RM-697_22.0.007_prd.rofs2_bM_S^NIMBLE-PRO_CANDY_TürkçE

Sponsorlu Bağlantılar

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
ben hala ttpot için cevap bekliyorum.:off:
smile güzelmiş :D dostum bende denedim ama anlmadım olmuyo...

----------Eklendi @ 21:42:58 ---------- Yazıldı @ 21:41:03 ----------

Nedir peki yazarmısın
var derken ok ve tik işareti var demek istedim Cfw yi tekrar kur ve ana sayfada ytazdığım komutları harfiyle uygula dostum kimsede bu sorun yok bi sende görünmesi garip

nsren

nsren

Üye
nayse ben vazgeçtim ttpot tan ama sebebi söylüyorum cfw de gömülü olan patch yamasının uyumsuz olmasından kaynaklanıyor. artık başka müzik çalar yükledim güzel de oldu ha:d:n neyse cfw çin teşekkürler gayet mükemmel çalışıyor ben de 3 gün oldu hala sorun yok maşallah. elinize saglık:alkis:alkis

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
nayse ben vazgeçtim ttpot tan ama sebebi söylüyorum cfw de gömülü olan patch yamasının uyumsuz olmasından kaynaklanıyor. artık başka müzik çalar yükledim güzel de oldu ha:d:n neyse cfw çin teşekkürler gayet mükemmel çalışıyor ben de 3 gün oldu hala sorun yok maşallah. elinize saglık:alkis:alkis
saolasın dostum ne demek :D hang müzik açaları yükledin koysana linki buraya bizde nemalanalım :D

nsren

nsren

Üye
zaten paylaşacagım hem türkçe hem de en az ttpot kadar mükemmel. gerçi bira çalıntı oldu ama artık onu da not olarak düşeriz :naughty:

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
zaten paylaşacagım hem türkçe hem de en az ttpot kadar mükemmel. gerçi bira çalıntı oldu ama artık onu da not olarak düşeriz :naughty:
pm atsana bana lnki hemen denemek isterim dostum

nsren

nsren

Üye
paylaştım yöneticimiz zahmat edip begenirse s60 v5 müzikçalar bölümünde olacak. sen beni baklattin biraz da sen bekle. umarım işine yarar:ehe

----------Eklendi @ 23:56:38 ---------- Yazıldı @ 23:24:22 ----------

paylaştım yöneticimiz zahmat edip begenirse s60 v5 müzikçalar bölümünde olacak. sen beni baklattin biraz da sen bekle. umarım işine yarar:ehe
benmedi çöp e atmış:off:
sebebini de anlamadım zaten :off::off::megafon::vur çok kızdım çok

Rokxah

Üye
''neither dp1 nor dp2 was found for the product''
hatasını alıyorum yardım edin.

nsren

nsren

Üye
''neither dp1 nor dp2 was found for the product''
hatasını alıyorum yardım edin.

navifirm ile dosyaları ındir önce. nasıl yapacagını bilmiyorsan önce buraya göz at http://www.maxicep.com/modifikasyon...rami-ve-kullanimi-resimli-anlatim-342727.html
daha sonra yani bu işlem bitince RM-697 klasörünü c/program files/nokia/phoenix/Products buraya atacaksın.
şimdi gelelim işleme phoenix i çalıştır üste file yazan yerden open product tıkla ve RM-697 olan yeri şeç ve tamam de.daha sonra no connection yazan yeri tıkla ve baglantıyı usb olarak degiştir. tekrar file yazan yere tıkla ve bu defa scan product yazan yere tıkla ve telefonu bulmasını bekle. bulunca en altta telefona ait bilgiler çıkacak. bu işlem bittikten sonra flashing yazan yere tıkla ve firmware yazan yeri seç . simdi burada bir pencere açılacak oradan ... ile gösterilen yer var orayı aç ve gelen klasörü şeç. orada hi rofs2 dosyasını ve .coo dosyasını buradan indirdigin ile degiştireceksin. nasıl mı şöyle.önce ilk baştakini seçeceksin ve edit diyerek buradan indirdigin ile degiştireceksin. bu bitince aynı işlemi rofs2 dosyası için yapacaksın. geriye kalanların hepsini sil ve okey deyip refurbish yazan yere tıkla ve işlemi başlat. bitince tamam de ve programı kapat. umarım faydalı olur. son olarak nawifirm ile dosya indirirken telefonun yazılımına uygun olanı indirmeyi unutma. dediklerimi aynen yaparsan kesinlikle sorun çıkmaz.:oke:

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
arkadaşlar c6 yı c5 03 e portlayabilecek bir kahraman varmı :ehe

kalas01

Üye
tarayıcı ölü google a giremiyorum daha tarayıcıya girince menüye atıyor!!

----------Eklendi @ 21:52:42 ---------- Yazıldı @ 21:48:18 ----------

22.0.007 den kaynaklanıyor herhalde excellent solid diye bi cfw yükledim ondada aynı hata var çok büyük bir açık yani tarayıcının çalışmaması

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
tarayıcı ölü google a giremiyorum daha tarayıcıya girince menüye atıyor!!

----------Eklendi @ 21:52:42 ---------- Yazıldı @ 21:48:18 ----------

22.0.007 den kaynaklanıyor herhalde excellent solid diye bi cfw yükledim ondada aynı hata var çok büyük bir açık yani tarayıcının çalışmaması

Kardeş hafıza kartın takılı olmadan web açılmaz.

scaiter

Üye
Bu Cfw yi yüklüyicemde.
Sorularım olacak Cfw tamamen sorunsuz dimi yada sorunlarını nedir ve Flash lite 4 mü ?

meftuni

meftuni

Üye
ben de hafıza kartı takılı olduğu halde internet açılmıyor ben opera mini kullanıyorum ama bazı durumlarda orjinal tarayıcı gerekli olabiliyor

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
ben de hafıza kartı takılı olduğu halde internet açılmıyor ben opera mini kullanıyorum ama bazı durumlarda orjinal tarayıcı gerekli olabiliyor

Yüklemede hata yapmış olabilirsin

fatihkutlu

Üye
Arkadaş ben bişey anlamadım bu firmwareden bu hangi telefonun firmwaresi? 5530a oluyormu?

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
sadece c5-03 e uyumlu fatihkutlu

scaiter

Üye
Kardeşim bişey sordum yukarıda. Cfw deki hatalar varsa nelerdir ve flash lite 4 mü

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
masterthone dailymotion vs. videoları neden izlenemiyor m.izlesene.com a giriyorum video açılmıyor

scaiter

Üye
normalde de izlenmiyor.