efsane717171
Üye
Uygulama Yanıt Vermiyor ! YARDIM |||
Arkadaşlar ben kendi telefonumda handler programlar vasıtasıyla internete bedava bağlanıyorum. Bir arkadaşımda da sony ericson xperia x10 mini var ve benden bu bedava internet olayını kendi telefonuna ayarlamamı istedi.
Ancak internetten indirdiğimiz bùtün handler programlarda sorun yaşadık. Uygulama (opera handler) yükleniyor, açıyoruz, handler menü açılıyor, ayarları yapıp 'save'e basıyorum. 'saving data succesfull' yazıyor ve ekran kararıyor. Bir süre sonra bir uyarı penceresi açılıyor ve 'uygulama yanıt vermiyor' yazıyor.
Defalarca denememe rağmen aynı hatayı alıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Dikkat: Forumda handler paylaşmak yasak olduğundan dolayı handlerla alakalı bir cevabınız varsa lütfen pm atın.
Ancak internetten indirdiğimiz bùtün handler programlarda sorun yaşadık. Uygulama (opera handler) yükleniyor, açıyoruz, handler menü açılıyor, ayarları yapıp 'save'e basıyorum. 'saving data succesfull' yazıyor ve ekran kararıyor. Bir süre sonra bir uyarı penceresi açılıyor ve 'uygulama yanıt vermiyor' yazıyor.
Defalarca denememe rağmen aynı hatayı alıyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Dikkat: Forumda handler paylaşmak yasak olduğundan dolayı handlerla alakalı bir cevabınız varsa lütfen pm atın.