aslankaplants
Üye
Gelmeye başladı bile,az önce ajanda server diye bir güncelleme geldi şuan yükleniyor
banada gelmiş
başlayacaklar güncellemelere herhalde
Gelmeye başladı bile,az önce ajanda server diye bir güncelleme geldi şuan yükleniyor
haydi hayırlısıçokta fifi elimdemi kalacak bu telefon sonsuza dek 808 gelsin ilk ben alacam

Ya bilmişlik taslamak istemiyorum ama yinede demiştim diyeceğim
Herkes bu forumda carla, donna güncellemesi gelecek derken bende herkesin aksine gelmeyeceğini ve bundan sonra işletim sistemimizin adının Nokia Belle olacağını ve kodlarla yeni güncellemeler gelecek demiştim... kimse yazdıklarıma saygı göstermediği gibi tiye alanda oldu...
Bende tartışma çıkmaması ve uyum içerisinde paylaşalım yapalım diye Carlayı kabullenmek zorunda kalmıştım...
Görünüyor ki Nokia Carla vs adı altında yeni bir güncelleme yayınlamayacak...
Yazdığım gibi güncellemeler Nokia Belle adı altında çeşitli kodlarla gelecek...

valla flv ve ufak tefek kasma sorunlarını düzeltsinler de FP1 eksik kalsın..benim tahminim doğru çıktı gene..annada olduğu gibi 25.007 tarzı minor bir güncelleme alacaz..
Dünkü haberde Nokia Belle FP1'in geleceğini ve ne gibi yenilikleri getireğini söylemiştim. Bugün ise Nokia resmi tartışma forumunun Moderatör'ü ilk nesil S^3 cihazlara Nokia Belle FP1 gelmeyecek mi sorusunu üzerine cevap verdi. Dediği şey ise Nokia Belle FP1 gerçekten 603, 700 ve 701'e gelecek. Nokia Belle sürümü hakkında geribildirim topluyor olmasına rağmen, ilk nesil modeller için daha fazla değişiklikler ve düzeltmeler yayınlanacak diye cevap verdi.
Kısaca ilk nesillere Nokia Belle FP1 gelmeyecek ama çeşitli güncellemeler gelecek.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fp1 bize gelmiyormuş bak,o zaman carlayı hiç beklemeyin..dedigim gibi güncelemeler gelcek ufak tefek o kadar.hadi hayırlısı..bu ne işe yarıyor ajanda widgetiyle alakası varmı bunun ajanda widgeti iyi degil yazı yazılmıyor ertesi gün gidiyor dünde kalıyor dogru düzgün bi not widgeti bulamadım zatenbanada gelmiş
başlayacaklar güncellemelere herhalde
En azından şu işlemci hızını bari 800 mhz'e çıkartsalar..
dostlar bence işlemciye bu kadar takılmayın eski symbianları hatırlayın kasmalar donmalar resetler belle öyle degil gayet hızlı işlemciyi artırsalar şarj cabuk bitecek bu seferde ona kusur bulacaz 680 ile idare edelim yeni uygulama yeni arayüzler göndersin yeterevet ya süper olurdu