100 mb internet paketi kaç gün gider?

Sponsorlu Bağlantılar

aydogdu_c7

Üye
Valla şirket hattı şuanki sınırsız giriyorum ama turkcell kendi hattımda 1 ssaatte 250 mb bitiyordu

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Bence 250 MB paketi Al 7 Tl ki 2 TL daha ver 3 ay 7 TL kullan
Dediklerinle Rahat rahat yeter (video ve program indirmez isen)

AHMED...

AHMED...

Üye
bir yada 2 saat gider normal kullanımda maxicep e masa üstü görünümünde girdiğinde daha forum sayfasını bir kere açman bile 2.5 mb atıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mobile light i kullan

pRime.

pRime.

Üye
Rekor bende sanırım 100mb internet pakedini en uzun süre kullanmak konusunda. :ehe

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Aynen Bana da 1 ay gidiyor , Kullanıma Bağlı evde ve işte sürekli WİFİ kullanıyorum sokak paket lazım oluyor 30 dakikada bir email alıyorum yoğun bir email trafiğim var , haritalar cevrim içi widgetler çevrim içi lazım oldukcada sörf şuan paketin süresine 5 gün var ve benim 42 MB Kalan :)
Ama Arkadaşa tavsiyem 250 MB alsın Rahat Rahat Yeter

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
opera mobile kullanıyorum 250mb net paketim var hergün 4-5 saat netteyim 1ay gidiyor 1-2 saatte 100mb bitiren arkadaslar nasıl bitirdiniz anlamadım ayrıca wifi yavaş oldugu içinde indirme dışında wifi kullanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Emrgncy

Emrgncy

Üye
100 mb yerine 250 al derim 1 ay rahat yeter
tabi indirme yapmazsan ;)

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
şöyle yaziim..eşime telefon almıştım ve onun tele mesaj geldi..telefon aldığınız için size özel teklifimiz var..3 ay boyubnca 1gb paket 9 tl diye..aradım : mesaj eşimin tele geldi ben de katılabilir miyim dedim..hayır dedi....ben ne olur ne olmaz diye mesaj attım ve faydalandım...3 ay 1 gb 9 tl kullanıyorum..

fırsat (bişeyler yazıyorduk unuttum) yazıp 2222 ye gönderiliyordu..geçen hafta yaptım..

----------Eklendi @ 10:50:01 ---------- Yazıldı @ 10:49:20 ----------

haa bir de 1 gb olmazsa 250 mb al..3 ay indirimli :) ..3 ay sonra iptal ettir tekrar al. :)

sblm

sblm

Üye
Bende turkcell 100mb internet paketi kullanıyorum ve bilgisayardan telefon üzerinden kullanıyorum. Günlük en fazla 5 mb gidiyor. Aylık 150 mb yapar ama 100mb aşmaz yapmak istediklerin. Ben bilgisayardan bağlandığım halde aşmıyorum.

"Batuhan"

"Batuhan"

Üye
2.5 gün gidebilir

tarxhn

tarxhn

Üye
helal size ben 1 gb zor yettiyor..

lalezar___

lalezar___

Üye
aylık sms le birlikte 100 mb hediye geliyor bana dışarda oldugum sürece facebooka bakarım whatsapp ı kullanırım internete bilgi lazım olursa bakarım artıyor bile. Bir günde 250 bitirenler heralde sadece bitirmeye ugrasıyorlar kısacası video ve program indirmezsen sana yeter dediklerin için .

yeauw

yeauw

Üye
ben ebddy kullanyorm aynı anda 2 face 2 msn açık tarayıcıdan az kulkanıyo net xd

----------Eklendi @ 13:16:34 ---------- Yazıldı @ 13:14:02 ----------

arkdşlar ne için kullanıyorsak ona göre deişr farklı şeyler çıkcak tabi bn daha 15 günde 29 mb kullanmşm xd

hakan_710

hakan_710

Üye
Bende turkcell 100mb internet paketi kullanıyorum ve bilgisayardan telefon üzerinden kullanıyorum. Günlük en fazla 5 mb gidiyor. Aylık 150 mb yapar ama 100mb aşmaz yapmak istediklerin. Ben bilgisayardan bağlandığım halde aşmıyorum.

eğer pc ye bağlayıp günlük 5 mb harcıyosan ellerinden öperim senin. 1gb paketim vardı bi keresinde mecburiyetten bilgisayara bağladım 2 saate kalmadan mb lar bittiği gibi kontörlerde bitti :zuhaha: gerçi herkesin kullanımı farklı günlük 10-15 gb dan aşağı düşmüyorum çoğu zaman :)

TheMadness

TheMadness

Üye
30 dk da biter

----------Eklendi @ 15:14:10 ---------- Yazıldı @ 15:12:23 ----------

eğer pc ye bağlayıp günlük 5 mb harcıyosan ellerinden öperim senin. 1gb paketim vardı bi keresinde mecburiyetten bilgisayara bağladım 2 saate kalmadan mb lar bittiği gibi kontörlerde bitti :zuhaha: gerçi herkesin kullanımı farklı günlük 10-15 gb dan aşağı düşmüyorum çoğu zaman :)

4gb alırım yenilemeli