moralim çok bozuk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan5800

furkan5800

Üye
pm gel sana bir önerim var biraz uçuk kaçık ama olsun

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
hemen gelim

alien97

alien97

Üye
Gardaş sınıfta kız yok.:ağlarım: Anadolu Meslek lisesine gidiyom
Aynen ya benden anadolu mesleğe gidiyorum sınıfta 2 tane kız var 2 side bir şeye benzemiyor düz meslekte daha güzel kızlar var sana önerim 2-3 tane samimi arkadaş edin zaten diğerleriyle illaki arkadaşlık kurarsın zaman ilerledikçe sınıfla bir bütün oluyorsun.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
faceye gel. Burda gelen kutusu hemen doluyo.

----------Eklendi @ 22:34:38 ---------- Yazıldı @ 22:33:38 ----------

Aynen ya benden anadolu mesleğe gidiyorum sınıfta 2 tane kız var 2 side bir şeye benzemiyor düz meslekte daha güzel kızlar var sana önerim 2-3 tane samimi arkadaş edin zaten diğerleriyle illaki arkadaşlık kurarsın zaman ilerledikçe sınıfla bir bütün oluyorsun.

Birde kız bulsak çok iyi olacak

Symbianist

Symbianist

Üye
beynin pantolonun içine düştüğü yaşlar derdi bizim bşk hoca. Ne güzel önerilerde bulunmuşsunuz adama :D

ZaZuM

ZaZuM

Üye
aynı sorunu lisede bende yaşamıştım belki senden daha ağır bi durumda hani amcamın pc vardı o dönemler oyun için ölüyoduk benden fazla kuzenim oynuyodu amcam da buna göz yumuyodu çare olarak kendimi derse verdim kuzenden daha başarılı oldukça amcamın gözüne girmeye başlamıştım...
ve hayatımın en mutlu anı: amcam dedi ki hanginiz dersane denemesinde derece alırsa telefon alacam demişti o zamanlar tel benim için müthiş bi olay evle görüşmek için ev telefonu ankesörlü falan kullanıyordum neyse denemede 2. oldum kuzende 10 falandı ve telefoncuya gittik ve o zamanların en kral telefonu 6600 almıştı bana sevinçden belki 2 ay kendime gelemedim :D tabi teli aldı hat yok biricik anneciğim de bi ceyrek parasını yolladı bana ve hat almıştım düşün bi çeyrek parasına

o olaydan sonra bende kuzen gibi yapmadım teli istediğinde veriyodum hani kıskançlık olayı bitmişti aramızda ve hiç bi sıkıntı yaşamaz oldum yengemin bile bakış açısı değişmişdi bana karşı
tavsiye olarak kendini en iyi gördüğün alanda kendini kanıtlamaya çalış ve hiç birşeyi kafana takma kendinle barışık ol yeter derslerine de iyi çalış ...

nub

nub

Üye
Ankaranın hangi ilçesi :D

----------Eklendi @ 02:32:06 ---------- Yazıldı @ 02:28:32 ----------

İlk olarak arabeski bırak,Halanın kızı havali bi tip mi ?

----------Eklendi @ 02:36:07 ---------- Yazıldı @ 02:32:06 ----------

Bide arabesk rap dinledığini kuzenın biliyosa daha da ezilirsin.Yol yakınken bırak :D

----------Eklendi @ 02:37:47 ---------- Yazıldı @ 02:36:07 ----------

Kuzeninle vakit geçir.Ders çalış vs. Arkadaş olun sırdaş olun.Eger becerebilirsen bunu 4 sene hayatının en iyi yılları olur :)

----------Eklendi @ 02:39:43 ---------- Yazıldı @ 02:37:47 ----------

Kuzenin diyorum ama, kuzen sayılır yani :D

----------Eklendi @ 02:40:34 ---------- Yazıldı @ 02:39:43 ----------

Kuzenin diyorum ama, kuzen sayılır yani :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
aramız gayet iyi ve arabesk rap dinlediğimi biliyor. Ve birazcık havalı bi tip.
Kendimi onun yanında ezik gibi görüyorum :ağlarım:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
İyi geçin onla :D ben olsam onun arkadaslarından falan sevgılı yaparım :ehe

Önemli olan sevgili yapmam değil. (aslında arkadaşlarından birini sevgilim yapmak iyi fikir ama şartlar el vermiyor)

Sorun şu .; halamın (babamın halası) çocukları her cumartesi günü halamlarda toplanıyolar. Herkes kendi kafasında eğleniyor. Fakat onları böyle mutlu görünce bende babamı annemi, ailemi özlüyorum.

Bende bi kenara geçip kendi halimde internette takılıyorum (%90 burada)

:ağlarım: :ağlarım:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Senin durumunu çok iyi anladım. Zamanla geçer ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ne demişler, zaman herşeyin ilacıdır :oke:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
bakacağız. Artık ne olacak orasını bilmiyorum :D

Symbianist

Symbianist

Üye
bak bak

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Gardaş sınıfta kız yok.:ağlarım: Anadolu Meslek lisesine gidiyom

kızsız bi ortam mı ? ben olsam direk okulu değiştirirdim :ehe sen arkadaş edin,çevre yap sevgili bulursun. veya sevgili yap arkadaş bulursun. hangisi kolayına gelir işte kardeşim :ehe

Symbianist

Symbianist

Üye
vaz geçtim beğenmiyorum

Hasan

Üye
tamir ettir yeen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt