Magaza baglanti sorunu acil yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Magaza baglanti sorunu acil yardim lutfen
arkadaslar magazaya giremiyorum. Baglanti yok diyor. Mobil veri kapali. Wifiye baglaniyorum olmuyor. Tarayicidan wifiye baglanip tarayici acikken yapiyorum yine olmuyor.. Hatsiza aldim o da olmadi. Ne yapa biliyim???

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telinde güvenlik uygulamalarından varmı

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
guvenlik uygulamasi derken?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sadece mağazada yapıyor anladığım kadarıyla

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
batarya koruma programları bile yanlış ayarlanınca baglantıları kesiyor başıma geldi bu

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
ne batarya programi, ne de antivirus var :( ama olmuyo. Simdi de youtubedownloader yukledim, 2-3 pro wifiye bagli iken, youtubedownloader illa da mobil veri kullanicak...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tarayıcıdan genelden gerektigınde sor yaptınmi

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tabi yaptim. Hatta tarayiciyla bi site acip oyle deniyorum, tarayici acikken, yine olmuyor. Ama bu gun girmistim bi kere magaza acildi wifi ile indirdim bi kac uygulama. Ama simdi ytube downloader. Bazen gidip geliyor iste ))

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
wifi uzakmı kalıyor diyecem ama degildir kesın bildirım barını çekınce baglantılarda kategorısız çıkıyormu

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes. Kateqorisizi sildim. Sadece internet var. Evdeki wifi onceligi 1, sonra bi kac wifi var. Mobil veri ise 6 ci yani sonuncu. Wifiye 5 metre bile yok ))) sinyal gucu: 100%

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
wifi güvenliğını düsurmeyı denedınmi

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
anlamadim? wifiyi sifresiz mi yapiyim? o zaman her kez kullanir internetimi )) bayaa da hizli bence 8 mb/s
kotali internet oldugu icin yapamiyorum. 60gb aylik limitim var

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok ya ne şifresiz yapması

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
iyi de ne yapiyim? Anlamadim galiba :) azeriyim ))

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
wifiyi yeni baştan kur bunları yaptıysan telden wlan taramadan güç tasarrufunu kapalı yapıp dene birde

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım süite bir bak hata varsa yeniden yukle diye bir uyarı varmi az önce arkadaş öyle bir bilgi verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt