??

Symbianist

Symbianist

Üye
Ama bence güzel her konuşman kaydoluyu bişey kanutlamak falan gerekse birebir ;)

----------Eklendi @ 20:12:50 ---------- Yazıldı @ 20:11:41 ----------

Aymbinaist abi sen biliyon mu peki??

terbiyesiz adam düzgün yaz adımı :D (bir harfle yırtımışız neyse ki) buranın çağrı yönetimi bölümünde voxtrack olacaktı ona bir bak istersen

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Pardon abi ama ben bugün sordum adını ;) böyle uzun uzun symbianist yazmak zor oluyo ;) tamam bakıyım proya inş güzeldir ;)

Symbianist

Symbianist

Üye
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Hmm yok ya biz sevmediklerimize isminin baş harfinin yanına och koyuyoz meselo mehmet = moch orda okunuşta derin anlamlar yatıyo onun yerine ben sana furkan desem olur mu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt