Cevapsız çağrı cinayeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cevapsız çağrı cinayeti
Cevapsız çağrı cinayetiCep telefonunuza gelen cevapsız çağrılar cinayet sebebi olabiliyor...

Adana'da Şanlıurfa'dan tarlada çalışmaya gelen bir ailenin lisede okuyan oğlu başkasının cep telefonuna gizli cevapsız çağrı gönderdi iddiasiylı silahla öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre Adana'nın Merkez İlçesi Yüreğir'e bağlı Yakapınar Beldesi'nin Kütüklü köyüne Şanlıurfa'dan yaz tatalinde tarım işçisi olarak gelen Mehmet A. (15) başkasının cep telefonuna gizli çağrı gönderdiği iddiasayıla silahla öldürülüdü. Olay Mehmet A ile arkadaşı Hasan Gelgin tarlada çalıştıktan sonra çadıra gelrikten sonra meydana geldi.

Çadırda oturan arkadaşların yanına gelen İbrahim D. (50) Mehmet A'nın kendisine gizli cevapsız çağrı bıraktığını ileri sürerek kavga çıkartıp Mehmet A'yı dövdü. Daha sonra olay yerinden uzaklaşan İbrahim D. arkadaşı ve kardeşini alarak Mehmet A'nın yanına geldi. İbrahim D bu kez belindeki silahı çıkartarak Mehmet A'nın kafasanı tek el ateş etti. Olaydan sonra kendi imkanlarıyla Adana Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne getirilen Mehmet A bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın görgü tanığı Hasan Gelgin Mehmet A. ile birlikte tarladan geldiklerini ve çadırda oturduklarını belirterek, "Çadırda otururken İbrahim D.(50) geldi. Mehmet A'ya azönce bana gizli çağrı bıraktın neden bıraktın dedi. Mehmet A çağrıyı kendisinin göndermediğini söyledi ama İbrahim D inanmadı. Mehmet A'yı dövmeye başladı. Kavgadan sonra arkadaşı ve kardeşiyle birlikte tekrar çadıra gelen İbrahim D. belindeki silahı çıkararak Mehmet A'nın kafasına tek kurşun sırakar öldürüdü" dedi.

Baba Abdulkadir Akdemir ise oğlunun lise birinci sınıfta okuduğunu okul harçlığını çıkarmak için memleketi Şanlıurfa'dan Adana'ya tarlaya çalışmaya geldiğini söyleyerek, "Cep telefonu için çocuğuma kıydılar" diye konuştu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Ciniyet Büro Ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

depresif

Üye
Bu haberi uzun zamandır bekliyordum
Bana bakın Messengerden bana titreşim yollayıp duranlar kıllığın ötesinde cinnetteyim ona göre bu haber bilmem ne gibi bi çağrışım oluşturdu :sinir
titreşim atmayın yanim:ehe

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Adana dır.Olur doğrudur.Bundan sonra olmasıda muhtemeldir. ;) :d

POWER

POWER

Üye
İlginç bi olay.Needlefluff sen adanalımısın?

POWER

POWER

Üye
Adanalıyık allahın adamıyık bici bici yerik şalgam içerik uçağa kafa atar trene çelme takarık darağacı salıncağımız dabanca oyuncağımız
varmı len yan bakanınız!

Abi foto nasıl gerçi biraz oynanmış ama :bud:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
O su o kadar temizmiydi ya ? :D

POWER

POWER

Üye
Çaktırma yaw değil tabi :D

DefectoR

Üye
Bu haberi uzun zamandır bekliyordum
Bana bakın Messengerden bana titreşim yollayıp duranlar kıllığın ötesinde cinnetteyim ona göre bu haber bilmem ne gibi bi çağrışım oluşturdu :sinir
titreşim atmayın yanim:ehe
Bak gör sen titreşimi şimdi hemide 100 adet art arda :?sl?k

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Daha öncede şöyle bir olay olmuştu. Kızın biri herkese çağrı atmış kimse cevap vermemiş ve intahar etmiş. Telefonda yapılan incelemede numaranın gizli olduğu anlaşılmış :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
haydaaaa....:ehe power yazı ve resim çok güsel yaa 1800lü yıllardan desem ozamanda o bina yoktu...:ehe

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;443049' Alıntı:
Daha öncede şöyle bir olay olmuştu. Kızın biri herkese çağrı atmış kimse cevap vermemiş ve intahar etmiş. Telefonda yapılan incelemede numaranın gizli olduğu anlaşılmış :)

ewt bunu hatırlıyorum...

haydaaaa....:ehe power yazı ve resim çok güsel yaa 1800lü yıllardan desem ozamanda o bina yoktu...:ehe

e tabi bu kadar güzellik ancak insanların olmadığı yerde olur :vur:vur:vur

mAd_girL

mAd_girL

Üye
adanalılarda sivaslıları pek sevmez amaa 8-) nedleflufluf ve power bilemiyorum yaniiii :aman2::aman2:

POWER

POWER

Üye
Ne alaka merve?Anlamadım :blink:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
valla bilmem herkes öyle der ama :?sl?k

POWER

POWER

Üye
yaw merve belki öle deniyordur ama Sivas nerden çıktı onu anlamadım?:blink:

POWER

POWER

Üye
Ayrıca ben Adanalı değilimki?Ben Antakyalıyım ama Adanada okuyorum...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ya off nereden cıkacak durduk yere söylemedim heralde :) sivastayız

edit: off dedim ama kusura bakma tımam :) yani burda boşuna sivası karıştıracak değilim dimi :bilmem:

POWER

POWER

Üye
Hmm.Adanalıları bilmem ama ben severim walla...:)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
eheue iyi bakalım ((:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt