alın size bada 2 çıkış tarihi ( Allah seni bildiği gibi yapsın samsung)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anselmo

Üye
    Konu Sahibi
alın size bada 2 çıkış tarihi ( Allah seni bildiği gibi yapsın samsung)

YORUM YOK

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum o rası başka söylüyor bana gelen mailler başka söylüyor tweet hesabı başka söylüyor o yüzden pek bunlara aldırış etme onlar daha bada 2 ne işe yarar onu bile bilmiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Waveman

anselmo

Üye
    Konu Sahibi
anlamadığım madem ellerinde bada 2 nin final versiyonu var ve yayınlıyorlar neden türkiyeye gelmiyor çok mu zor bu

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
diyorlarya kendilerine göre hatalar diger ülkeler üzerinde test edilip türkiyeye temiz ve sorunsuz bir bada 2 sürmeyi planlıyorlar :)

neyse boş ver bunları ml ye devam :)

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Pehhh...
Kimseye inanmıyoruz ki zaten :D
Yılın ilk yarısi olur :D
ikinci yari derler :D
ikinci yari olur uzatma derler :D
uzatma olur
penaltılar derler :D
O ara zaten bada diye birşey kalmaz :D

• Beğen
Tepkiler: baby_face_
kajal3636

kajal3636

Üye
samsung musterı hızmetlerıne sordum gecen hafta bada 2.0 ın ne oldu hakkında suan ıcın bılgımız yok demısdı :D ılerleyen gunlerde tekrar arayın dedı sonra bende suratına kapattım telefonu :)

Waveman

Waveman

Üye
Kendileri bilir valla müşteri kaybediyolar wave 3 beklenen ilgiyi görmedi samsungun sorumsuzluğu yüzünden kimse almak istemez tabi

• Beğen
Tepkiler: zorali
aysevergen

aysevergen

Üye
Bu kadar insan bekliyor neden sallıyorlar anlamış değilim!!!

O değil de Samsung Apps'ten bir sürü uygulamayı kullanamıyoruz, son oyunlar hep bada 2.0 istiyor, kaldık güdük gibi !!!

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Bu kadar insan bekliyor neden sallıyorlar anlamış değilim!!!

O değil de Samsung Apps'ten bir sürü uygulamayı kullanamıyoruz, son oyunlar hep bada 2.0 istiyor, kaldık güdük gibi !!!

bada 2 sürümüne ml yöntemiyle gecebilirsin istersen forumda yardımcı olcak cok kişi var

anselmo

Üye
    Konu Sahibi
samsung içimden geçenleri bilse zaten getirir bana htc telefon hediye eder üsttede para verir wave 2 yi alır benden biz ettik sen etme der gider

Türe

Türe

Üye
her kafadan bir ses çıkıyor kaç ay oldu hala çıkaramadı bada 2 yi yazık :dry:

berkcombil

Üye
Ya şu BADA 2'yi sıkıntı yapanlara şaşırıyorum.Atın Multiloader ile resmi İtalyan sürümünü bakın keyfinize,ne bekliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Yigit315 ve Skaptan
Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
Ya şu BADA 2'yi sıkıntı yapanlara şaşırıyorum.Atın Multiloader ile resmi İtalyan sürümünü bakın keyfinize,ne bekliyorsunuz.
Kardeş, mesele ml atmak filan değil, mesele samsung gibi bir firmanın tutarsız tavrı 1 sene olacak neredeyse bada 2 çıkacak deneli ve hala resmi ağızdan kesin bir tarih verilmiş değil. Bir de o kadar ülkede yayınlandı ve üzerinden onca zaman geçti Türkiye'ye hala güncelleme yok. Ayrıca niye bunca insan ml ile uğraşmak zorunda bırakılıyo. Şahsen benim tepkim bu kadar ismini duyurmuş bir markanın böyle sorumsuz davranması.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
bütün kurumsal firmalarda bu tarz şeyler onlara göre normal bize göre anormal neden pazarlama stratejisi para kazanmak olay bu bukadar basit bana görere

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
bütün kurumsal firmalarda bu tarz şeyler onlara göre normal bize göre anormal neden pazarlama stratejisi para kazanmak olay bu bukadar basit bana görere

Üstad haklısın ama samsung abartmadı mı yeterince bu konuyu, bence kaybettiği müşterileri de düşünmeli bi taraftan, sende biliyosun bu bada 2 yüzünden samsung firmasına nefret duymaya başlayan kaç kişinin olduğunu. Olaya bir de bu açıdan yaklaşmalılar bence.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
emin ol kaç kişi bada yı bıraktı gitti android e gecti demi peki bırakanlar badayımı bıraktı samsungumu cavap : bada yı yine samsung ve android kullanmaya başladılar sonuç : samsung hem 1,5 yılda hedeflediği bada satış rakamlarına ulaştı hemde badayı bırakanlar sayesinde android telefonlarının satışını %2,5 arttırdı

nasıl güzel strateji değilmi

yani bir kişiye 2 cihaz sattı

buda skaptan görüşü :)

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
kırk yıl düşünsem böyle bir tez aklıma gelmez :D fakat ben bada kullanıcısı olarak sony tercih etmek zorunda kaldım ve ben hangi cihaz'ı kullanırsam çevremdekiler hemen benim cihaz'dan alırlar ee haliyle sony kazandı :D inan şu an başka cihaz alıcam galaxy s2 çok güzel fakat yapımcı olarak samung olduğu için tereddütteyim..iphone 4s'i beklicem sanırım :)
emin ol kaç kişi bada yı bıraktı gitti android e gecti demi peki bırakanlar badayımı bıraktı samsungumu cavap : bada yı yine samsung ve android kullanmaya başladılar sonuç : samsung hem 1,5 yılda hedeflediği bada satış rakamlarına ulaştı hemde badayı bırakanlar sayesinde android telefonlarının satışını %2,5 arttırdı

nasıl güzel strateji değilmi

yani bir kişiye 2 cihaz sattı

buda skaptan görüşü :)

• Beğen
Tepkiler: Skaptan
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
ama haklıyım demi gercekten öyle :)

anselmo

Üye
    Konu Sahibi
adam haklı beyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt