Bu kadar insan bekliyor neden sallıyorlar anlamış değilim!!!
O değil de Samsung Apps'ten bir sürü uygulamayı kullanamıyoruz, son oyunlar hep bada 2.0 istiyor, kaldık güdük gibi !!!
Kardeş, mesele ml atmak filan değil, mesele samsung gibi bir firmanın tutarsız tavrı 1 sene olacak neredeyse bada 2 çıkacak deneli ve hala resmi ağızdan kesin bir tarih verilmiş değil. Bir de o kadar ülkede yayınlandı ve üzerinden onca zaman geçti Türkiye'ye hala güncelleme yok. Ayrıca niye bunca insan ml ile uğraşmak zorunda bırakılıyo. Şahsen benim tepkim bu kadar ismini duyurmuş bir markanın böyle sorumsuz davranması.Ya şu BADA 2'yi sıkıntı yapanlara şaşırıyorum.Atın Multiloader ile resmi İtalyan sürümünü bakın keyfinize,ne bekliyorsunuz.
bütün kurumsal firmalarda bu tarz şeyler onlara göre normal bize göre anormal neden pazarlama stratejisi para kazanmak olay bu bukadar basit bana görere

fakat ben bada kullanıcısı olarak sony tercih etmek zorunda kaldım ve ben hangi cihaz'ı kullanırsam çevremdekiler hemen benim cihaz'dan alırlar ee haliyle sony kazandı
inan şu an başka cihaz alıcam galaxy s2 çok güzel fakat yapımcı olarak samung olduğu için tereddütteyim..iphone 4s'i beklicem sanırım
emin ol kaç kişi bada yı bıraktı gitti android e gecti demi peki bırakanlar badayımı bıraktı samsungumu cavap : bada yı yine samsung ve android kullanmaya başladılar sonuç : samsung hem 1,5 yılda hedeflediği bada satış rakamlarına ulaştı hemde badayı bırakanlar sayesinde android telefonlarının satışını %2,5 arttırdı
nasıl güzel strateji değilmi
yani bir kişiye 2 cihaz sattı
buda skaptan görüşü![]()
ama haklıyım demi gercekten öyle![]()