alın size bada 2 çıkış tarihi ( Allah seni bildiği gibi yapsın samsung)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
teşekkürler :)

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
Analiz ortada, diyecek bişey yok, adam haklı beyler. :D

baby_face_

baby_face_

Üye
Wave 3ün Türkiye pazarı için öngördüğü satış rakamı nedir tam olarak bilmiyorum, Türkiye'de ne kadar sattığını da bilmiyorum, benim tahminime göre (yanlışda düşünüyor olabilirim) wave 3 tr de istenilen satış rakamına ulaşmamışsa o rakama ulaşana kadar 2.0 ı bize sunmazlar diye düşünüyorum.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
doru düşünmüşsün ama benim gördüğüm kadarıyla hızlı bi satış var mesleki acıdan biliyorum vatanda ve saturnde rakamlar üst seviyede

baby_face_

baby_face_

Üye
doru düşünmüşsün ama benim gördüğüm kadarıyla hızlı bi satış var mesleki acıdan biliyorum vatanda ve saturnde rakamlar üst seviyede
yada dediğin gibi tam tersi satışlar çok iyiyse de aynı şeyi düşünüyorlar olabilirler, yayınlarsak satış düşer mantığında da olabilirler eğer böyleyse de sanırım satış rakamlarının düşmesini beklememiz gerekecek. ahh samsung ahh sana sövesim var :D

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
sakin beyler sakin :)

• Beğen
Tepkiler: Prnrml ctvty

angeldes

Üye
ya ben wave 3 kullanıyorum bada 2.0 degılmı sımdı bu.

turgut1817

Üye
Bende wave2 bada 2.0 yükledim. Telefon almanyadan almıştım. Ama şu anda bada 1.2 kadar stabil değil. Hızlı değil. Bada 2.0 şu an tavsiye etmiyorum. Bada 1.2 mumla aratıyor. Çoğu menüler iphone benzetilmiş. Kamerası fotoğraf çekmesi. Navigasyonu falan. Bekleyin arkadaşlar bada 1.2 daha iyi, hizlı ve stabil

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Bende wave2 bada 2.0 yükledim. Telefon almanyadan almıştım. Ama şu anda bada 1.2 kadar stabil değil. Hızlı değil. Bada 2.0 şu an tavsiye etmiyorum. Bada 1.2 mumla aratıyor. Çoğu menüler iphone benzetilmiş. Kamerası fotoğraf çekmesi. Navigasyonu falan. Bekleyin arkadaşlar bada 1.2 daha iyi, hizlı ve stabil

son fw mizde hızlılıgı göreceksin :) yakında

anselmo

Üye
    Konu Sahibi
skaptan dostum şu sizin firmware olayını wave 2 için çıkarıyosunuz değilmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt