Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
100 mb internet paketi kaç gün gider?
Sponsorlu Bağlantılar
Ns_Lion
Üye
video izlemiceksen gider baya ama 1 ayı çıkarmaz
Violonist
Üye
o kadar genel bir soru sormuşsun ki ne desek yalan olur. Tamamen senin kullanımına bağlı olan bir şey. 100 mb net var fazla kasmayım dersen 1 ayda gider 100 mb tan bende çok var bi şey olmaz dersen 1 günde de biter. ;D
atakan25
Üye
100 mb yetmiyor kesinlikle
manyaklar61
Üye
ben aldım birşey indireceksen 2 3 gun anca gidiyo indirmeyceksen facebook tweter falan 20 gun falan
geçen sene sınava hazırlanıyordum ve bilgisayar da kullanamıyordum. sadece telefonum ve 100mb internet pakedim vardı. internette gezinyordum, arada kısa kısa videolara bakıyordum, chat yapıyordum ve küçük boyutlu uygulamalar indiriyordum. şu anda da mevcut aynı 100mb paket ama artık evde wifi olduğu için dışarda kullanıyorum sadece yine de hala yetiyor.
herşeyi yapıyorum ancak kısıntılar var tabi ki mesela indirme yaparken megabaytlı uygulamaları veya dosyaları indirmiyorum, videoları mümkün olduğunca kısa tutuyorum vs.
ben vodafonun hesabını bilen tarifesini kullanıyorum 50 mb bedava internet veriyor faceden twitterdan çıkmıyorum 3 günde 12 mb kullandı ama ilk gün denemeler yaptığım için böyle gitti normelde 7-8 mb aşmazdı tabi telefondan resim ve diğer meteryallerinin gösterimine izin vermiyorum
Arkadaşlar turkcell 100 mb internet paketi almayı düşünüyorum fakat kafamda 1-2 soru var.Gün içinde 1,5 saati geçmeyecek şekilde msnye giricem,bide facebook,twitter da olabilir az çok.Acaba ne kadar gider 100 mb bana,kaç gün götürür yani.Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.Malum 5 tl veriyoruz boşuna gitmesin 1-2 günde bitmesin yani
Arkadaşım sakın deneme bile Çok kazık.Ben vodafon un sınırsız internetini kullanıyorum aylık 600 mb gidiyor ayda bir 30 dk harita açıyorumn bide fmobi falan.İstersen vodafonun sınırsız paketi 8 tl idi (akıllı teller gelince kalktı ) şimdi 1gb ı 14 tl ye 1gb 14 tl nerde 100 mb 5 tl daha snrasında 10 tl nerde?
Çok kolay opera yı aç bir 100 mn lik bişi indir sorunun halloldu troll
Dimi3
Üye
sayaci ekleyeli tam 1 hafta oldu ve 900 kusur (duz hesap 1 gb) kullandim. Vodafoneun eski sinirsiz pakedini kullaniyorum. Yani 100 mb hayatta yetmez. Ama bende pc de yok, butungun telefonun basindayim..