moralim çok bozuk

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
moralim çok bozuk
arkadaşlar moralim çok bozuk . Bende sizleri kendime yakın gördüğüm için buraya konu açtım..

Şimdi ben ankaradayım.. Lise 1 e gidiyorum. Ve ailemin yanında kalmıyorum. Babamın halasının yanında kalıyorum. İyi geçinip gidiyoruz ama bazen kendimi fazlalık gibi görüyorum.. Ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. Babamın yanında olmak varken ben şimdi nerdeyim.

Doğru düzgün çevrede edinemedim. Gezeceğim arkadaşlarımda yok. Şöyle bi durumda var. Halamın benim yaşımda bi kızı var. onun yanında kendimi çok ezik görüyorum. Artık arabesk rape sardım. Kendimi fazlalık sanıyorum.

Burda dertleşeceğim kimse olmadığı için buraya yazdım. Sizleri dost olarak görüyorum. Siz olmasanız ben kiminle konuşcam. Sizlere içimi döktümm. :'(

Ama sizler gibi bi dostlarım olduğu için mutluyum :D

furkan5800

furkan5800

Üye
takma kafana insanın en büyük dostu internettir

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
ne yapim. Telefonum olmasa ben intihar ederim

Kdr05

Kdr05

Üye
Takma kafaya Uğur. Bozma moralini :oke:

furkan5800

furkan5800

Üye
ama var birde öyle düşün inan seni anlıyorum ama telle idare et para biriktir leptop al kzılara takıl gerçekten yakınlaş ben hiç erkeklerle takılmama mesela top falan oynama hep kızlarlayım

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
burda tanıdığım hiç kız yok. Çevre yapamadım. Ve lisede meslek lisesi. Anla halimi

Kdr05

Kdr05

Üye
ama var birde öyle düşün inan seni anlıyorum ama telle idare et para biriktir leptop al kzılara takıl gerçekten yakınlaş ben hiç erkeklerle takılmama mesela top falan oynama hep kızlarlayım

Adam playboy... :coold:

SHS

SHS

Üye

sende hep kızlarla takılma yanlış anlaşılır

----------Eklendi @ 21:11:49 ---------- Yazıldı @ 20:57:45 ----------

Idare etmeye çalışıyoz abi. Yanlızlık çok kötü koyuyo adama

galiba lise yüzünden ankaradasın, lise1 herkesin birbirine alışma kaynaşma dönemidir, zamanla daha çok arkadaşın olur.. E okulda arkadaş edindikce de evdeki sorunları takmamaya başlarsın.. takma kafanı bunlara, ezik hissetme

furkan5800

furkan5800

Üye
zati yanlış anlaşılıyo millet beni ağır sapık zannediyo bi yandanda kıskanıyolar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Psikolojin bayağı kötüleşmiş.

Herkesle takılmaya, gruplara katılmaya çalışırsan ve kabul edilmezsen böyle bir psiolojik durum yaşarsın.

Sende kimseyi takma ve kafana göre birilerini bul ve onlarla geçin.

Arkadaş seçiminde çok dikkatli ol :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
Kafana göre birilerini bul herkesle uğraşma moralini iyi tut

Herşeyi fazla takma kafana ama herşeyi de boşlama

Bur arada arabesk rapi bırak :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
sizler olmasanız ben neyderim arkadaşlar. Iyiki varsınız :D
Ve benim arabesk rapi bırakmam imkansız :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sigarayı bıraktırabiliyorsak arabeskide bıraktırırız :ehe

furkan5800

furkan5800

Üye
rock dinle benim gibi uğur bi baktım duvarına arsız bela falan jilet atcan diye korkuyorum

mstf_l

mstf_l

Üye
yapmaaaaaaa :D

Bırakacaksın ülen :ehe

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Bak şimdi sınıftaki erkeklerin ve kızların ilgi alanını bul. o konu hakkında muhabbetler aç. mesela para biriktir laptop al. genellikle lisede oyun konusu olur. laptopa yükle counter,point felan arkadaşlarınla oyna. olmadı tvde taksimchat duymuştum orayı arayabilirsin :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

:hmmm :allalla:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Bak şimdi sınıftaki erkeklerin ve kızların ilgi alanını bul. o konu hakkında muhabbetler aç. mesela para biriktir laptop al. genellikle lisede oyun konusu olur. laptopa yükle counter,point felan arkadaşlarınla oyna. olmadı tvde taksimchat duymuştum orayı arayabilirsin :ehe

Gardaş sınıfta kız yok.:ağlarım: Anadolu Meslek lisesine gidiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt