samsung bada ya çok ayıp etti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dantemustdie

dantemustdie

Üye
    Konu Sahibi
samsung bada ya çok ayıp etti
arkadaşlar geçen sene şubatta wave 2 aldığımda samsung 2011 in ikinci çeyreğinde bada 2.0 desteğini sunacağını söylüyordu zaten ben de ona güvenerek aldım sonra 3. sonra 4.çeyrek oldu ve şimdi nisan diyorlar !!Uzun lafın kısası wave i satıp üstüne 500 ekleyip motorola atrix 4g aldım ve android farkını gördüm.tamam telefonu sadece telefon olarak kullanacaksak bada daha güzel bir işletim sistemi ama android özgürlük resmen,programlar,oyunlar flash desteği vs vs samsung bada ya çok ayıp etti

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
arkadaşlar geçen sene şubatta wave 2 aldığımda samsung 2011 in ikinci çeyreğinde bada 2.0 desteğini sunacağını söylüyordu zaten ben de ona güvenerek aldım sonra 3. sonra 4.çeyrek oldu ve şimdi nisan diyorlar !!Uzun lafın kısası wave i satıp üstüne 500 ekleyip motorola atrix 4g aldım ve android farkını gördüm.tamam telefonu sadece telefon olarak kullanacaksak bada daha güzel bir işletim sistemi ama android özgürlük resmen,programlar,oyunlar flash desteği vs vs samsung bada ya çok ayıp etti

şu kısıma kesinlikle katılıyorum haklısın ''android özgürlük resmen''

secretorder

Üye
Android Herkezde var tum telefonlarda. Samsung bada ile vaktını gecirse idi galaksi seriside bada olaydı Bada yı kımse tutamazdı.

Bada hala seviyorum ama yıldırıyor...

• Beğen
Tepkiler: Skaptan

afsim

Üye
Evet Samsung gerçekten yıldırdı . ben de wave yi satıp android alacağım.

kajal3636

kajal3636

Üye
3 ay olcak sanırım rakamda anlasamadıgım ıcın satamıorum ama sanırım artık bıraz zararda etsem satıcam degıl yılmak artık badanın bsını bıle goremek ıstemıorum , samsungdanda sogudum htc yada ıphone alıcam nasıpse bu bada yuzunden cok musterısını kaybeder dıe dusunuorum ...

dantemustdie

dantemustdie

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşın dediği gibi samsung bada ya daha fazla değer verseydi sonuç çok daha farklı olurdu çünkü wave gerçekten güzel bir telefon ama program bekliyorsun bada ya çıkmıyor gelse paralı geliyor,oyunlar ona keza,flash desteği yok e 800 lira para veriyorsun ama telefon olmaktan öteye kullanamıyorsun kullanamadıktan sonra telefonun 1ghz işlemcisi 512 mb ram i ne işe yarar.Motorola atrix i de google motorolayı satın aldığı için aldım,yazılım sıkıntısı çekmem diye fiyat da makul çift çekirdek işlemcisi 1ghz ram i 16 gb dahili hafızası var ve 850 lira

• Beğen
Tepkiler: Skaptan

beyazsoy

Üye
bende atrix almak istiyorum 2.5sene oldu bi uyduruk operamiz bile yok :))) bir oyun cikinca bayram yapiyoruz Cigu cikan oyunda wave uyumlu degil beyaz ekran oyun oynuyoruz :))))
Atrixe gecmemde tek cekincem Atrixte ekran wave in ekranimi daha iyi yoksa atrixin mi daha iyi birde 4g degil sanirim oylemi

dantemustdie

dantemustdie

Üye
    Konu Sahibi
Atrix 4g ancak Türkiye de 4g desteği ne zaman olur onu bilemem qhd ekran var.telefon üzerinde 2.3.4 ile birlikte geliyor ve bu işletim sistemi çift çekirdek işlemci desteklemiyor ama 1ghz ram ile çok hızlı ve google motorolayı satın aldı ve atrix 4.0 ics güncellemesi alacak yani çift çekirdekle bu telefon ne olur bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt