Cevapsız çağrı cinayeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
POWER

POWER

Üye
Yaw walla çok yoruldum sitede iş çok ekliyom program bol bol kafa durmuş kusura bakma merve...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yok estafurllah ne demek ne demek :anlas::anlas:

CooL'n'Quiet

Üye
sivasin yollarina cıkayım daglarına sajflksajflkasjfl

Treable

Treable

Üye
50 yaşında adam 15 yaşında bir çocuğa kıymış. ne hikmettir ki, daha bir Allah'ın kulu çıkıp kınayacağına herkes adanalıyık, yok sivaslıyak...

beyler bu 50 yaşındaki adam adanalıysa utanmanız gerekmez mi, ben adanalı olmadığım halde utandım ya.

düşünün bi bir insan 50 yaşına geldiğinde hakketen adam olur bu ne olmuş bir peach. başka bişi değil. Ölen çocuğun Ailesine başsağlığı dilerim. Allah kimsenin çocuğuna yaşatmasın. Tabi siz evli olmadığınız için çocuğun değerini bilemezsiniz. Hepinizi kınıyorum.

tşkler.

POWER

POWER

Üye
Ya haklısın treable ya konu dışına çıktık olay tabiki üzücü ama konu birden yön değiştirmiş.Özür dilerim...:(

mAd_girL

mAd_girL

Üye
yaa treable ne diyosun ki tamam anne ya da babasın ama bizde eşek değiliz yani yok sivas yok adana dedik diye üzülmedik sevindik anlamına mı geliyo Adamı kınayacazda nolacak akıllanacak mı sende bizi kınamaya devam et !! Ama tabi biz evli değiliz insaniyetten anlamayız.

CooL'n'Quiet

Üye
hepimiz ermeniyiz hepimiz hrant dinkiz
:S :S

POWER

POWER

Üye
SystemMechanic saçmalama istersen...:nono:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
o ortamı yumuşatmak istemiş bence :)

CooL'n'Quiet

Üye
evet sacmalamak yerine burda kavga etmek daha mantıklı olabilir

POWER

POWER

Üye
Burda kimse kavga etmiyor.Hani nerde kavga söyler misin?Üzücü bi olayla ilgili bi topic te konu sapmış bu sapmaya bende dahilim.Özür diledim konu kapandı.Ama olayın en hassas yerinde bana saçma sapan bi şeyler yazarsan kavga çıkar bilmem anlatabildim mi?

CooL'n'Quiet

Üye
you are so cool man!

thats amazing :/

lets fight! is here fight club?

POWER

POWER

Üye
Ne ciddi adamsın maşallah dikkate almıyorum seni...

CooL'n'Quiet

Üye
my heart was broken :/ i'm so disappointed :/

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
50 yaşında adam 15 yaşında bir çocuğa kıymış. ne hikmettir ki, daha bir Allah'ın kulu çıkıp kınayacağına herkes adanalıyık, yok sivaslıyak...

beyler bu 50 yaşındaki adam adanalıysa utanmanız gerekmez mi, ben adanalı olmadığım halde utandım ya.

düşünün bi bir insan 50 yaşına geldiğinde hakketen adam olur bu ne olmuş bir peach. başka bişi değil. Ölen çocuğun Ailesine başsağlığı dilerim. Allah kimsenin çocuğuna yaşatmasın. Tabi siz evli olmadığınız için çocuğun değerini bilemezsiniz. Hepinizi kınıyorum.

tşkler.

Öyle yada böyle bi olay olmuş bizde üstüne bir kaç yorum yazmışız.

Ben ilk önce Adana da ise doğrudur böyle olaylar oluyor bundan sonrada olur dedim.İlk sayfaya bir göz atın isterseniz.Daha sonra biri adanalımısın diye sordu.Bende espri olsun diye Adanalıyık Allah'ın adamıyık yazdım.

Şimdi bunun boşvermeyle , umursamamkla ne alakası var ?Olay üstüne yorum yapmışmıyız yoksa olay dışında geçen bir muhabbetmi olmuş bir bakın isterseniz.

Evli olduğunuza göre yaşça büyüğümsünüz saygı duyuyorum.Ama bu tür herkese açık ortamlarda yazdıklarımıza özen göstermeliyiz.

Bu arada ne olursa olsun herhangi bir olay Adana ya yüklenemez.Adana lı olduğum için değil utanç duymak GURUR duyuyorum.

Büyük şehirlerde otobüste yaşlılara yer vermeyen gençlerin bile olduğu bu dönemde otobüste kendinden büyüklere yer verirken otobüsten düşen gençlerin yaşadığı bir şehirde doğmuş olmaktan buranın aşını ekmeğini yemiş olmaktan suyunu içmiş olmaktan havasını solumaktan GURUR duyuyorum.

Umarım yeterince açık oldu.

Bu arada yazdıklarımı okumadan lütfen cevap yazmayın.

Bu yazdıklarımdada kimseye cevap vermedim düşüncelerimi söyledim.

İyi forumlar.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tartışma yok arkadaşlar :sn:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt