İlk Nesil Symbian^3 Cihazlara da Güncelleme Gelecek!

Sponsorlu Bağlantılar

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
Gelsin görelim :yuru

Otuz

Üye
çokta fifi elimdemi kalacak bu telefon sonsuza dek 808 gelsin ilk ben alacam

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Ya bilmişlik taslamak istemiyorum ama yinede demiştim diyeceğim :)

Herkes bu forumda carla, donna güncellemesi gelecek derken bende herkesin aksine gelmeyeceğini ve bundan sonra işletim sistemimizin adının Nokia Belle olacağını ve kodlarla yeni güncellemeler gelecek demiştim... kimse yazdıklarıma saygı göstermediği gibi tiye alanda oldu...

Bende tartışma çıkmaması ve uyum içerisinde paylaşalım yapalım diye Carlayı kabullenmek zorunda kalmıştım...
Görünüyor ki Nokia Carla vs adı altında yeni bir güncelleme yayınlamayacak...
Yazdığım gibi güncellemeler Nokia Belle adı altında çeşitli kodlarla gelecek...

_ardaa

_ardaa

Üye
Ya bilmişlik taslamak istemiyorum ama yinede demiştim diyeceğim :)

Herkes bu forumda carla, donna güncellemesi gelecek derken bende herkesin aksine gelmeyeceğini ve bundan sonra işletim sistemimizin adının Nokia Belle olacağını ve kodlarla yeni güncellemeler gelecek demiştim... kimse yazdıklarıma saygı göstermediği gibi tiye alanda oldu...

Bende tartışma çıkmaması ve uyum içerisinde paylaşalım yapalım diye Carlayı kabullenmek zorunda kalmıştım...
Görünüyor ki Nokia Carla vs adı altında yeni bir güncelleme yayınlamayacak...
Yazdığım gibi güncellemeler Nokia Belle adı altında çeşitli kodlarla gelecek...

Evet öyle olacak gibi gözüküyor Carla Donna diye gitmeyecek 111 Nokia Belle, 112 Nokia Belle Fp1 diğer adıyla Carla, böyle gidecek artık seri ve fp1 bize gelmeyecek gibi görünüyor donanım yüzündenmiş ama belli olmaz her an her şey değişebilir:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
carla geldigi zaman elimizdeki telefonlarm suanki e-serisi gibi olacak bence biraz beklentilerimizi düşük tutalım packlerle idare etcez artık:)

SilentOne

SilentOne

Üye
ufak ufak düzeltmeler gelicek galiba

sami41

Üye
valla flv ve ufak tefek kasma sorunlarını düzeltsinler de FP1 eksik kalsın..benim tahminim doğru çıktı gene..annada olduğu gibi 25.007 tarzı minor bir güncelleme alacaz..

aynen katılıyorum, o sorunlar düzelsin yeter..

Otuz

Üye
iyide daha ne bekliyorsunuz bir süpriz yapıpta n8e pure viewi yüklesinler istiyorsunuz yada kamerayı 41 mb piksel yapsınlar ee daha neler eksik bir şey varsa modların modunu kullanın adamlar nasıl çalişiyor sizin için vızır vızır ( kurtuluş reis madnes v.s bu çocukların yaptıkları orjinale beş çeker burda olupta kaç kişi orjinal belle kullanıyor aklına şaşaırım valla ben sahsen bu çocukların sunumlarından bir tanesini kullanıyorum gayet te memnunum sizde fazla kafanıza takmayın böyle seyleri başka işleriniz varsa ertelemeyin onlarla ilgilenin

n000k

n000k

Üye
Dünkü haberde Nokia Belle FP1'in geleceğini ve ne gibi yenilikleri getireğini söylemiştim. Bugün ise Nokia resmi tartışma forumunun Moderatör'ü ilk nesil S^3 cihazlara Nokia Belle FP1 gelmeyecek mi sorusunu üzerine cevap verdi. Dediği şey ise Nokia Belle FP1 gerçekten 603, 700 ve 701'e gelecek. Nokia Belle sürümü hakkında geribildirim topluyor olmasına rağmen, ilk nesil modeller için daha fazla değişiklikler ve düzeltmeler yayınlanacak diye cevap verdi.
Kısaca ilk nesillere Nokia Belle FP1 gelmeyecek ama çeşitli güncellemeler gelecek.

ben demiştim ama herkes tutturmuş gelcek diye.ahan bak gördünüzmü benim dedigim çıktı :D fp1 bize gelmiyormuş bak,o zaman carlayı hiç beklemeyin..dedigim gibi güncelemeler gelcek ufak tefek o kadar.hadi hayırlısı..

SilentOne

SilentOne

Üye
hayırlı işler ozamn

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
banada gelmiş

başlayacaklar güncellemelere herhalde
bu ne işe yarıyor ajanda widgetiyle alakası varmı bunun ajanda widgeti iyi degil yazı yazılmıyor ertesi gün gidiyor dünde kalıyor dogru düzgün bi not widgeti bulamadım zaten

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Adam gibi fp1 gelmeyecekse,pek de önemi yok açıkcası.Bilgi için teşekkürler.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evet ya süper olurdu
dostlar bence işlemciye bu kadar takılmayın eski symbianları hatırlayın kasmalar donmalar resetler belle öyle degil gayet hızlı işlemciyi artırsalar şarj cabuk bitecek bu seferde ona kusur bulacaz 680 ile idare edelim yeni uygulama yeni arayüzler göndersin yeter :)

SilentOne

SilentOne

Üye
artık bize carlada gelmez

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gelir gelir

cardanadam

cardanadam

Üye
bize ne geleceğini nokia bile bilmiyor ancak allah bilir

• Beğen
Tepkiler: idris-tolar ve hakan_710

mıttık

Üye
arkadaşlar forumda mod işinden anlayan o kadar çok arkadaşımız varki bu fp1 in sadece 1 symbian lı tele gelmesi demek hepsine gelmesi gibi bişey oluyor aslında %100 olmasa bile en azından fp1 in bazı özellikleri bizim bellelerede uygulanabilir.Yani yine çözüm bizde aslında.

Üst Alt